En ting er at frygte at vi fejler, men at frygte at det går godt, hvordan hænger det egentlig sammen? Det er faktisk ret interessant, noget jeg selv har stået overfor igen og igen.

Hvad sker der når du har denne frygt? Jamen du stopper dig selv med at komme helt ud, du giver op inden det begynder at gå alt for godt. Du taler dig selv fra at tage de skridt det kræver, saboterer dig selv eller får talt dig selv fra overhovedet at fortsætte, fordi det vil jo alligevel ikke lykkedes dig at nå i mål.

Det er sku da interessant.

Jeg skal så lige slå fast, at dette er noget jeg kender fra min egen rejse, jeg har både været selvstændig og sat flere projekter igang. Når det så ikke var lykkedes, som jeg havde forestillet mig, så smider jeg håndklædet i ringen. Istedet for at sadle om, så starter jeg hellere noget nyt.

Hvorfor så?

Jo, på denne måde så når jeg aldrig helt derud, derud hvor jeg får succes. Jeg startede denne blog i sensommeren af 2017, men har næsten ikke “reklameret” for den. Gået med den i tavshed.

En del af mig ved ikke hvad det betyder at “få succes”, men jeg kender det at fejle med noget, fejle med drømmen, fejle med projekter og spildt min tid og penge på ting, der alligevel ikke blev til noget.

Jeg bliver faktisk indenfor en komfortzone, som jeg har skabt for mig selv. For jeg kender dette sted, meget godt, så jeg skaber den for mig selv, igen og igen. Som mennesker frygter vi alt hvad der er ukendt om det så er godt eller skidt, det er faktisk lige meget. DET er da interessant, for det betyder jo så faktisk også at du kan handle på de ting der betyder noget for dig, og stadig opleve en frygt. Derfor siger jeg også igen og igen at min frygt er min guide, for det meste, hvor jeg handler udfra den, frem for at lade den begrænse mig.

Når vi frygter succes, er det ofte fordi vi bevæger os ud i noget nyt og noget ukendt, hvor vi ikke kender os selv. Det kræver noget andet af os og i “mine sko” føler jeg også at der hører et ansvar med det at “få sucess”. DET virker skræmmende for mig, for så er det ikke længere bare mig, men der er også andre der har forventninger til mig, og ja mine egne forventninger vil jo også stige.

MEN hvad har du og jeg at midste?
Hvad er det værste der kan ske?
Hvad ville det rent faktisk betyde hvis du fik success?

Jeg har lovet mig selv én ting for 2018, at jeg vil kaste mig selv for “løverne” på den gode måde. Fordi jeg vil ikke give op, men istedet bare kaster alle “blade” og drømme op i luften og gribe hver og en af mine indskydelser og tillade mig selv at omfavne at, success, er ikke længere noget jeg vil frygte, det er bare endnu et tegn til mig om, at de skridt jeg tager hjælper mig fremad.

 

Med nysgerrigt hjerte og modet til at ændre mit liv, fordi jeg tror på drømmene

Joy

 

%d bloggers like this: