Det lettede mit frustrerede sårede hjerte, at kunne favne og være vred, at være med vreden og udtrykke den, sætte ord på den. For jeg føler på ingen måde at det er min sandhed, jeg har ikke behov for at der kommer en der skal fylde mig op og være der, for at jeg føler jeg “har et liv”.

Hvornår tager vi andres sandhed ind som vores egen?

Jeg gider ikke længere kun være den søde, kærlighedsspredende og pæne pige. Jeg er faktisk også hende der siger fra, der siger nej, hvis jeg ikke gider eller føler jeg ikke kan være “med mere”. Hvis jeg føler noget er uretfærdigt eller der er noget ejg ikke er enig i. DOG kommer min gamle pleaser op engang imellem, og det var DEN jeg mødte et par gange sidste år, som jeg måtte konfronterer, igen. 

Sætningen, “Du er ikke videre før du har en ny mand” gjorde mig rassende og vred, som om det er et livs-vigtigt accessory når du forlader et forhold efter 16 år 😀 Der bliver et bevis på at du “følelsesmæssigt” er videre, at du “har klaret den”, hvor er det for langt ude, og tænk sig et kort sekund lod jeg mig rive med, og troede det måske kunne være sandt, men hvor er det bare ikke MIN sandhed. Fair nok, vi har alle hver vores måder at håndterer vores følelser på, en sorg eller et hjertebrud på, men en så direkte bemærkning, det troede jeg alligevel aldrig jeg skulle høre.

Er det bare mig, eller er jeg den eneste der bare har lyst til at sige FUCK når vreden raser? 😀 😀

Jeg er træt af og være den pæne pige, der går på kompromis med hvad jeg har lyst til, eller der ikke bliver behandlet ordentlig, fordi andre ikke “vil sårer mig” eller stå og være DUM fordi de ikke selv kan være i deres følelser. Træt af vrede, frustrede mennesker jeg forsøger at løfte med kærlighed og forståelse, der så ikke kan favne MIG når jeg har en off dag “du hiver vibrationen ned” jøsses – jeg har været inviteret til begivenheder og fester, hvor jeg direkte får at vide “jamen du er altid god til at skabe en god stemning og sørger for at alle hygger sig – du er en total hyggespreder”.

Vi har alle en sandhed, vores egen. Nogle gange lader vi os farve lidt for meget hvad der er andres sandhed, specielt hvis det er nogen du faktisk har tillid til. Jeg tabte mig selv et split sekund, da jeg stod og blev arrig over den sætning. DOG udtrykte jeg mig og sagde fra, men jo jeg tænkte mig om en ekstra gang, da jeg sad selv, om der kunne være en sandhed i det. SÅ skræmmende at tænke tilbage på nu.

Jeg er træt af og blive ignoreret eller “glemt”, træt af og blive overset når jeg har en mening og ja idag lod jeg bare alle følelser komme ud. Gav mig selv luft, lod mig selv ånde det hele ind.

I sidste ende handler det hele om mig.

Jeg VED at vrede er en følelse, der faktisk kommer og dækker over noget andet, der ligger dybere. Måske fordi du er såret, har en usikkerhed, bliver irriteret, dine behov er måske blevet ligegyldiggjort eller tilsidesat, måske har du oplevet noget total uretfærdigt? du føler dig måske overset eller ikke hørt og resepkteret, så ja vreden har mange trickere. Det kan også være dybere endnu, handle om svigt eller skam du bærer rundt på i dit indre. Så VREDE det er en interessant fætter, jeg endnu ikke er blevet bedste venner med, men jeg har lært at jo mere jeg kan være med den, jo mere fortæller den mig hvad der faktisk “gør ondt”.

Hvordan ser jeg egentlig mig selv? Hvordan ønsker jeg at blive set? Hvordan står jeg i mig selv?

Det er valg jeg meget bevidst kan tage og handle på, forme mit liv og person efter. Med ALLE følelserne.

Jeg KAN sætte min grænse, jeg KAN sige hell no og jeg KAN også sige at det er ikke godt for mig mere, når jeg kan mærke jeg skal videre. Behøver ikke drukne mig selv i dildoer eller peniser eller andet tidsfordriv, der skal “fylde en indre tomhed ud”. Det gør jeg stadig ikke i år.

De næste måneder vil jeg bare tage livet ind og leve for mine projekter, og der er efterhånden en god håndfuld af dem, og et nyt ekstra arbejde ligger også om hjørnet.. jeg arbejder stadig med mig selv, mit liv, mit syn på alle facetter af hvem jeg er. Så jeg kan udfolde min egen sandhed og virkelighed og drømme.

Så jeg er spændt på hvad du vil bringe 2018, jeg lover dig jeg giver den en skalle på alle områder, vil ikke sidde stille eller lade “livet ske”, jeg vil ud og trække vejret og mærke at hver eneste celle ånder, bobler og kribler i mig.

Med et nysgerrigt hjerte, fyldt med alle følelser der alt sammen gør mig menneskelig.

 

Joy

 

%d bloggers like this: