Egentlig en klasisk title, og sådan lidt klichéagtig, men ikke desto mindre syntes jeg den var passende. For idag har jeg lyst til at prikke til dine drømme – hvordan går det med dem? Er du tættere på end nogensinde før? Længere væk fra dem end du nogensinde troede du skulle komme? Jeg deler idag med dig 3 ting jeg har gjort for at komme tættere MINE drømme og det liv jeg ønsker mig.

 

3 ting jeg har gjort for at komme tættere mine drømme i 2018:

  1. Lavet et fysisk visionboard over det liv jeg ønsker at leve, med ALT hvad jeg drømmer om lige nu, både af lande jeg ønsker at bo i, holde ferie i og hvad jeg ønsker at opnå med min karrierer. Til et par røde bukser jeg godt kunne tænke mig. Sæt det på som inspirerer og motiverer dig.
  2. Hver dag tager jeg et skridt tættere på, jeg handler på min drøm, om det er at tegne i 30min, skrive på mine bøger, digte, eller forberede foredrag, så tager jeg et lille skridt hver eneste dag.
  3. Lavet en mindre tidsplan og købt en kalender hvor jeg hr skrevet ind hvornår jeg gerne vil være færdig med hvad i løbet af året. Så jeg hele tiden bliver gjort bevidst om en deadline og at jeg har lovet mig selv at komme i mål med de projekter og ting jeg ønsker at fylde mit liv med.

 

At komme i mål med sine drømme, det kan være en livsrejse. Det kan tage lang tid og det kan måske tage knap så lang tid, hvis du putter mere fokus på det.

“Where focus goes energy flows”

Jeg har altid været en drømmer, og har haft store ambitioner fra jeg var en lille pige. Af en eller anden årsag “tabte” jeg den del af mig selv, jo mere “voksen” jeg blev, jo mere ansvar jeg skulle tage og fordi jeg ville leve op til andres forventninger til mig. Dog formåede jeg mange af mine drømme alligevel der blandt andet omhandlede at blive Grafiker, Illustrator, AD’er, Designer, selvsændig, bo i hus, blive gift i udlandet, få en hund og skrive bøger (den sidste arbejder jeg stadig med, den første bog er skrevet, lige nu nærmer vi os den sidste fase af renskrivningen og korrekturlæsningen). Så faktisk opnåede jeg drømmene, men jeg tabte alligevel en del af mig selv i titlerne, og ambitionerne om at “gøre en forskel” den fadede, fordi jeg faktisk ikke kunne se, hvordan jeg kunne gøre det.

Jeg mener at drømme er benzin på vores livs-motor. Det der gør at livet er sjovt og fyldt med lykkebobler. Prøv og tænk at vågne hver morgen og springe lykkelig og glad ud af sengen. Se hver dag som den største gave og være fyldt med den største taknemmelighed, for det liv du lever.

 

Drømme, og lykkesmil

Joy

 

%d bloggers like this: