Forfatter & Poet

Her finder du mine udgivelser, de særlige sammensat bøger, der hver især gør noget særligt, der åbner dit hjerte igennem poesi og dit indre univers.

Jeg har altid elsket at skrive, men i mange år “stod ordene stille” – der er dog poesi i mit hjerte og nerve i mine ord. Jeg elsker at uddybe følelserne og billeder i ord, som du nok ret hurtigt vil fornemme i mine skriv. Derudover elsker jeg det kreative udtryk, så nogle bøger er bygget op med øvelser mm. der underbygger tema mm. der åbner for endnu mere fordybelse og indsigt.

“Kærlighedsmøde
– Når din sjæl kalder på kærlighed & frygten holder dig fra lykke & udvikling”

Nogle mennesker har stor betydning for vores liv og for vores udvikling som menneske. De rør og inspirerer vores sjæl og liv, og nogle møder vil bo i vores hjerter til evig tid. Det handler om konfrontationer og kærlighedsbevidsthed. Med denne kærlighedsbog ønsker jeg at sætte fokus på dit hjerte og det møde, der opstår med dig selv, med kærligheden og med andre, når vi tør åbne for hjertets magiske overflod, reflekterer over hvad kærlighed er og hvordan “vi er i kærlighed” og de skatte der ligger og venter på, at vi kigger dybere ind i os selv.
Alt sammen på en lyrisk og nysgerrig måde, der indbyder til indsigt, forståelse og klarhed. Igennem poesiens verden, og lette øvelser mm.

 

Udtalelse

“Jeg er SÅ glad for bogen og er helt vild med, at der er plads til at man selv kan skrive noget. Jeg begyndte at læse den mere i dybden den anden aften og dagen efter tog jeg så én løbetur tidligt om morgenen, hvilket jeg ellers aldrig har gjort før. Men bogen gav mig så meget energi at læse.” – Marie 

 

 Joylynn Lightfield

 

“Jeg er drevet af ord og udtryk, den kreative nerve har jeg ikke kun i penslen eller tushen, men også i mine ord. Jeg har skrevet poesi siden jeg var ganske ung, men der skulle gå mange år før jeg kom dertil hvor jeg igen tillod ordene at få plads igen. Jeg forsvinder ind i et univers med dybde og billeder når jeg skriver, hvilket du ret hurtigt vil fornemme i mine skriv”

Til daglig er jeg Kunstner & Illustrator samt SoulMentor, Intuitiv Vejleder, Quantum Heart Healer mm. Her guider og hjælper jeg mennesker med blandt andet deres Sjælspotentialer, Sjælsopvågning, Evner Sjælstraumer – Tidligere liv, Hjerteblokeringer og Sjælsopgraderinger. Bliv eks. mere groundet efter livskriser, “livs støj” og få en dybere forståelse af hvordan overbevisninger og mønstre styrer dit liv og begrænser dine længsler og drømme som du aldrig får handlet på. Personligudvikling har været en stor del af mit liv over en årrække efterhånden, da jeg er nysgerrig på hvordan vi som mennesker handler og gør som vi gør. Jeg er i sin tid uddannet Markedsføringsøkonom, Grafisk Designer & ADér, og senere blev jeg Intuitiv Coach og har derudover nogle spændende kurser med mig omkring personligudvikling, sjælensopvågning, mindfullness, kunstterapi, healing mm.