Mentoring & Healing 

[Healing Of Hearts]

Til dig der står overfor en personlig livskrise, omkring sorg, selvværdsproblemer, depression, stress, angst eller andre opråb fra blandt andet kroppen og vores mentale krop, der kan være blevet overhørt for længe. Eller til dig som ønsker klarhed og indsigt i din personlige udvikling lige nu, samt vejledning/støtte mm. til din spirituelle udvikling og opvågning.

HUSK: Jeg har Money Back Guarantee 

Mentoring – Plads til fordybelse/udvikling & indsigt:

Der er tid og tålmodighed til fordybelse, igennem flere forskellige sessioner og Intuitiv Holistisk healing, er det muligt at arbejde på flere lag i din udvikling og der hvor du har udfordringer lige nu.
Selvindsigter og selvforståelse på dybt plan, integreres båder under healingen (både fjern og fysisk) men også efterfølgende. Du bliver støttet af de forskellige healinger jeg arbejder med.
Varighed minimum 3 måneder. 
– – –
Læs mere om Soulmentoring forløbet her.

Intuitiv Holistisk Healing:

Denne healing er min personlige sammensætning af flere forskellige former for healinger, aktiveringer mm. Du kan både få den populære fjernhealing og/eller som en del af den fysiske session. Den er groundende, giver ro og afbalancerer, samtidig med at den giver indsigt. Når du får den som fjernhealing får du op til 3 siders PDF med indsigter og forklaring på healingen. IKKE 2 sessioner er ens og du får det med du har brug for lige nu.
– – –
Læs mere om Fjernhealingen 
ved at klikke her.

Kortlæsning:

Igennem samtale og dialog kan du opnå klarhed og indsigt på én situation lige nu. Se hvad kortene har at byde ind med lige nu for dig, der kan guide og vejlede dig lige nu.
– – –
Læs mere om Læsningerne 
ved at klikke her.

Jeg har modtaget en dyb Intuitiv & Kvantefysisk Healing, hvor både sanser og lyd blev forkælet under sessionen hos Joylynn.

Blev ført fra hovedet ned i kroppen og samlet ud i universet med forskellige teknikker.

Via musik, lukkede øjne og min krops lyst til bevægelse blev verden udenfor sat på pause og min egen indre melodi/takt slået an. Min krop dansede og især armene skabte poesi.

På briksen modtog jeg efterfølgende en intuitiv/kvantefysisk behandling og healing, hvor Joylynns kontakt til min sjæls rum blandt andet skabte forbindelse til spirituelle væsner, f.eks. enhjørningen og ørnen kom med kraftfulde budskaber til mig. 

Behandlingen sluttede af med korttrækning/læsning og samtale om det, der er aktuelt for mig i mit liv pt. Og ramte SÅ fint plet.

Jeg følte mig groundet, forbundet opad, set og i den grad løftet, på alle planer, af sessionen.

Joylynn har en fantastisk evne til at være der – for dig – i behandlingen/ og under hele sessionen.

Forkæl dig selv – og bliv klogere på dig.. bestil en tid.

Birthe

 

Har netop modtaget en Intuitiv holistisk fjernhealing fra skønne Joylynn ❤️En helt igennem fantastisk oplevelse, som jeg på det varmeste kan anbefale! Lyttede til “Arms of an angel” og følte mig i den grad omfavnet af Joylynn’s fine, højtvibrerende healingsenergi ❤️De smukke budskaber, der kom igennem ræsonnerer på et dybere plan og jeg er SÅ spændt på at se, hvad denne healing har sat igang ❤️Jeg kan mærke på glædesboblerne i min mave, at det føles så godt og sandt ❤️Af hjertet 1000 tak, smukke sjæl ❤️

Mariann

 

Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til Healing of Hearts og Joylynn Lightfield. Jeg har modtaget healing af Joylynn, en ny oplevelse for mig, som gav mig klarhed, retning og ro. Tak Joylynn for den måde du arbejder på. Jeg sætter stort pris på din personlige og ærlige måde at arbejde på. Jeg havde ikke prøvet healing før og du gav mig en oplevelse hvor jeg følte mig forkælet og forstået 🙏

Pernille