Igennem de sidste 3 år har jeg været RET nysgerrig på mig selv, i nogle lidt dybere lag. Jeg har udviklet mig og flyttet mig så meget, at jeg har mødt mennesker, der ikke kunne genkende mig, men jeg kan endelig genkende mig selv.

Hvad har jeg gjort og hvordan har jeg “flyttet” mig?

Idag deler jeg alt det “du ikke ser”, sammen med nogle af mine dybeste indsigter om mig selv, min person og hvad det liv jeg har levet indtil nu, har formet mig og hvordan jeg “tog ansvaret” hjem til mig selv igen, fordi der var noget der ikke føltes rigtig.

Det bliver lidt tuchy-feely idag – lad mig endelig lige afsløre det, så du enten kan nå og scrolle væk eller lige forberede dig mentalt 🙂

UDVIKLING, hvad er det egentlig og hvad er det du selv kan gøre for at opleve en udvikling i dig selv?

Meget handler om ansvaret og at turde flytte sig “fra historien” og turde omfavne det “som ikke ses.

Jeg stod et sted i mit liv for bare et par år siden, hvor jeg, hvor sørgeligt det så end må lyde, var træt af det “perfekte liv” der på alle måder ikke var perfekt, fordi jeg kunne mærke jeg ikke levede ud fra mit hjerte eller med mere mentalt venlige ord, ikke var autentisk eller ærlig overfor mig selv.

Alt det starter med DIG, den har jeg hørt mange gange før.

Det er også sandt, men du forstår ikke hvad det betyder, før du begynder at forstå at der er en vej du skal gå, for at finde “den du er”. Tillade dig selv at være nysgerrig på DIG, på dine nej’er og ja’er i dit liv, hvor du vælger dig selv til og fra og hvorfor.

Jeg er opvokset i et hjem, der var styret af både fysisk og psykisk vold.
Der farvede min virkelighed og gjorde mig usikker på verdenen omkring mig. Fordi den fortalte mig hvor usikker og utryg verdenen var. Den illusion jeg voksede op i, farvede min virkelighed og den måde jeg så omverdenen på.

Vi bliver det vi er opvokset i, indtil vi vælger noget andet, indtil vi vælger vores egen sandhed, og tager ansvar for os selv. Ikke giver skylden til andre eller forældre. De gjorde alle sammen det de kunne, deres bedste. Hvis der er noget DU ikke er tilfreds med, så må DU lave det om. Handle anderledes og forstå dig selv i “dybderne”, forstå hvorfor du blokerer for dine drømme og for livet og kærligheden. På et dybere plan.

Der er oftest et svar vi undgår, fordi det gør ondt at at “rode” i. Ved at forløse det, få indsigterne på hvorfor vi er som vi er, lige der, der kan vi ændre det til vores egen sandhed.

Jeg ser det faktisk som én harddisk, der skal tømmes for indhold, for at det nye kan komme til. Programmeringen af programmerne i “vores personlige computer” kan vi, hvis vi ønsker det, lave om eller installerer helt nye programmer på. Vi kan også kører videre på det gamle system, men det kører måske sløvt, og langsomt og vi får ikke de resultater vi ønsker, fordi det gamle program saboterer os undervejs.

Lev livet med på den måde der giver mening for dig, ikke for samfundet, ikke for andre og slet ikke for det der slet ikke er dit.
 

//Kærligst Joylynn

%d bloggers like this: