Healingsmeditation Dyb Ro & Grounding

Indtalt af Joylynn Lightfield

Her finder du lydfilen du kan lytte til efter behov og når du eventuelt føler dig udfordret på uro, tankemylder, stress, dårlig søvn, en fornemmelse af at du mister kontrollen mm.

Healingsmeditation – skab dyb ro og grounding?
En lydfil der støtter dig i de perioder hvor du kan føle dig udfordret, fysisk, mentalt eller fordi du oplever en krise eller lignende i dit liv som udfordrer dig. 
Lyt til den efter behov, fald i søvn til den eller start dagen med at grounde din energi  og kom “godt fra start”. Når vi finder ro, tager vi bedre beslutninger og oplever bedre overskud til at kunne klare livets udfordringer, af forskellig art. 
Filen har en værdi i sig selv på 299KR

Dyg ro & Grounding - Healingsmeditationen

by Indtalt af Joylynn Lightfield

Lidt om mig

Quantum Heart Healer, SoulMentor Alkymist

& Intuitiv Holistisk Healing mm.

Joylynn Lightfield

Helt kort arbejder jeg til daglig som SoulMentor Alkymist & Quantum Heart Healer / Intuiv Holistisk Healing mm. Derudover er jeg også Illustrator | Kunstner og forfatter, da jeg har et kreativt hjerte. Jeg arbejder meget intuitivt der hvor jeg “bevæger mig”. Jeg har arbejdet med personlig udvikling i mere end 8 år. Min egen spirituelle udvikling startede for små 10år siden. I 2017 tog mit liv en anden drejning og spiritualiteten blev en del af min hverdag sådan for alvor i 2019. Du kan se flere af mine ting her på hjemmesiden og læse mere om hvad jeg
også laver under all me.

– – –

Du er altid velkommen til at række ud, hvis du sidder inde med nogle spørgsmål. Find mine kontakt oplysninger nederst på siden, du fanger mig bedst på mail.

– – –

Skriv dig op til mit Nyhedsbrev og først besked…

Få 3 stk sjælsudvidende Healings lydfiler med dit Nyhedsbrev når du melder dig på mit Nyhedsbrev.

FANG MIG PÅ TELEFON

(+45) 6160 1322

FANG MIG PÅ MAIL

mail@joylynnlightfield.com