Er der et godt tidspunkt til at lave tilbud?

I dag vil jeg gerne dele en lille men måske ikke så dum ting med dig. Det kunne nemlig være en fordel, hvis du overvejer at gøre noget unikt eller anderledes når vi rammer højtider. Altså når det kommer til december/Jul, Påske eller vi rammer det Nye år. Det er et unikt tidpunkt at lave et godt tilbud, du kan reklamere for på dine Sociale medier. Det kan også være et godt, her idag kan du komme ind i butikken og få en ekstra lille ting, når du køber. De sociale medier er super stærke og gode til at komme i kontakt med dine kunder. Du har derfor på disse særlige tidpunkter og så mulighed for at vise hvem menneskerne bag er og hvad I står for, hvad I/du prioritere eller bare din/jeres humor. Det styrker nemlig nærværet og ikke mindst jeres / dit Brand.  

Dagens tip er altså:

  • Næste gang du har en kunde / klient eller et møde, så post det på din Facebookside med en kort tekst om “jeg elsker mine kunder og de udfordringer de står med. For det er her jeg kan mærke at jeg kan give noget igen..” eller hvad du nu føler er rigtigt for dig at sige.
  • Hold derudover øje med hvor meget aktivitet der er på dine opslag, på den måde kan du se hvad du skal / kan gøre mere af og hvad der ikke virker helt så godt.
  • Vær ikke bange for at vise hvem du er på Facebook og de SocialeMedier, det er det folk gerne vil se og mærke, det = dig.
  Jeg tilbyder også sparring på din markedsføring så den føles rigtig for dig. 
Kontakt mig eventuelt for et uforpligtende møde: mail@joylynnlightfield.com

 

%d bloggers like this: