SpirituelMentoring & Healing 

[Healing Of Hearts]

Til dig der står overfor en personlig livskrise, omkring sorg, udfordringer i selvværdet, depression, stress, angst eller andre opråb fra blandt andet kroppen og vores mentale krop, der kan være blevet overhørt for længe. Eller til dig som ønsker klarhed og indsigt i din personlige udvikling lige nu, samt vejledning/støtte mm. til din spirituelle udvikling og opvågning.

HUSK: Jeg tilbyder en kort samtale inden du booker (TELEFON: 61601322).

Mentoring – Plads til fordybelse/udvikling & indsigt:

Der er tid og tålmodighed til fordybelse, igennem flere forskellige sessioner og Intuitiv Holistisk healing, er det muligt at arbejde på flere lag i din udvikling og der hvor du har udfordringer lige nu.
Selvindsigter og selvforståelse på dybt plan, integreres båder under healingen (både fjern og fysisk) men også efterfølgende. Du bliver støttet af de forskellige healinger jeg arbejder med.
Varighed minimum 3 måneder. 
– – –
Læs mere om Soulmentoring forløbet her.

Intuitiv Holistisk Healing:

Denne healing er min personlige sammensætning af flere forskellige former for healinger, aktiveringer mm. Du kan både få den populære fjernhealing og/eller som en del af den fysiske session. Den er groundende, giver ro og afbalancerer, samtidig med at den giver indsigt. Når du får den som fjernhealing får du op til 3 siders PDF med indsigter og forklaring på healingen. IKKE 2 sessioner er ens og du får det med du har brug for lige nu.
– – –
Læs mere om Fjernhealingen 
ved at klikke her.

Kortlæsning:

Igennem samtale og dialog kan du opnå klarhed og indsigt på én situation lige nu. Se hvad kortene har at byde ind med lige nu for dig, der kan guide og vejlede dig lige nu.
– – –
Læs mere om Læsningerne 
ved at klikke her.

Jeg faldt helt tilfældigt over Joylynn på Facebook omkring 1 marts 2020.Forud for det har jeg gået med voldsomme smerter i 2 år grundet 5 sammenfald i ryggen. Heldigvis for det, endelig havde universet hørt min bøn om hjælp. Efter at havde været med på de 4 hjertesøjler og en enkelt guidet session, er jeg bare kommet så langt. Det overrasker mig meget hvor langt jeg er kommet. Jeg har lagt meget af min smertestillende på hylden.Kan bevæge mig mere, og smerterne er blevet meget mindre, sover bedre, alt sammen på kort tid.

Joylynn får virkelig mine allerbedste og varmeste anbefalinger, hendes måde at arbejde på er helt unik, fuld af visdom, humor og kærlighed til det menneske jeg er. Hendes omsorg og kærlighed er noget helt særligt for hendes måde at være på. En kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med hende i de processer der kommer op /frem. Samtidig føler jeg mig støttet hele vejen. Glæder mig til at fortsætte samarbejdet med Joylynn både med at få min krop mere stabil og ikke mindst min spirituelle udvikling. Sessionerne med Joylynn er en fantastisk oplevelse, som går dybt i sjæl og krop. Mærker tydeligt hvor dybt sessionerne arbejder og hvor de arbejder når hun går igang.

Jeg er dybt taknemmelig over at have fundet dig Joylynn. Har faktisk prøvet mange behandlinger de sidste år uden resultat. Håber mange får øjnene op for hvor fantastisk Joylynn er til sit arbejde og med hvilken kærlighed, man bliver favnet.Tusind tak for al din hjælp Joylynn 💖 glæder mig til fremtiden. Livet som så mørkt ud fuld af smerter, er nu vendt til en forventning om alt det gode jeg har i vente. TAK 💖

Gitte Hollensted | SoulMentoring & Healings forløb mm. over længere tid. Samt MINIforløb Quantum Leap.

 

Jeg fik en SPEED healing af Joylynn igår. Det var en ubeskrivelig positiv oplevelse! Jeg havde en specifik blokering som faktisk blev fjernet. Jeg fik svar på mine spørgsmål under og efter healingen. Jeg fik ro på i de områder som har forstyrret mig, de sidste mange mdr. og fik den dejligste dybe søvn i nat og sov som jeg ikke har kunnet længe.

Dette skal opleves før man tror på det. Tro på mig prøv det, du bliver ikke skuffet. Det føles som om Joylynn når omkring alle de områder der støjer lige nu, også bare på de 15minutter. Det virkede på mig, jeg kan kun anbefale sessionen og Joylynn, og giver SPEED healing 10 ud af 10 point ❤️Fantastisk ubeskrivelig oplevelse. Joylynn, du er bare dygtig og et fantastisk menneske. Så dejligt og trygt at vide jeg altid kan bruge dig til at heale mig, når jeg har og får brug det. – TAK ❤️

Nazia | SPEED Healing

 

Jeg er igang med at starte et nyt kapitel i mit liv, og igang med at finde mig selv, og min spiritualitet. Vejen her til har ikke lige frem været en dans på roser. Men så fandt jeg tilfældigt Joylynn på Facebook. Jeg følte mig draget af hende på en måde jeg ikke har prøvet før. Og nu forstår jeg hvorfor! På de 3 uger jeg har været i kontakt med hende er det virkelig gået stærkt! En fjern healing, og hendes netop overstået mini forløb, har virkelig åbnet for min spiritualitet, tro på mig selv og hvad jeg kan. Og har følelsen af hun var en solstråle der lyste på den vej jeg skulle gå.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. ❤️🙏🏻

Julia Rasmussen | MINIforløb Quantum Leap + SPEEDY

 

Har netop modtaget en Intuitiv holistisk fjernhealing fra skønne Joylynn ❤️En helt igennem fantastisk oplevelse, som jeg på det varmeste kan anbefale! Lyttede til “Arms of an angel” og følte mig i den grad omfavnet af Joylynn’s fine, højtvibrerende healingsenergi ❤️De smukke budskaber, der kom igennem ræsonnerer på et dybere plan og jeg er SÅ spændt på at se, hvad denne healing har sat igang ❤️Jeg kan mærke på glædesboblerne i min mave, at det føles så godt og sandt ❤️Af hjertet 1000 tak, smukke sjæl ❤️

Mariann | Intuitiv Holistisk Healing Session

 

Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til Healing of Hearts og Joylynn Lightfield. Jeg har modtaget healing af Joylynn, en ny oplevelse for mig, som gav mig klarhed, retning og ro. Tak Joylynn for den måde du arbejder på. Jeg sætter stort pris på din personlige og ærlige måde at arbejde på. Jeg havde ikke prøvet healing før og du gav mig en oplevelse hvor jeg følte mig forkælet og forstået 🙏

Pernille