SpirituelMentoring
Quantum Heart Healing 

[Healing Of Hearts]

Til dig der ønsker tranformation, med sjælen og hjertet i front. Det er muligt at blive fri af det der tynger dig i hjertet og på sjælen. Ved at forstå dine sjælstraumaer og mentale og psykologiske blokeringer, (diverse mønstre og overbevisninger), kan det skabe hurtig transformation og resultater. Arbejd med dine evner og sjælspotentialer igennem mine sessioner og forskellige forløb, til sjælsfordybelse og en bredere forståelse af hvem du er, og hvad du kan skabe.

HUSK: Jeg tilbyder en kort samtale inden du booker (TELEFON: 61601322).

Mentoring – Plads til fordybelse & indsigt:

Dette er det personlige udviklingsforløb, der er sat sammen til dig med forskellige sessioner der støtter din sjælsopvågning og forbindelsen imellem det fysiske og spirituelle af den du er. Der er tid og rum til fordybelse i sjælstraumaer, og mentale/psykologiske blokeringer der holder dig fra at kunne leve det liv du længtes efter med ro, balance og en dyb forståelse af hvem du er som sjæl og menneske. Så du kan leve mere udfra dit smukke magiske hjerte.

Jeg står ved din side i de 3 måneder vi følges ad, og forløbet er unikt sat sammen af fjernhealinger og samtaler online / telefon, traumeforløsninger mm.

Varighed minimum 3 måneder. 
– – –
Læs mere om
Soulmentoring forløbet her.

Online Session – Quantum Heart Healing mm.:

En session der foregår online eller over telefon. Sjæls og hjerteforløsning, igennem samtale, forskellige healinger, opgraderinger af dit sjælslegeme og aktiveringer af din sjæls DNA. Der arbejdes også på forløsning af Sjælstraumaer fra tidligere liv, der ligger og laver blokeringer på din sjæls sande udtryk i dette liv.

– – –

Varighed: 75min m. opfølgning
PRIS: 950KR

Intuitiv Holistisk Fjernhealing:

Denne healing er min personlige sammensætning af flere forskellige former for healinger, aktiveringer mm. Du kan både få den populære fjernhealing og/eller som en del af den fysiske session. Den er groundende, giver ro og afbalancerer, samtidig med at den giver indsigt. Når du får den som fjernhealing får du op til 3 siders PDF med indsigter og forklaring på healingen. IKKE 2 sessioner er ens og du får det med du har brug for lige nu.
– – –
Læs mere om Fjernhealingen 
ved at klikke her.

Varighed: 45min m. opfølgning
PRIS: 650KR

SPEEDY: 20min m. opfølgning
PRIS: 275KR

Kortlæsning:

Igennem samtale og dialog kan du opnå klarhed og indsigt på én situation lige nu. Se hvad kortene har at byde ind med lige nu for dig, der kan guide og vejlede dig lige nu.
– – –
Læs mere om Læsningerne 
ved at klikke her.

Jeg faldt helt tilfældigt over Joylynn på Facebook omkring 1 marts 2020.Forud for det har jeg gået med voldsomme smerter i 2 år grundet 5 sammenfald i ryggen. Heldigvis for det, endelig havde universet hørt min bøn om hjælp. Efter at havde været med på de 4 hjertesøjler og en enkelt guidet session, er jeg bare kommet så langt. Det overrasker mig meget hvor langt jeg er kommet. Jeg har lagt meget af min smertestillende på hylden.Kan bevæge mig mere, og smerterne er blevet meget mindre, sover bedre, alt sammen på kort tid.

Joylynn får virkelig mine allerbedste og varmeste anbefalinger, hendes måde at arbejde på er helt unik, fuld af visdom, humor og kærlighed til det menneske jeg er. Hendes omsorg og kærlighed er noget helt særligt for hendes måde at være på. En kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med hende i de processer der kommer op /frem. Samtidig føler jeg mig støttet hele vejen. Glæder mig til at fortsætte samarbejdet med Joylynn både med at få min krop mere stabil og ikke mindst min spirituelle udvikling. Sessionerne med Joylynn er en fantastisk oplevelse, som går dybt i sjæl og krop. Mærker tydeligt hvor dybt sessionerne arbejder og hvor de arbejder når hun går igang.

Jeg er dybt taknemmelig over at have fundet dig Joylynn. Har faktisk prøvet mange behandlinger de sidste år uden resultat. Håber mange får øjnene op for hvor fantastisk Joylynn er til sit arbejde og med hvilken kærlighed, man bliver favnet.Tusind tak for al din hjælp Joylynn 💖 glæder mig til fremtiden. Livet som så mørkt ud fuld af smerter, er nu vendt til en forventning om alt det gode jeg har i vente. TAK 💖

Gitte Hollensted | SoulMentoring & Healings forløb mm. over længere tid. Samt MINIforløb Quantum Leap.

 

Jeg fik en SPEED healing af Joylynn igår. Det var en ubeskrivelig positiv oplevelse! Jeg havde en specifik blokering som faktisk blev fjernet. Jeg fik svar på mine spørgsmål under og efter healingen. Jeg fik ro på i de områder som har forstyrret mig, de sidste mange mdr. og fik den dejligste dybe søvn i nat og sov som jeg ikke har kunnet længe.

Dette skal opleves før man tror på det. Tro på mig prøv det, du bliver ikke skuffet. Det føles som om Joylynn når omkring alle de områder der støjer lige nu, også bare på de 15minutter. Det virkede på mig, jeg kan kun anbefale sessionen og Joylynn, og giver SPEED healing 10 ud af 10 point ❤️ Fantastisk ubeskrivelig oplevelse. Joylynn, du er bare dygtig og et fantastisk menneske. Så dejligt og trygt at vide jeg altid kan bruge dig til at heale mig, når jeg har og får brug det. – TAK ❤️

Nazia | SPEED Healing

 

Jeg er igang med at starte et nyt kapitel i mit liv, og igang med at finde mig selv, og min spiritualitet. Vejen her til har ikke lige frem været en dans på roser. Men så fandt jeg tilfældigt Joylynn på Facebook. Jeg følte mig draget af hende på en måde jeg ikke har prøvet før. Og nu forstår jeg hvorfor! På de 3 uger jeg har været i kontakt med hende er det virkelig gået stærkt! En fjern healing, og hendes netop overstået mini forløb, har virkelig åbnet for min spiritualitet, tro på mig selv og hvad jeg kan. Og har følelsen af hun var en solstråle der lyste på den vej jeg skulle gå.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. ❤️🙏🏻

Julia Rasmussen | MINIforløb Quantum Leap + SPEEDY

Jeg har taget kurset Atlantis Anker hos Joylynn.  Og hvilken rejse !! Det er det mest fantastiske jeg har oplevet, det ultimativ bedste jeg har gjort for mig selv.

Alle sanser bliver åbnet. Bevidstheden er blevet kæmpe stor, der findes ikke længere nogen grænser. Det er en transformation så stor, at ingen har fantasi til at forestille sig, det der sker under

Joylynn’s kærlige vinge og guidens. Kurset er direkte kontakt til vor alles vidunderlige Univers.

Det skaber direkte kontakt til Sjælen.  Det gir en forståelse af Alt’et, at vi alle er forbundne. Og bedst af alt, for mig har kurset givet en ro i det ”tomrum” jeg følte inden i. Oven i det, er Joylynn en vidunderlig formidler, en meget dygtig guide og den mest kærlige Mentor.

Joylynn løfter alle på kurset hele vejen igennem,  hun støtter, gir vejledning og er hele tiden så kærlig

nærværende.  På hele kurset har jeg følt Joylynn’s kærlige beskyttende vinger omkring mig og hun har hele kurset igennem,  givet mig den tryghed, jeg havde så meget brug for.

Jeg gir Joylynn og kurset Atlantis Anker min varmeste anbefaling, ord kan ikke beskrive min taknemmelighed.

Joylynn, af hele mit hjerte – Tak.

Anni | Atlantis Anker

“Et forløb der på alle måder trækker en hjem i hjerte og sjæl. Din intuition bliver tydeligere og du mærker det.. Et meget givende forløb som løsner op for blokeringer og selv indsigt i lige præcis det tempo som din sjæl har brug for. Et forløb der åbner mere og mere op for blokeringer.. Oplever mange nye indsigter og du bliver meget klogere på dig selv og hvorfor du har reageret som du har gjort. Dette forløb er en gave for livet og går dybt ind i hjertet. Der opstår mange aha-oplevelser undervejs i forløbet og jeg er dybt taknemlig for at have taget dette forløb. At arbejde med de 4 hjertesøjler har ændret mit liv til meget mere glæde, selvforståelse og selvkærlighed mm. En sjæls rejse jeg ikke ville være for uden.


Tusind tak Joylynn for denne fantastiske rejse.. din åbne og pragtfulde elskelige måde at være på og læremester.. af hjertet tak for denne smukke skønne gave for livet mærker det dybt ind i hjerte og sjæl.. ❤️❤️  Hvis man føler sig låst fast eller mister lidt af gnisten og glæden til sig selv, forståelsen af egne problematikker, så er dette forløb lige for dig, du vil komme på en rejse som ingen grænser har, du vil opleve at hjertet og sjæl liver op i helt nye store formater.. du finder ind i det inderste dybt inde i dig og mærker glæden og kærligheden.


Alle kan deltage i forløbet, det er din egen sjæl der styrer tempoet og lige præcis det som du har brug for.. du kan og vil ikke føle dig forkert for det er dig dette forløb handler om og det kommer lige fra dit inderste i hjertet ❤️” 

Birgitte J | Quantum Leap

 

Jeg var en af de heldige der modtog 15 min. SPEED fjernhealing.. Jeg havde faktisk ikke de store forventninger, men hold nu op en sindssyg oplevelse.. Jeg kunne nærmest mærke i kroppen hvor hun arbejdede, mens jeg lå og hørte smuk musik. Jeg modtog endvidere en pdf hvor hun havde skrevet, hvad hun mærkede… Det var fuldstændig spot on, og jeg overvejer meget kraftigt at bestille en fuld session hos hende. De største anbefalinger til Joylynn herfra 

Susanne | SPEEDY

Nyhedsbrev

Når der er forløb der sættes “i verden” – når der er nye tiltag og når jeg laver en GRATIS opløftende fil i en eller anden format, når jeg er i gavehumør. Det er også her jeg deler andre kreative ting jeg lige nu arbejder på i kulissen, der er fyldt med energi og sjæls- transformation.

– – – – – – – 

Når du tilmelder dig får du MIN SJÆLS-UDVIKLINGS FREEBIE: Med 3 udviklings og healingsfiler, der styrker, aktiverer og udvider på din Hjertevibration og sjælskontakt mm. Du kan altid afmelde dig igen.

JA TAK jeg vil meget gerne modtage Nyhedsbrevet og min Freebie