Dette lille skriv er ikke for sarte sjæle.. det er yderst personligt og handler om sex, nærhed og grænser jeg føler er forsvundet i en voksen digitaliseret verden.

Jeg har været single siden februar 2017 og jøsses, aldrig har det været nemmere at få sex, vælge og vrage og ikke investerer noget af sig selv.. men bare få det fysiske behov stillet.

Du skal bare vise, så lidt af dig selv som muligt, og sige ja tak.

Sidst der stod single på “visitkortet” var jeg egentlig et stort barn. 18 år og på mange måder en pige der troede på romantikken og nysgerrigheden til andre mennesker, fyre og min egen seksualitet, det har nu ikke ændret sig, der er bare nogle ting jeg er blevet klogere på hos mig selv siden den gang 😉

Men har verdenen ændret sig så meget siden, at vi ikke har interesse i hinanden mere, at det mest nære og intime du kan dele med et andet menneske, bliver handlet væk, som var det en liter mælk, der skal slukke din tørst og indfri dit behov?

Jeg bliver seksuel frustreret når jeg ikke må “se det andet menneske” mærke efter hvad jeg “vil”, jeg kan ikke slukke og lukke ned for min nysgerrighed og lyst til, at blive tiltrukket af et menneske udfra hvordan det menneske er, handler og drømmer om livet. Jeg vil mærke om der en kemi og om humoren passer og ikke fordi, det bare skal være nemt, at få det hurtige knald, efter 3 sætninger, shit så, jeg er måske havnet i den forkerte tidsalder 😂 😂  

Det er også som om vi har vendt rundt på den naturlige rækkefølge og hopper i seng med hinanden først, hvorefter vi så bedømmer om vi vil lære det andet menneske, at kende yderligere. What the fuck!! Det tænder en ild i mig af vrede og frustration, for hvor fanden hører jeg så til i denne verden? Jeg gider altså ikke sprede ben for at få “adgang” til det andet menneske, det er en forskruet rækkefølge efter min mening.

Ja jeg er kvinde og nej mænd har det måske ikke på samme måde og selvfølgelig er der undtagelser, jeg er ikke ude på at rakke alle mænd ned eller generaliserer  – jeg har nok bare på det seneste været lidt udfordret i det modsatte 😉  og fair nok, men faktisk er det sådan (videnskabeligt bevist) at når en kvinde har sex med en mand, er hun følelsesmæssig mere tiltrukket/forbundet til manden efterfølgende end hva manden er i kvinden, hvis det går for hurtigt frem. For ham handler det oftest om at få nedlagt sit “bytte” og så er han godt tilfreds. Det er sådan en ur-ting og fysisk/biologisk reaktion, der er bygget ind i vores system/krop. Manden får stærkere følelser for kvinden, hvis han oprigtigt vil hende over tid. Det har virkelig sat tankerne og følelserne igang hos mig. For der er noget der er forskruet i vores opfattelse, noget som jeg ikke har lyst til at hoppe med på.

Jeg høre flere og flere kvinder sige, “jamen jeg kan godt slukke og lukke ned for mine følelser og bare have sex” seriøst er det en fucking god ting??!??!! Det er unaturligt og vi lukker samtidig også ned for den virkelig gode sex, fordi kvinden aldrig vil kunne hengive sig helt.

Ikke fordi der skal være løfter om ring på fingeren, at det hele skal være så “bundet” osv. Inden vi bliver intime med hinanden, det er ikke der jeg vil hen, lad mig lige slå det fast, men for fanden kan vi ikke lige se hinanden an, mærke det menneske du sidder med og mærke tiltrækningen inden vi kaster os i lagenerne? Hvornår har det ændret sig?

Og hvis jeg siger fra og kræver mere, får jeg snerpet smidt på mig og får at vide at “sådan er det bare at være single i dag, det må du bare indse” den har jeg fået lidt for mange gange efterhånden.

Det pisser mig rent ud sagt af!!

Og hvis det er sådan det er at være single idag må jeg sige undskyld.. for det vil jeg altså ikke være en del af, jeg kræver mere, jeg vil mærke det hele og ikke gemme mig bag mine fysiske behov fordi nærhed og nysgerrighed er blevet tabu og “for intimt” i “single verdenen”.

Fra hjertet af en frustreret voksen pige.. der stadig tror på at der er mere guld og hente når vi tør være ærlige overfor hinanden og overfor os selv. Hvornår har du sagt og gjort og gået med til noget, hvor du egentlig har haft lyst til at gøre noget andet? Fordi det “bare er sådan” eller forventes af dig, hvor du går på kompromis med dig selv? – Jeg affinder mig gerne med, at jeg tilhører en uddøende race, en ny kasse jeg faktisk godt vil kaste mig ned i ❤️ ❤️

Husk dig selv for pokker, jeg nægter at gå på kompromis med mig selv mere 🙏🏻 🙏🏻 🙏🏻  eller slukke og lukke ned for at “passe ind” i hvad andre forventer af mig, fordi nogen sider at “sådan er det bare” – følg med som de andre, nej tak, det behøver jeg faktisk ikke 😉

 

Med Lykkebobler og kærlighed og lyst til de magiske øjeblikke, der skaber kemi og god sex.

Tak fordi du valgte at læse med i mine opdagelser.

Joy

 

%d bloggers like this: