Jøsses er jeg gået glip af noget??

Siden hvornår er vi begyndt at “hade på valentinsdag” ??? 😂🙈😂🙈

Vi fejre morsdag
Vi fejre farsdag
Vi fejre jul
Vi fejre Halloween

Men når der er EN dag der fejre kærligheden, der i mine øjne baaare er en mærkedag der markerer og skaber fokus om kærlighed, SÅ får det vores pis i kog??

Ja der skal være kærlighed og fokus på kærlighed hver dag.. enig.. men husker du det?? Og skal du ikke også værdsætte mor og far på andre dage, end kun den ene dag om året, der er sat af til dem?

Det er et reklamestunt og folk siger fuck Valentinsdag det er noget opreklameret pis hvor de baaare vil have at jeg skal bruge mine penge.. øhhh så du er holdt op med at købe julegaver der får dankortet op i det rødefelt? Og Halloween hvor gratis er den for dig?

Men den ene dag hvor det faktisk handler om noget heeelt andet end gaver og ting.. det kan i princippet bare være en opringning eller et kort eller en SMS – kærlighed har ingen form men hvorfor hade den dag der repræsenterer den?
Og den ene dag hvor vi kan gøre lidt ekstra ud af det.. og sætte fokus på hjertemagi DER hader vi på dagen 😅🙈

Og altså du bestemmer vel selv hvordan du ønsker at fejre kærligheden.. måske er det bare at sende en besked til en du har et godt øje til, måske bare fortælle dem du har i dit liv at de er elsket og at du værdsætter dem.. jeg er sikker på mor og far er glade for den opmærksomhed de får på deres dag og jeg kan ikke se at nogen ville “hade” at høre eller mærke din kærlighed til dem.

Lad dog være med at bruge 1000vis af kr på blomster og gaver hvis du ikke har lyst til det. Drop chokoladen og alt det andet du syntes er “for meget” MEN én besked til en du holder af, stjæler kun din tid ❤️

Jeg vil slå et slag for Valentinsdag, fordi jeg tror og mærker kærlighed. Fordi jeg ER kærlighed og føler vi tager den forgivet lidt for ofte ❤️

Og baaare fordi du er single hvorfor skal Valentinsdag så være din fjende? Fuck det! Fejre kærligheden til dig selv og dem du har i dit liv. Kærligheden er overalt og den er ikke kun for dem i forhold ❤️

I mine øjne er Valentinsdag baaare kærlighedens mærkedag hvor vi hejser flaget.. og ja jeg syntes vi skal tænke os om hvad vi “hader på” for jeg ved ikke med dig, men når jeg har fødselsdag så har jeg bobler i maven og føler mig særlig, baaare fordi det er min fødselsdag.. og kunne Valentinsdag ikke bare være en dag for kærligheden hvor vi fejre den kærlighed vi har og værdsætter og virkelig går med boblerne??

Der er så meget vi tager for givet, så meget vi ikke husker..

Stop med at hade Valentinsdag seriøst, jeg ville hellere “fjerne” Halloween fra kalenderen for DET er sku for sært vi kan ikke måle os med hvad de gør ud af det i USA og det bliver i mine øjne liiidt kikset 😂 men det er hyggeligt.. og hvis der er børn og andre der får noget ud af det så fair nok.. fred være med det.. men den er hvert fald ikke gratis – og den er lige så meget “vores” som Valentinsdag.. der kommer “derovre fra” kærlighed koster ingenting i sidste ende..

Men har du modet til at vise den?
Tør du stå ved den?
Eller er det bare nemmere at hade den, trække sig fra den og nægte den?

Så smukke Valentinsdag, Skt. Valentin, jeg værdsætter dig og jeg vil gøre mit for at sprede kærlighed idag og være i mit hjertes magi ❤️😉

Så rigtig god Valentinsdag derude jeg sender et kæmpe hjertekram ud til dig, du er det værd og jeg vil altid have et kram tilovers at give ud af – helt gratis ❤️

Med kærlighed i lommen og med det romantiske hjerte i behold.

Ønsker du måske én Kortlæsning over dit kærlighedsliv, inklusiv en fjernhealing så find det lige her.
// Joylynn

%d bloggers like this: