Ensomheden en fjende eller en ven?

Ensomheden, efter tosomheden og efter at have delt mange år af mit liv med en skøn mand, vågner jeg nu op, alene. Alene, ensom, ensomhed er det fyord når vi rammer den anden side af de 35år? Når man ikke lever i "kassen" samfundet har skabt? I vores samfund føler jeg...

read more
Lysten til at skrive forsvandt

Lysten til at skrive forsvandt

I min egen proces det sidste år til halvanden, der stoppede jeg med at skrive. Fjollet måske, for jeg var liiige blevet glad for det, men der skulle gøres plads til noget andet. Det var som om jeg var blokeret på at få ordene ud, fordi så meget i mig følte at det...

read more
Hvad mærker du hive i dig og hvorhen?

Hvad mærker du hive i dig og hvorhen?

Livet er en gave.. det er der nogen der siger.. det er også en rejse.. der er valg hele vejen, skilleveje og retninger du kan dreje ned af, du har altid den frie vilje, til at vælge lige det du vil, både til og fra. MEN.. har du tænkt over hvorfor du vælger noget til...

read more
Principper til din væg eller toiletdøren

Principper til din væg eller toiletdøren

Så jeg har disse hængende på min toiletdør, de minder mig om mine værdier og den "rejse" jeg er begivet mig ud på. De holder mig oppe og er med til at huske mig på hvorfor jeg er begyndt og at jeg ønsker at ændre min måde at være i verden på. At jeg har en drøm, og at...

read more
Osteklokken og tågede tanker

Osteklokken og tågede tanker

Lige inden jeg fandt ud af at jeg havde CANDIDA tog jeg en tur op på Ørslev Kloster, for at få ro og samle mine tanker. Jeg var bange for at jeg havde fået stress igen, hele mit system var i krise og kæmpede, jeg kunne bare ikke forstå hvilken kamp den kæmpede, eller...

read more