Sjælsopgradering & Aktivering af Atlantis Anker

Til dig der har mærket en forbindelse til Atlantis, der nu føler dig klar til at opgraderer og connecte med din sjæl, sjælspotentialer, hjerte og meget mere.
Jeg byder dig velkommen til Atlantis Anker | The Ancher Of Atlantis – tiden er nu.

6 x LIVE SESSIONER: 2.250KR 

Forløbet starter tirsdag d. 27 oktober i uge 44 | 2020. | KL 20:00
“TIME IS NOW WE ARE ENTERING THE NEW EARTH / HEART CONCIOUSNESS AS PEOPLE – WE ARE RISING”

– – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Dyb Transformation og Intens forløb, til dig der er klar til denne sjælsåbning/opgradering og opkobling til Atlantis Anker

ღ Downloading af sjælsfragmenter fra Atlantis 
ღ Opgradering af dit fysiske legeme
ღ Opgradering af dit lys legeme
ღ Opgradering og aktivering af dit sjæls DNA fra Atlantis
ღ Hæv din hjertevibration
ღ Hæv din hjertebevidsthed
ღ Stå tydeligere frem i din sjælsbevidsthed

(Send mig eventuelt én sms så jeg kan give dig et tidsrum du kan fange mig på).

KAN DU MÆRKE DET?

Du er klar til forløbet/workshoppen hvis du er landet på denne side, eller er tæt på at være klar til at koble dig på det energetiske anker fra Atlantis. Du mærker et stort tydeligt JA eller du mærker at noget hiver dig i denne retning – stol på din intuition – har du brug for en kort samtale for afklaring, så kan du fange mig på telefon: 61601322 

– – – – – – 

EN TIDLIGERE DELTAGER UDDYBER:

“Jeg har taget kurset Atlantis Anker hos Joylynn.  Og hvilken rejse !!
Det er det mest fantastiske jeg har oplevet, det ultimativ bedste jeg har gjort for mig selv. Alle sanser bliver åbnet. Bevidstheden er blevet kæmpe stor, der findes ikke længere nogen grænser. Det er en transformation så stor, at ingen har fantasi til at forestille sig, det der sker under Joylynn’s kærlige vinge og guidens. Kurset er direkte kontakt til vor alles vidunderlige Univers. Det skaber direkte kontakt til Sjælen. Det gir en forståelse af Alt’et, at vi alle er forbundne. Og bedst af alt, for mig har kurset givet en ro i det ”tomrum” jeg følte inden i. Oven i det, er Joylynn en vidunderlig formidler, en meget dygtig guide og den mest kærlige Mentor. Joylynn løfter alle på kurset hele vejen igennem,  hun støtter, gir vejledning og er hele tiden så kærlig nærværende. På hele kurset har jeg følt Joylynn’s kærlige beskyttende vinger omkring mig og hun har hele kurset igennem,  givet mig den tryghed, jeg havde så meget brug for. Jeg gir Joylynn og kurset Atlantis Anker min varmeste anbefaling,
ord kan ikke beskrive min taknemmelighed. 
Joylynn, af hele mit hjerte – Tak.”

– Anni

Tiden er nu og din sjæl har allerede hvidsket det til dig

Jeg stiller mig selv og min intuition til rådighed for forløbet og sessionerne, samt den gruppe der møder op. Derfor kommer der det igennem der er brug for at komme igennem, fra gang til gang, for at kunne forberede og åbne for Atlantis Anker | The Ancher Of Atlantis, best muligt. Jeg glæder mig SÅ meget til at lukke op for dit NEXT STEP i din sjæls rejse. Forbered dig på at du aldrig bliver den samme igen. Forbered dig på forandring og en sjælsåbning igennem dit hjerte du ikke har mærket eller haft før. Mærk samhørringheden og meningen lande dybt i dit indre.

I Juni 2020 viste der sig en energetisk søjle for mig under en meditation, og med det samme får jeg at vide at det er Atlantis Anker. Mit sjælsteam har de sidste år arbejdet en del med at opgraderer min Hjertebevidsthed, mine evner samt koble mig forskellige “led” der også gør at jeg kan hjælpe andre med at aktiverer deres sjæl, hjælpe med blokeringer på hjertet og samtidig også arbejde med Sjælstraumer mm. Under de 4 sessioner kobles vi op på Atlantis Anker, der både aktiverer dine sjælskoder og DNA, fra din sjæls Atlantis tid.

 

Hvordan ved du at du har været der?
Indenfor de sidste par år har du været draget af Atlantis, du har muligvis og oplevet et par intense år på flere planer. Du er klar eller tæt på at være klar til denne opgradering og aktivering af din sjæl og dit lyslegeme igennem opkoblingen til Atlantis Anker.
De indledende sessioner vil forberede og klargøre dig på flere niveauer, og du modtager KUN det som du er klar til at bevæge dig ind i, det ved dit sjælsteam allerede alt om.

 

Det eneste du skal mærke efter på det er et rungende JA der ligger dybt i dit indre. Har du spørgsmål er du velkommen til at sende mig en mail: mail@joylynnlightfield.com eller ringe til mig på 61601322 – det kan du også gøre hvis du ønsker at booke dig på workshoppen direkte igennem mig.

 

“Det var et yderst spændende og anderledes kursus. Mine intuitive sanser er blevet stærkere under forløbet, med en del synkroniciteter. For mig, var det særligt i den første halvdel af forløbet, at det igangsatte udrensninger på flere planer, hvor nænsomhed overfor mig selv, blev et absolut. Den anden halvdel, oplevede jeg stor ro i mig selv, og et fysisk problem jeg havde døjet med i lang tid, forsvandt. Jeg kan mærke en større styrke samt taknemmelighed i at være med i Atlantis Anker. Jeg ved, jeg har været med til en ret stor ting, jeg er ret stolt, og ydmyg.”
– Charlotte

 DE 5 SESSIONER UDDYBET:

 Henover de 5 sessioner vil vi arbejde en del på at forberede og gøre dig klar til selve opkoblingen til Atlantis Anker, som vi åbner for og kobler os på i den 4 og sidste session, der har med aktiveringen af Atlantis Anker.

Efter 4 session mødes vi ca. 60min til én stabilisering samt kalibrering på den anden side af opkoblingen, hvor der også er mulighed for at stille spørgsmål.

Der er plads til hver session at der kommer det igennem der er nødvendig for holdet (denne gang) – med opkobling på flere demensioner mm.
Alt er “styret” igennem min intuition.

Vi vil både arbejde med “The Army Of Dragons” “The White Wizard” “Light Of the Lotus” “The Golden Lion / The Leader activation” “The White Dragon” – The worker of demensions og meget meget mere. Vi har blandt andet aktiveret drager, lavet lysaktivering med Sanat Kumara, arbejdet i portaler mm. Det er alt efter hvad der er brug for, i feltet vi arbejder i og meget mere. Alt efter hvad der dukker op.

Der er opfølgning og status hver uge, hvor jeg følger op på sessionen vi har haft, hvor jeg deler indsigter og oplevelser mm. fra min egen lejr da jeg er en del af “holdet” der møder op. Derudover vil der også være søjle aktiveringer fra de aktiverede healere fra første hold, da de blev initieret til at arbejde med Atlantis Søjlerne. 

 

ღ FØRSTE SESSION 
Opgradering af det fysiske legeme, DNA struktur og åbning af hjertet, samt udrensning af hjertet for eventuelle blokeringer på sjælsudvikling lige nu. Åben for modtagelse aktivering af dit sjæls team.

ღ ANDEN SESSION
Opgradering og rensning af dit nuværende chakrasystem og det udvidede Chakra system. Her kobles du også på ModerJords Magnetiske Felt, healings session med Lightgridet mm. Healing på temaer fra dette liv der ligger latent i dine Chakraer.

ღ TREDJE SESSION
Opgradering og aktivering af dit lys legeme, udvidelse af dit hjertefelt og aktivering af de 4 hjertesøjler (Hjertetillid, Hjerteværd, Hjertemod, Hjertesårbar), samt karmisk healing af byrder, skyld og skam og traumaer din sjæl er klar på at forløse. Aktivering på sjælsudrensning opkobling på ModerJords Lightgrid mm. Alt efter hvad der er behov for, med gruppen.

ღ FJERDE SESSION
Justering af arbejdsfeltet og én buffer til at samle op. Det kan sagtens vise sig at processen vi åbner for har brug for en ekstra session. Den kan ligge her inden vi åbner for selve ankeret eller komme tidligere på forløbet, alt er tilpasset til selve proces og hold der er samlet. 

ღ FEMTE SESSION
Aktivering og integrering af Sjælsfragmenter og DNA fra Atlantis samt opkobling på Atlantis Anker | The Ancher Of Atlantis download af ny bevidsthed igennem Atlantis Ankeret (Energi ankeret).

ღ SJETE SESSION
Derudover kommer der en kalibrering og stabilisering på den anden side af opkoblingen på Atlantis anker for at støtte processen og din sjæl bedst muligt.

PRIS FOR DE 6 SESSIONER / UGER 
OG HELE FORLØBET: 
2.250KR

 

DET FÅR DU MED:

(FORLØBET + BONUS)   

. . .

ღ 6 x LIVE SESSIONER (ca. 9-11 timers Energiarbejde)

ღ OPFØLGNINGER HVER UGE, KALIBRERING OG STABILISERING
I ARBEJDSFELTET – DER ER SAMTIDIG MULIGHED FOR AT STILLE SPØRGSMÅL

. . .

BONUSFIL 1 – Dyb ro & Grounding
(værdi 299KR)

BONUS 2 – MINI FORLØBET QUANTUM LEAP
(værdi: 2600KR
)
. . .


[VÆRDI OVER 14.000KR]

FORLØBET KOSTER 2.250KR

Mulighed for afbetaling

3 x 750KR
ELLER
2 x 1.125KR

Du kan overfører via MobilPay eller via Bankoverførsel, hvis du ønsker at købe igennem dit firma kan jeg lave en specifik faktura rettet til dit firma, notér eventuelt detaljerne på din bestilling eller skriv én mail til mig. 

Atlantis Anker Forløbet starter: 
27. oktober i uge 44 | 2020 kl. 20:00

Bonus materialet er DIT, forløbet samt gruppe på FB forbliver åben så du har mulighed for at gå tilbage og lytte hvis du føler et behov for det. Du behøver ikke være med LIVE du kan sagtens lytte med på et andet tidspunkt.

Så snart du med din sjæl har sagt ja til workshoppen begynder dit system at forberede dig på det arbejde vi går ind i.

PRIS: 2.250KR 
[TIME FOR AN UPGRADE]

Forløbet startet tirsdag d. 27. oktober

DU FÅR ET LINK TILSENDT

Når du har booket dig på forløbet (du kan også skrive til mig på Facebook) så sender jeg dig et link til Facebookgruppen hvor vi laver vores arbejde. HUSK og notér din mail / navn og mobilnummer når du booker. Du får et link til gruppen indenfor 48 timer, BONUS link finder du indeni gruppen, efter du har betalt med mindre du får andet at vide, eller vi har aftalt noget andet.

Joylynn Lightfield

Et nysgerrigt hjertemenneske, med kreativitet og udvikling som passion. Helt kort er jeg til daglig Illustrator / Kunstner og Spirituel Mentor, Alkymist, Quantum Heart Healer mm. Jeg arbejder meget intuitivt der hvor jeg “bevæger mig” og det vil du også opleve i mine sessioner og forløb. Det hele tilpasses dig, samt der hvor du er, men du vil altid opleve at mine sessioner kærligt skubber til din udvikling, åbner for indsigt og fordybelse samt det din sjæl er klar til at modtage på nuværende tidspunkt.
Jeg er oprindeligt uddannet Grafisk Designer, men har sidenhen læst til intuitiv Coach, har forskellige kurser i personligudvikling, energiarbejde, kunstterapi og mindfulness mm. med mig. Derudover har jeg selv arbejdet med personlig udvikling, mit hjerte og min sjæl siden 2014ca. Du kan se flere af de ting jeg laver, her på hjemmesiden og læse mere
lige her.

– – –

TIDEN ER NU

Din sjæl har allerede hvisket det til dig

– – –

Udtalelser & Anbefalinger

Jeg faldt helt tilfældigt over Joylynn på Facebook omkring 1 marts 2020. Forud for det har jeg gået med voldsomme smerter i 2 år grundet 5 sammenfald i ryggen. Heldigvis for det, endelig havde universet hørt min bøn om hjælp. Efter at havde været med på de 4 hjertesøjler og en enkelt guidet session, er jeg bare kommet så langt. Det overrasker mig meget hvor langt jeg er kommet. Jeg har lagt meget af min smertestillende på hylden. Kan bevæge mig mere, og smerterne er blevet meget mindre, sover bedre, alt sammen på kort tid.

Joylynn får virkelig mine allerbedste og varmeste anbefalinger, hendes måde at arbejde på er helt unik, fuld af visdom, humor og kærlighed til det menneske jeg er. Hendes omsorg og kærlighed er noget helt særligt for hendes måde at være på. En kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med hende i de processer der kommer op /frem. Samtidig føler jeg mig støttet hele vejen. Glæder mig til at fortsætte samarbejdet med Joylynn både med at få min krop mere stabil og ikke mindst min spirituelle udvikling. Sessionerne med Joylynn er en fantastisk oplevelse, som går dybt i sjæl og krop. Mærker tydeligt hvor dybt sessionerne arbejder og hvor de arbejder når hun går igang.

Jeg er dybt taknemmelig over at have fundet dig Joylynn. Har faktisk prøvet mange behandlinger de sidste år uden resultat. Håber mange får øjnene op for hvor fantastisk Joylynn er til sit arbejde og med hvilken kærlighed, man bliver favnet.Tusind tak for al din hjælp Joylynn 💖 glæder mig til fremtiden. Livet som så mørkt ud fuld af smerter, er nu vendt til en forventning om alt det gode jeg har i vente. TAK 💖 

Gitte Hollensted

En rejse til samhørighed
Atlantis Anker kunne jeg fornemme, vil blive stort, forandrende og udfordrende. Heldigvis var jeg bevidst på, at mit ego prøvede at spænde ben for at jeg ikke skulle deltage, hvilket gjorde mig endnu mere opsat på at melde mig til.
Det var et yderst spændende og anderledes kursus. Mine intuitive sanser er blevet stærkere under forløbet, med en del synkroniciteter. For mig, var det særligt i den første halvdel af forløbet, at det igangsatte udrensninger på flere planer, hvor nænsomhed overfor mig selv, blev et absolut. Den anden halvdel, oplevede jeg stor ro i mig selv, og et fysisk problem jeg havde døjet med i lang tid, forsvandt. Jeg kan mærke en større styrke samt taknemmelighed i at være med i Atlantis Anker. Jeg ved, jeg har været med til en ret stor ting, jeg er ret stolt, og ydmyg.
Jeg har glædet mig, hver gang, vi virtuelt skulle mødes, og jeg frydes over at skulle i gang igen om ca. 1 mdr.
Som skrevet har det været en proces, og de er vel aldrig rigtig nemme. Derfor var det godt, at Joylynn nogle dage efter hver møde, havde lavet en video og skrev om, hvad der hos hende var sat i gang, og hvor hun fornemmede arbejdsfeltet var. I sådan en stor proces, er det for mig vigtigt, at Joylynn har været synlig i gruppen, og kontaktbar. Hvilket har betydet en tryg gruppe, så tak for det ❤
Charlotte Maria

Har netop modtaget en Intuitiv holistisk fjernhealing fra skønne Joylynn ❤️En helt igennem fantastisk oplevelse, som jeg på det varmeste kan anbefale! Lyttede til “Arms of an angel” og følte mig i den grad omfavnet af Joylynn’s fine, højtvibrerende healingsenergi ❤️ De smukke budskaber, der kom igennem ræsonnerer på et dybere plan og jeg er SÅ spændt på at se, hvad denne healing har sat igang ❤️ Jeg kan mærke på glædesboblerne i min mave, at det føles så godt og sandt ❤️ Af hjertet 1000 tak, smukke sjæl ❤️ Mariann

Jeg har taget kurset Atlantis Anker hos Joylynn. Og hvilken rejse!! Det er det mest fantastiske jeg har oplevet, det ultimativ bedste jeg har gjort for mig selv. Alle sanser bliver åbnet. Bevidstheden er blevet kæmpe stor, der findes ikke længere nogen grænser. Det er en transformation så stor, at ingen har fantasi til at forestille sig, det der sker under Joylynn’s kærlige vinge og guidens. Kurset er direkte kontakt til vor alles vidunderlige Univers.

Det skaber direkte kontakt til Sjælen.  Det gir en forståelse af Alt’et, at vi alle er forbundne. Og bedst af alt, for mig har kurset givet en ro i det ”tomrum” jeg følte inden i. Oven i det, er Joylynn en vidunderlig formidler, en meget dygtig guide og den mest kærlige Mentor. Joylynn løfter alle på kurset hele vejen igennem,  hun støtter, gir vejledning og er hele tiden så kærlig nærværende. På hele kurset har jeg følt Joylynn’s kærlige beskyttende vinger omkring mig og hun har hele kurset igennem,  givet mig den tryghed, jeg havde så meget brug for.

Jeg gir Joylynn og kurset Atlantis Anker min varmeste anbefaling, ord kan ikke beskrive min taknemmelighed.

Joylynn, af hele mit hjerte – Tak.

Anni

Jeg er igang med at starte et nyt kapitel i mit liv, og igang med at finde mig selv, og min spiritualitet. Vejen her til har ikke lige frem været en dans på roser. Men så fandt jeg tilfældigt Joylynn på Facebook. Jeg følte mig draget af hende på en måde jeg ikke har prøvet før. Og nu forstår jeg hvorfor! På de 3 uger jeg har været i kontakt med hende er det virkelig gået stærkt!
En fjern healing, og hendes netop overstået mini forløb, har virkelig åbnet for min spiritualitet, tro på mig selv og hvad jeg kan. Og har følelsen af hun var en solstråle der lyste på den vej jeg skulle gå.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. ❤️🙏🏻 Julia R.

Skriv dig op til mit Nyhedsbrev og få først besked…

Når der er forløb der sættes “i verden” – når der er nye tiltag og når jeg laver en GRATIS opløftende fil i en eller anden format, når jeg er i gavehumør. Det er også her jeg deler andre kreative ting jeg lige nu arbejder på i kulissen, der er fyldt med energi og sjæls- transformation. – mere info følger her i efteråret 2020 ❤

Når du tilmelder dig får du MIN FREEBIE:
3 udviklings og healingsfiler, der styrker, aktiverer og udvider på din Hjertevibration og sjælskontakt mm.

Du kan altid afmelde dig igen.

LOKATION

Hjemme hos dig selv.

FANG MIG PÅ TELEFON

(+45) 6160 1322

FANG MIG PÅ MAIL

mail@joylynnlightfield.com

FØLG MED PÅ FACEBOOK SIDEN

[Healing Of Hearts] for GRATIS healinger, Pick A Pile, øvelser til at styrke intuitionen og meget mere. Følg linket herunder.