Den lækreste sommer-drik. Fordi jeg ikke drikker sodavand mere og fordi det hele bare bliver mere festligt når der er lidt kulør i glasset, sad jeg en meget varm sommerdag og fik lyst til noget koldt lækkert og smagfuldt ikke mindst. Herfra gik der ikke mange minutter før at jeg stod i køkkenet og studerede de sørgelige rester, men det skulle vise sig slet ikke at være så dumt, for min absolut ynglings drik tog sin form den dag og der er blevet drukket en del af dem sidenhen 🙂

ANTAL: 1 Person (når du vil forkæle dig selv) eller 2 festglas til 2 personer (til lidt nydelse).

 

OPSKRIFTEN:

2 appelsiner
1 citron
Revet ingefær
Et lille skveeees hyldebærblomst (økologisk saft)
Isterninger

Pres alle citrus frugterne og riv efterfølgende en tilpas mængde ingefær i safterne (alt efter hvor stærk du ønsker den). Kom en håndfuld isterninger i dit glas (helst et fest glas det gør det hele meeeget bedre)

NAM siger jeg bare 🙂

 

%d bloggers like this: