Hjertesøjle – Hjertetillid

Indtalt af Joylynn Lightfield

Her finder du den støttende Hjertesøjle til Hjertetillid, med Hjerterens og stabilisering af dine chakraer mm. For at skabe en større forbindelse til dit tillid-center indeni dig. 

Lidt om mig

Quantum Heart Healer, SoulMentor Alkymist

& Intuitiv Holistisk Healing mm.

Joylynn Lightfield

Helt kort arbejder jeg til daglig som SoulMentor Alkymist & Quantum Heart Healer / Intuiv Holistisk Healing mm. Derudover er jeg også Illustrator | Kunstner og forfatter, da jeg har et kreativt hjerte. Jeg arbejder meget intuitivt der hvor jeg “bevæger mig”. Jeg har arbejdet med personlig udvikling i mere end 8 år. Min egen spirituelle udvikling startede for små 10år siden. I 2017 tog mit liv en anden drejning og spiritualiteten blev en del af min hverdag sådan for alvor i 2019. Du kan se flere af mine ting her på hjemmesiden og læse mere om hvad jeg
også laver under all me.

– – –

Du er altid velkommen til at række ud, hvis du sidder inde med nogle spørgsmål. Find mine kontakt oplysninger nederst på siden, du fanger mig bedst på mail.

– – –

Skriv dig op til mit Nyhedsbrev og først besked…

Få 3 stk sjælsudvidende ™ Hjerteudvidende Healings-lydfiler når du melder dig på mit Nyhedsbrev. Til GRATIS opgradering og aktivering på sjælsplan.

FANG MIG PÅ TELEFON

(+45) 6160 1322

FANG MIG PÅ MAIL

mail@joylynnlightfield.com