Hvor er du egentlig autentisk? Hvad betyder det? Idag vil jeg gerne gå lidt ned i hvordan du kan vise dig mere autentisk frem i forhold til dine kunder og målgruppe. Samt hvad det egentlig kan give dig og hvorfor du skal prøve at være så autentisk som muligt, når du sælger.

Hvad er man når man er autentisk?

Når du er autentisk – så er du dig. Du er dig selv, med alle de finurligheder og sider af dig, der gør dig menneskelig. Det er noget andre kan relaterer til, på den måde bliver du hurtigt menneskelig og andre vil få en følelse af at kende dig. Og så selvom de ikke kender dig, personligt. Så du bygger altså tryghed og relation med fremmede ved at vise dig som dig. Så står du i dig selv og er ikke bange for at vise dig frem. Og så med de fejl og mangler, du måtte føle du har.  

Hvordan kan du praktisere at være mere autentisk?

Brug de SocialeMedier og vis mere personlige sider af dig selv. Hvor arbejder du? Når du er på vej ud til kunden? Din morgenmad på farten på en travl dag. Mens du går og gør dig nogle tanker? Rigtig mange selfies – med dig selv i centrum. Mulighederne er mange og disse er blot idéer til hvad det kunne være. Du kan og så kigge lidt på andres profiler, specielt andre indenfor samme branche og selvfølgelig dem der har masser af følgere. Hvad lykkedes ret godt for dem? Hvor syntes du selv det fungerer? Og brug det til inspiration til dig selv. Selvom det er en professionel profil, har jeg opdaget at jeg og mine kunder også bliver bedst modtaget, når de ligger sig autentisk op. Du kan også vise din arbejdsgang i en lille video, lave en video med tips eller ja slå kreativiteten løs. Og laver du fejl? så vis også dette, det menneskeliggøre dig bare, giver smil og du viser dig fra en side vi alle kan relaterer til “det kunne være sket for mig”. Rigtig god fornøjelse med at finde din autentiske-side frem. Har du udfordringer på området så kan jeg hjælpe dig i et eventuelt forløb eller samarbejde, hvor vi arbejder med dit potentiale og unikke bidrag, samt de blokeringer, der kan opstå ved at skulle “vise sig frem”.

Ønsker du hjælp til din markedsføring design mm. Så kig forbi Soulmentoring Design & Business.

 

%d bloggers like this: