Hjertesøjle – Hjertemod

Indtalt af Joylynn Lightfield

Her finder du den støttende Hjertesøjle til Hjertemod, med Hjerterens og stabilisering af dine chakraer mm. For at skabe en større forbindelse til dit mod og indre styrke. 

Hjertemod - Hjertesøjle LYDFIL

by Indtalt af Joylynn Lightfield

Lidt om mig

Quantum Heart Healer, SoulMentor Alkymist

& Intuitiv Holistisk Healing mm.

Joylynn Lightfield

Helt kort arbejder jeg til daglig som SoulMentor Alkymist & Quantum Heart Healer / Intuiv Holistisk Healing mm. Derudover er jeg også Illustrator | Kunstner og forfatter, da jeg har et kreativt hjerte. Jeg arbejder meget intuitivt der hvor jeg “bevæger mig”. Jeg har arbejdet med personlig udvikling i mere end 8 år. Min egen spirituelle udvikling startede for små 10år siden. I 2017 tog mit liv en anden drejning og spiritualiteten blev en del af min hverdag sådan for alvor i 2019. Du kan se flere af mine ting her på hjemmesiden og læse mere om hvad jeg
også laver under all me.

– – –

Du er altid velkommen til at række ud, hvis du sidder inde med nogle spørgsmål. Find mine kontakt oplysninger nederst på siden, du fanger mig bedst på mail.

– – –

Skriv dig op til mit Nyhedsbrev og først besked…

Få 3 stk sjælsudvidende ™ Hjerteudvidende Healings-lydfiler når du melder dig på mit Nyhedsbrev. Til GRATIS opgradering og aktivering på sjælsplan.

FANG MIG PÅ TELEFON

(+45) 6160 1322

FANG MIG PÅ MAIL

mail@joylynnlightfield.com