Jeg vil meget gerne give dig mine bud på “alternative” løsninger, når det kommer til design-programmer, som du kan bruge til grafisk opsætning af mindre tryksager. Selvom du ikke lige har Adobe pakken. Du har brug for det rigtige værktøj, i mange sammenhænge, når du skal billede redigerer, opsætte og lave vector grafik.  

Hvilke programmer kan jeg bruge, hvis jeg ikke har Adobe – pakken?

  • Photoshop / Fotoredigering – Brug Gimp eller Fotografix 
  • Illustrator / Til vector grafik (eks. logoer og symboler) – Brug Inkscape
    (Jeg har fundet denne liste af alternativer til Illustrator)
  • Indesign / Til opsætning af forskellige materialer (flyers, plakater, postkort, brochure osv.) – Brug eksempelvis Scribus
    (Jeg har fundet denne liste du og så kan kigge på af alternativer til Indesign)
  Rigtig god fornøjelse med opsætningen og design.

 

%d bloggers like this: