Sjælsopgradering & Aktivering af Atlantis Anker

Til dig der har mærket en forbindelse til Atlantis, der nu føler dig klar til at opgraderer din sjæl op til
Atlantis Anker | The Ancher Of Atlantis

5 x LIVE SESSIONER: 2.250KR 

Forløbet starter tirsdag d. 11 august i uge 33 | 2020. | KL 20:00
“TIME IS NOW WE ARE ENTERING THE NEW EARTH / HEART CONCIOUSNESS AS PEOPLE – WE ARE RISING”

– – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Dyb Transformation og Intens forløb, til dig der er klar til denne sjælsåbning/opgradering og opkobling til Atlantis Anker

ღ Downloading af sjælsfragmenter fra Atlantis 
ღ Opgradering af dit fysiske legeme
ღ Opgradering af dit lys legeme
ღ Opgradering og aktivering af dit sjæls DNA fra Atlantis
ღ Hæv din hjertevibration
ღ Hæv din hjertebevidsthed
ღ Stå tydeligere frem i din sjælsbevidsthed

(Send mig eventuelt én sms så jeg kan give dig et tidsrum du kan fange mig på).

KAN DU MÆRKE DET?

Du er klar til forløbet/workshoppen hvis du er landet på denne side, eller er tæt på at være klar til at koble dig på det energetiske anker fra Atlantis. Du mærker et stort tydeligt JA eller du mærker at noget hiver dig i denne retning – stol på din intuition – har du brug for en kort samtale for afklaring, så kan du fange mig på telefon: 61601322 

Jeg mærker ind på hver enkelt om det er et JA eller et NEJ, når du har meldt dig til. Samtidig uddyber jeg kort hvad jeg fornemmer der eventuelt blokerer dig lige nu, for at du kan deltage på forløbet / workshoppen. Det kan være emner omkring Hjertebevidsthed og Ego-styret mentalitet, tilgivelse, svigt, stolthed mm.

I Juni 2020 viste der sig en energetisk søjle for mig under en meditation, og med det samme får jeg at vide at det er Atlantis Anker. Mit sjælsteam har de sidste år arbejdet en del med at opgraderer min Hjertebevidsthed, mine evner samt koble mig forskellige “led” der også gør at jeg kan hjælpe andre med at aktiverer deres sjæl, hjælpe med blokeringer på hjertet og samtidig også arbejde med Sjælstraumer mm. Under de 4 sessioner kobles vi op på Atlantis Anker, der både aktiverer dine sjælskoder og DNA, fra din sjæls Atlantis tid. Hvordan ved du at du har været der? Indenfor de sidste par år har du været draget af Atlantis, du har muligvis og oplevet et par intense år på flere planer. Du er klar eller tæt på at være klar til denne opgradering og aktivering af din sjæl og dit lyslegeme igennem opkoblingen til Atlantis Anker. De indledende sessioner vil forberede og klargøre dig på flere niveauer, og du modtager KUN det som du er klar til at bevæge dig ind i, det ved dit sjælsteam allerede alt om.

Det eneste du skal mærke efter på det er et rungende JA.
Du kan også sende mig en mail: mail@joylynnlightfield.com eller
ringe til mig på 61601322 for at booke dig på workshoppen.

DE 5 SESSIONER UDDYBET:

 

Henover de 5 sessioner vil vi arbejde en del på at forberede og gøre dig klar til selve opkoblingen til Atlantis Anker, som vi åbner for og kobler os på i den 4 og sidste session, der har med aktiveringen af Atlantis Anker.

Efter 4 session mødes vi ca. 60min til én stabilisering samt kalibrering på den anden side af opkoblingen, hvor der også er mulighed for at stille spørgsmål.

Der er plads til hver session at der kommer det igennem der er nødvendig for holdet (denne gang) – med opkobling på flere demensioner mm.
Alt er “styret” igennem min intuition.

Vi vil både arbejde med “The Army Of Dragons” “The White Wizard” “Light Of the Lotus” “The Golden Lion / The Leader activation” “The White Dragon” – The worker of demensions og meget meget mere. 

 

ღ FØRSTE SESSION 
Opgradering af det fysiske legeme, DNA struktur og åbning af hjertet, samt udrensning af hjertet for eventuelle blokeringer på sjælsudvikling lige nu. Åben for modtagelse aktivering af dit sjæls team.

ღ ANDEN SESSION
Opgradering og rensning af dit nuværende chakrasystem og det udvidede Chakra system. Her kobles du også på ModerJords Magnetiske Felt, healings session med Lightgridet mm. Healing på temaer fra dette liv der ligger latent i dine Chakraer.

ღ TREDJE SESSION
Opgradering og aktivering af dit lys legeme, udvidelse af dit hjertefelt og aktivering af de 4 hjertesøjler (Hjertetillid, Hjerteværd, Hjertemod, Hjertesårbar), samt karmisk healing af byrder, skyld og skam og traumaer din sjæl er klar på at forløse.
Aktivering på sjælsudrensning opkobling på ModerJords Lightgrid.

ღ FJERDE SESSION
Aktivering og integrering af Sjælsfragmenter og DNA fra Atlantis samt opkobling på Atlantis Anker | The Ancher Of Atlantis download af ny bevidsthed.

ღ FEMTE SESSION
Mulighed for at stille spørgsmål og dele sine oplevelser efterfølgende. Derudover kommer der en kalibrering og stabilisering på den anden side af opkoblingen på Atlantis anker for at støtte processen og din sjæl bedst muligt.

 

 


PRIS FOR DE 5 SESSIONER 
OG HELE FORLØBET: 
2.250KR

 

DET FÅR DU MED:

(FORLØBET + BONUS)   

. . .

ღ 4 x LIVE SESSIONER (ca. 7 – 8 timers Energiarbejde)

ღ 1 x OPFØLGENDE SESSION, KALIBRERING OG STABILISERING
DER ER SAMTIDIG MULIGHED FOR AT STILLE SPØRGSMÅL

. . .

BONUSFIL 1 – Dyb ro & Grounding
(værdi 299KR)

BONUS 2 – MINI FORLØBET QUANTUM LEAP
(værdi: 2600KR
)
. . .


[VÆRDI OVER 12.000KR]

FORLØBET KOSTER 2.250KR

ET LILLE PS:
Jeg stiller mig selv til rådighed og derfor kommer der det igennem der er brug for at komme igennem, for at kunne forberede og åbne for Atlantis Anker | The Ancher Of Atlantis.
 

Jeg glæder mig SÅ meget til at lukke op for dit NEXT STEP i din sjæls rejse. Forbered dig på forandring og en sjælsåbning du ikke har mærket eller haft før.

Mulighed for afbetaling

4 x 565KR
ELLER
2 x 1.125KR

Du kan overfører via MobilPay eller via Bankoverførsel, hvis du ønsker at købe igennem dit firma kan jeg lave en specifik faktura rettet til dit firma, notér eventuelt detaljerne på din bestilling eller skriv én mail til mig. 

Atlantis Anker Forløbet starter: 
11. august i uge 33 | 2020 kl. 20:00

Bonus materialet er DIT, forløbet er aktivt indtil 5 og sidste session, herefter lukkes du af gruppen. Du behøver ikke være med LIVE du kan sagtens lytte med på et andet tidspunkt.

Så snart du med din sjæl har sagt ja til workshoppen begynder dit system at forberede dig på det arbejde vi går ind i.

PRIS: 2.250KR 
[TIME FOR AN UPGRADE]

Forløbet startet tirsdag d. 11 august

DU FÅR ET LINK TILSENDT

Når du har booket dig på forløbet sender jeg dig et link til Facebook. HUSK og notér din mail og mobilnummer når du booker.
Du får et link til gruppen + BONUS indenfor 48 timer, efter du har betalt med mindre du får andet at vide.

Joylynn Lightfield

Et nysgerrigt hjertemenneske, med kreativitet og udvikling som passion. Helt kort er jeg til daglig Illustrator / Kunstner og Spirituel Mentor, Alkymist, Quantum Heart Healer mm. Jeg arbejder meget intuitivt der hvor jeg “bevæger mig” og det vil du også opleve i mine sessioner og forløb. Det hele tilpasses dig, samt der hvor du er, men du vil altid opleve at mine sessioner kærligt skubber til din udvikling, åbner for indsigt og fordybelse samt det din sjæl er klar til at modtage på nuværende tidspunkt. Jeg er oprindeligt uddannet Grafisk Designer, men har sidenhen læst til intuitiv Coach,  har forskellige kurser i personligudvikling, energiarbejde, kunstterapi og mindfulness mm. med mig. Derudover har jeg selv arbejdet med personlig udvikling, mit hjerte og min sjæl siden 2014ca. Du kan se flere af de ting jeg laver, her på hjemmesiden og læse mere lige her.

– – –

TIDEN ER NU

Din sjæl har allerede hvisket det til dig

– – –

Udtalelser & Anbefalinger

Jeg faldt helt tilfældigt over Joylynn på Facebook omkring 1 marts 2020. Forud for det har jeg gået med voldsomme smerter i 2 år grundet 5 sammenfald i ryggen. Heldigvis for det, endelig havde universet hørt min bøn om hjælp. Efter at havde været med på de 4 hjertesøjler og en enkelt guidet session, er jeg bare kommet så langt. Det overrasker mig meget hvor langt jeg er kommet. Jeg har lagt meget af min smertestillende på hylden. Kan bevæge mig mere, og smerterne er blevet meget mindre, sover bedre, alt sammen på kort tid.

Joylynn får virkelig mine allerbedste og varmeste anbefalinger, hendes måde at arbejde på er helt unik, fuld af visdom, humor og kærlighed til det menneske jeg er. Hendes omsorg og kærlighed er noget helt særligt for hendes måde at være på. En kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med hende i de processer der kommer op /frem. Samtidig føler jeg mig støttet hele vejen. Glæder mig til at fortsætte samarbejdet med Joylynn både med at få min krop mere stabil og ikke mindst min spirituelle udvikling. Sessionerne med Joylynn er en fantastisk oplevelse, som går dybt i sjæl og krop. Mærker tydeligt hvor dybt sessionerne arbejder og hvor de arbejder når hun går igang.

Jeg er dybt taknemmelig over at have fundet dig Joylynn. Har faktisk prøvet mange behandlinger de sidste år uden resultat. Håber mange får øjnene op for hvor fantastisk Joylynn er til sit arbejde og med hvilken kærlighed, man bliver favnet.Tusind tak for al din hjælp Joylynn 💖 glæder mig til fremtiden. Livet som så mørkt ud fuld af smerter, er nu vendt til en forventning om alt det gode jeg har i vente. TAK 💖 

Gitte Hollensted

Jeg har modtaget 3 fjernhealinger indtil videre, da jeg lige nu står i en dyb sorgfuld livskrise involverende andre, bla. med tidligere livkarma og forpligtelser. Et stor tung sten som fører tilbage til barndommen.
Jeg er imponeret hos Joylynns præcision, med de skriftlige tilbagemeldninger på det der kommer frem under healingerne. Det er også mega spændende, at der kommer andet end blot beskrivelse af mig og min krop/energilegemer ind, men der er mestre, engle, kraftdyr mv, som bliver udførligt beskrevet i forhold til deres bidrag under healingen. Lys, diamanter, krystaller mv.

Jeg mærker ikke noget under selve healingen, hvilket er typisk mig, men om aftenen og dagene efter mærker jeg tydelig reduktion af symptomer, og det jeg arbejder med at forløse. Det bliver nemmere for mig at se lektionerne i dem og se det foroven. Jeg føler mig lettere, kan mærke at spændingen og kontraktionerne i kroppen bliver løsnet.

Jeg er overud glad, for at jeg comittede til denne proces hos Joylynn, da det har været en massiv støtte under min svære situation som er længerevarende. Jeg er overrasket over, at der hurtigt bliver besvaret i forhold til mine spørgsmål eller andet og der kommer flere clairvoyante uddybninger end blot de tilbagemeldinger der er.

Jeg føler mig hel tryg og er tidlidsfuld. Det skinner tydeligt igennem, at Joylynn engagement er autentisk og vigtig for hende.
Er en smule misundelig på de mange talenter hun kan spille på 🙂 Charlotte

Jeg er igang med at starte et nyt kapitel i mit liv, og igang med at finde mig selv, og min spiritualitet. Vejen her til har ikke lige frem været en dans på roser. Men så fandt jeg tilfældigt Joylynn på Facebook. Jeg følte mig draget af hende på en måde jeg ikke har prøvet før. Og nu forstår jeg hvorfor! På de 3 uger jeg har været i kontakt med hende er det virkelig gået stærkt!
En fjern healing, og hendes netop overstået mini forløb, har virkelig åbnet for min spiritualitet, tro på mig selv og hvad jeg kan. Og har følelsen af hun var en solstråle der lyste på den vej jeg skulle gå.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. ❤️🙏🏻 Julia R.

Har netop modtaget en Intuitiv holistisk fjernhealing fra skønne Joylynn ❤️En helt igennem fantastisk oplevelse, som jeg på det varmeste kan anbefale! Lyttede til “Arms of an angel” og følte mig i den grad omfavnet af Joylynn’s fine, højtvibrerende healingsenergi ❤️ De smukke budskaber, der kom igennem ræsonnerer på et dybere plan og jeg er SÅ spændt på at se, hvad denne healing har sat igang ❤️ Jeg kan mærke på glædesboblerne i min mave, at det føles så godt og sandt ❤️ Af hjertet 1000 tak, smukke sjæl ❤️ Mariann

Skriv dig op til mit Nyhedsbrev og få først besked…

Når jeg holder Webinare, har særlige Nyheder, forløb, når jeg udstiller og eventuelt har nye ENERGY-værker som jeg sælger mm. Skriv dig op og modtag din GRATIS FREEBIE – Sjæl & Hjerteaktiverings KIT [værdi mere end 2500KR] til opvågning af din sjæl. Hver måned modtager du blandt andet et aktiverende symbol du kan mediterer på og aktivere Hjerte og sjæl på et metafysisk plan.

LOKATION

Hjemme hos dig selv.

FANG MIG PÅ TELEFON

(+45) 6160 1322

FANG MIG PÅ MAIL

mail@joylynnlightfield.com

FØLG MED PÅ FACEBOOK SIDEN

[Healing Of Hearts] for GRATIS healinger, Pick A Pile, øvelser til at styrke intuitionen og meget mere. Følg linket herunder.