At arbejde med healing i en udviklingsprocess er i min optik både én livline og én måde at arbejde med udfordringer omkring dybe mønstre og overbevisninger på. Der hjælper og støtter et indre arbejde specielt hvis det er noget som fylder meget og været en stor del af din personlighed.     I min egen rejse har det været en kæmpe hjælp at tillade mine processer og det indre arbejde at tilføre healing og støtte mig op af, men også når jeg har oplevet forskellige blokeringer i processen, hvor jeg har følt jeg “sad fast” <3 Mange af de mønstre og overbevisninger vi kan sidde med kan være tussegamle, og selvom jeg har arbejdet med et specifikt tema, længe så kræver det nogle gange et ekstra skub, for at komme ind til kernen eller få øje på det ejg har brug for at skabe kontakt til, for så at kunne heale og slippe på den anden side. Der findes mange former for healing, og det jeg har erfaret ved healing er at hvis jeg tillader min intuition at guide mig, så vil jeg blive vist, hvilken healing der vil være god for mig i den proces jeg sidder i lige nu. Den som nærmest er skræddersyet til den process der er igang og det næste lag som jeg er klar til at bearbejde.  

Sæt intentioner

Når du går til healing lige meget hvilken, så sæt altid en intention. Intentioner er powerfulde, og de rykker!  Eksempelvis kunne en intention handle om den udfordring du ønsker klarhed omkring eller den indsigt du har brug for, for at få “løst gåden” til en konflik du oplever i dit lig, eller et mønster du ønsker at slippe. Oftest er jeg altid blevet bedt om at sætte en intention, inden “arbejdet” / Healingen gik igang. Det er et udgangspunkt og hjælper healingen med at finde ind til det arbejde der ønskes. Selv arbejder jeg selv meget med intentioner også i mine egne healinger og sessioner, fordi det giver resultater og fordi det giver større klarhed. Så føler du at du står et sted i dit liv, hvor der nogle ting du ønsker at gøre op med, ting du ønsker at befri dig selv for,  mønstre eller overbevisninger der stopper dit for at leve dit liv fuldt ud, så er en kombination imellem healing og terapi/coaching efter min erfaring den allerbedste og mest effektive tilgang. Det er også hvad jeg selv bruger den dag idag, når jeg føler der er noget jeg vil ind til og ikke føler jeg kan gøre det “selv.” Hvis du er nysgerrig efter at arbejde sammen med mig – så tag et kig på mine ydelser her og book eventuelt en gratis samtale, så kan vi sammen finde ud af om vi er et match for hinanden og det arbejde der ligger. Jeg har forskellige tilgange til udfordringer du kan stå med og krydser forskellige healingsformer, for kærligt at fører dig hjem til de svar du har brug for.   // Kærligst Joylynn 
%d bloggers like this: