SoulHeart Guidance
Quantum Heart Healing mm. 

[Healing Of Hearts]

De mennesker der kommer min vej forbi, har ofte en ting til fælles, de føler de er “kørt i stå” og ønsker inderligt forandring og tranformation, med sjælen og hjertet i front, i deres liv. Så livet kan give mening. Der er træt af at følelserne måske styrer for meget, hvor uro og fysiske symptomer er taget til. Det er muligt at blive fri af det der tynger dig i hjertet og på sjælen. Det er jeg et levende bevis på. LÆS MERE OM MIN REJSE OG KOMPETANCER HER. Ved at forstå dine sjælstraumaer og mentale og psykologiske blokeringer, (diverse mønstre og overbevisninger), kan det skabe hurtig transformation og resultater. Jeg støtter i mit energiarbejde og med forskellige værktøjer, skaber jeg et kærligt rum til fordybelse og nærvær.

Derudover arbejder jeg med dine evner og sjælspotentialer igennem mine sessioner og forskellige forløb, til sjælsfordybelse for at give dig en bredere forståelse af hvem du er, og hvad du kan skabe i samarbejde med dit “unikke instrument”, om det er og bruge dine evner i arbejde eller fordi du har noget andet du er her for at skabe og sætte ud i verden. Så assisterer jeg dig med at se dig selv mere og navigerer udfra din sjæl.

HUSK: Jeg tilbyder én kort samtale inden du booker (Send mig én SMS for at booke en kort samtale: 61601322).

SoulHeart Guidance & Quantum Heart Healing mm.

En session der foregår online eller over telefon. Sjæls og hjerteforløsning, igennem samtale, forskellige healinger, opgraderinger af dit sjælslegeme og aktiveringer af din sjæls DNA. Der arbejdes også på forløsning af Sjælstraumaer fra tidligere liv, der ligger og laver blokeringer på din sjæls sande udtryk i dette liv.

Jeg sammensætter også mindre forløb med en blanding af mine sessioner, alt efter hvor du står i dit liv og de udfordringer du står overfor, for at matche det bedst muligt.

– – – – – – – – – 

Varighed: 75min m. opfølgning
PRIS: 950KR

Intuitiv Holistisk Fjernhealing &
Quantum Heart Healing:

Denne healing er min personlige sammensætning af flere forskellige former for healinger, aktiveringer mm. Du kan både få den populære fjernhealing og/eller som en del af den fysiske session. Den er groundende, giver ro og afbalancerer, samtidig med at den giver indsigt. Når du får den som fjernhealing får du op til 3 siders PDF med indsigter og forklaring på healingen. IKKE 2 sessioner er ens og du får det med du har brug for lige nu.

– – – – – – – – – 

Læs mere om Fjernhealingen 
ved at klikke her.

Varighed: 45min
PRIS: 650KR

SPEEDY: 20min
PRIS: 333
KR

– – – – – – – – – 

UDTALELSE AF SAMARBEJDE / UDDRAG FIND RESTEN UNDER REFERENCER

“Det er en transformation så stor, at ingen har fantasi til at forestille sig, det der sker under Joylynn’s kærlige vinge og guidens. Kurset er direkte kontakt til vor alles vidunderlige Univers. Det skaber direkte kontakt til Sjælen.  Det gir en forståelse af Alt’et, at vi alle er forbundne. Og bedst af alt, for mig har kurset givet en ro i det ”tomrum” jeg følte inden i. Oven i det, er Joylynn en vidunderlig formidler, en meget dygtig guide og den mest kærlige Mentor.

Joylynn løfter alle på kurset hele vejen igennem,  hun støtter, gir vejledning og er hele tiden så kærlig nærværende.  På hele kurset har jeg følt Joylynn’s kærlige beskyttende vinger omkring mig og hun har hele kurset igennem,  givet mig den tryghed, jeg havde så meget brug for.” – Anni

Kortlæsning / Clearings / Guidance:

Mine læsninger handler altid om at tage indsigten og poweren hjem til dig selv. Derfor er mine læsninger lidt anderledes da de er ment som støtte og healing til din process og udvidelse af din bevidsthed på et område du er udfordret på lige nu. 

– – – – – – – – – 

Læsning + Kort SoulHeart/Guidance med budskaber over telefon
15min | PRIS: 300KR / 30min | PRIS: 450KR

CLEARING + ET KÆRLIGHEDSOPLÆG MED TAROT + 1 ORACLE KORT
Beskrivelse af din blokering udfra et Tarot kærligheds oplæg, med flere dybdegående spørgsmål, inklusiv clearing og healing med de 4 elementer, vand, ild, jord og luft, i “hvad der blokerer i dit tema lige nu”. Til klarhed og udrensning. Det hele kommer på én PDF, med billeder af oplæg, der sendes til dig på mail, med indsigt og de budskaber der vil igennem til dig lige nu, fra kærlighedsoplægget (giv besked om det er om én specifik person eller om du er single). Dertil får du et Oracle Card med et opløftende budskab til healing eller råd i forhold til dit hjerte lige nu, til indsigt og fordybelse af hvad du kan gøre lige nu for dybere healing og forløsning i din videre process mm.

PRIS: 444KR / – SÆRPRIS LIGE NU: 222KR

– – – – – – – – – 

1 KORT LÆSNING / TAROT + 1 ORACLE BUDSKAB
Et enkelt kort til fordybelse på et spørgsmål du sidder med lige nu samt hvad der kommer igennem til dig i dette nu fra dit sjælsteam. EKSEMPLAR PÅ SPØRGSMÅL: Hvad vil jeg få ud af og gå med? Hvad skal jeg lære i denne situation? Hvad kan jeg ikke se lige nu? Er han god for mig? Hvad sker der med min jobsituation mm.

PRIS FOR DET HELE: 111KR

– – – – – – – – – 

3 KORT LÆSNING / TAROT + 1 ORACLE BUDSKAB
Få én læsning udfra 3 kort over din “udfordring” eller omkring et tema,

ca. 1 1/2 side A4 side. Hvor er du kommet fra, og her og nu billede samt hvad er udfaldet og andet der vil igennem til dig lige nu. Derudover får du én healing / aktivering med / inkluderet i læsningen, du vil mærke arbejde videre hos dig, til fordybelse og indsigt.

PRIS FOR DET HELE: 222KR

– – – – – – – – – 

UDTALELSER FRA LÆSNINGER:

“Wauw!! Spot on! Tusind tak!“.
“Bliver til stadighed helt blæst, over de budskaber kan være så rammende præcise”. 
“Igen….. Tusind tak for spot on budskab – TAK!”

“Jeg har rakt ud til Joylynn flere gange nu, og hver gang er det gået som hun har sagt det, der var hints og rådgivning jeg kunne bruge videre i mine udfordringer jeg har stået overfor. Det har været gældende alle 3 gange nu. Jeg føler mig tryg og støttet når vi har talt sammen, og jeg får en afklaring og indsigter med hver gang, jeg kan gå videre med. Der er også én grund til at jeg kommer igen og igen, TAK.” – Allan H.

Find læsninger og Pick A Pile hver uge på min Facebook side Healing Of Hearts.


“Jeg faldt helt tilfældigt over Joylynn på Facebook omkring 1 marts 2020.Forud for det har jeg gået med voldsomme smerter i 2 år grundet 5 sammenfald i ryggen. Heldigvis for det, endelig havde universet hørt min bøn om hjælp. Efter at havde været med på de 4 hjertesøjler og en enkelt guidet session, er jeg bare kommet så langt. Det overrasker mig meget hvor langt jeg er kommet. Jeg har lagt meget af min smertestillende på hylden.Kan bevæge mig mere, og smerterne er blevet meget mindre, sover bedre, alt sammen på kort tid.

Joylynn får virkelig mine allerbedste og varmeste anbefalinger, hendes måde at arbejde på er helt unik, fuld af visdom, humor og kærlighed til det menneske jeg er. Hendes omsorg og kærlighed er noget helt særligt for hendes måde at være på. En kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med hende i de processer der kommer op /frem. Samtidig føler jeg mig støttet hele vejen. Glæder mig til at fortsætte samarbejdet med Joylynn både med at få min krop mere stabil og ikke mindst min spirituelle udvikling. Sessionerne med Joylynn er en fantastisk oplevelse, som går dybt i sjæl og krop. Mærker tydeligt hvor dybt sessionerne arbejder og hvor de arbejder når hun går igang.

Jeg er dybt taknemmelig over at have fundet dig Joylynn. Har faktisk prøvet mange behandlinger de sidste år uden resultat. Håber mange får øjnene op for hvor fantastisk Joylynn er til sit arbejde og med hvilken kærlighed, man bliver favnet.Tusind tak for al din hjælp Joylynn 💖 glæder mig til fremtiden. Livet som så mørkt ud fuld af smerter, er nu vendt til en forventning om alt det gode jeg har i vente. TAK 💖

Gitte Hollensted | SoulMentoring & Healings forløb mm. over længere tid. Samt MINIforløb Quantum Leap.

 

“Jeg fik en SPEED healing af Joylynn igår. Det var en ubeskrivelig positiv oplevelse! Jeg havde en specifik blokering som faktisk blev fjernet. Jeg fik svar på mine spørgsmål under og efter healingen. Jeg fik ro på i de områder som har forstyrret mig, de sidste mange mdr. og fik den dejligste dybe søvn i nat og sov som jeg ikke har kunnet længe.

Dette skal opleves før man tror på det. Tro på mig prøv det, du bliver ikke skuffet. Det føles som om Joylynn når omkring alle de områder der støjer lige nu, også bare på de 15minutter. Det virkede på mig, jeg kan kun anbefale sessionen og Joylynn, og giver SPEED healing 10 ud af 10 point ❤️ Fantastisk ubeskrivelig oplevelse. Joylynn, du er bare dygtig og et fantastisk menneske. Så dejligt og trygt at vide jeg altid kan bruge dig til at heale mig, når jeg har og får brug det. – TAK ❤️

Nazia | SPEED Healing

“Et forløb der på alle måder trækker en hjem i hjerte og sjæl. Din intuition bliver tydeligere og du mærker det.. Et meget givende forløb som løsner op for blokeringer og selv indsigt i lige præcis det tempo som din sjæl har brug for. Et forløb der åbner mere og mere op for blokeringer.. Oplever mange nye indsigter og du bliver meget klogere på dig selv og hvorfor du har reageret som du har gjort. Dette forløb er en gave for livet og går dybt ind i hjertet. Der opstår mange aha-oplevelser undervejs i forløbet og jeg er dybt taknemlig for at have taget dette forløb. At arbejde med de 4 hjertesøjler har ændret mit liv til meget mere glæde, selvforståelse og selvkærlighed mm. En sjæls rejse jeg ikke ville være for uden.

Tusind tak Joylynn for denne fantastiske rejse.. din åbne og pragtfulde elskelige måde at være på og læremester.. af hjertet tak for denne smukke skønne gave for livet mærker det dybt ind i hjerte og sjæl.. ❤️❤️  Hvis man føler sig låst fast eller mister lidt af gnisten og glæden til sig selv, forståelsen af egne problematikker, så er dette forløb lige for dig, du vil komme på en rejse som ingen grænser har, du vil opleve at hjertet og sjæl liver op i helt nye store formater.. du finder ind i det inderste dybt inde i dig og mærker glæden og kærligheden.

Alle kan deltage i forløbet, det er din egen sjæl der styrer tempoet og lige præcis det som du har brug for.. du kan og vil ikke føle dig forkert for det er dig dette forløb handler om og det kommer lige fra dit inderste i hjertet ❤️” 

Birgitte J | Quantum Leap

NYHEDSBREV

Modtag min GRATIS mini workshop: 3 blindspots der blokerer dig fra,
overflod, kærlighed og din intuition – som vi ofte overser.

I din FREBIE får du følgende: 1 PDF med fordybelse, viden og øvelser, 1 arbejdslydfil og 2 Guidede Meditationer / Healinger. Ved at skrive dig op til mit Nyhedsbrev vil du fremover modtage indsigt og øvelser og en masse andet, der styrker din power, bevidsthed, intuition, samt hjertekontakt igennem nærvær, indre ro og selvkærlig adfærd mm. Du får også at vide når der er nyt på plakaten herfra mig af forskellig art, fra mit univers.

 

JA TAK jeg vil meget gerne modtage Nyhedsbrevet og din FREEBIE