Der er det her med historier, det er guf for vores hjerne, vi æder det råt! Når du får en tanke, skaber det en følelse i din krop og først der bliver det “ægte” eller rigtig for dig. Det vil jo så også sige at når du virkelig har negative tanker, skaber du negative følelser i din krop, der skaber de følelser der gør at de tanker du har bliver din virkelighed.

Lad mig uddybe det lidt, for det er sku spændende og ret interessant..

Hvorfor er det at positive tanker løfter, gør dig let i kroppen hvor du så ser flere muligheder og er gladere? Fordi du påvirker selv dine følelser og oplevelse af tingene som du oplever. Hvis du starter dagen på en “negativt ben” så er det som om resten af dagen er præget af det, det bliver en “lorte dag” fordi i din hjerne har du allerede fortalt at dagen starede off og det bliver én dårlig dag.

Vi påvirker altså vores omverden, med den måde vi se og oplever og ikke mindst mærker, livet på. Det er med til at forme vores hverdage og det er både i den negative og positive retning. Der i sidste ende er med til at forme hele den måde vi former vores liv på. Hvis du går rundt og fortæller dig selv at du er det mest uheldige menneske, at du aldrig vil opleve kærligheden at heldet aldrig er med dig at der ALTID sker uventede negative ting for netop dig, så er det sådan din virkelighed den bliver.

DET er da tankevækkende.

Måske endnu mere fordi du faktisk også kan være med til, at forme den i den retning du ønsker, lige pludselig bliver ordsproget “du skaber din egen lykke – du er din egen lykkesmed”, ikke bare tomme ord. Du er selv med til at påvirke det liv du lever, hvis du bevæger dig rundt i livet mere bevidst om hvad du oplever, mærker og føler og ikke mindst lærer at lytte til hvikle tanker du har, så kan du også være med til at ændre dem, og ændre den måde du er og oplever livet <3

3 ting du kan gøre for at “fange dine tanker” og lave dem om:

  1. Når der opstår en følelse i din krop, hvilke tanker har du så lige haft, hvad har du mon liiige fortalt dig selv – kan du fangee den sætning du du lige havde og hvad ville den?
  2. Meditér og lyt indad, det beroliger din hjerne og “tømmer” hovedet for tanker, så du har mere overskud og plads til positiv “data”
  3. Når du fanger en negativ tanke eller overbevisning, så lav den om til en positiv version, og gentag den for dig selv igen og igen. Også når du oplever at den negative følelse og tanke dukker op igen. På den måde “omkoder” du de negative tanker, der bliver til følelser og den oplevelse du har i forskellige situationer.

Lad ikke historierne styre din virkelighed <3

Joylynn

%d bloggers like this: