Indre barn, hvorfor er det nu vigtigt?

Shit jeg havde modstand på at “komme i kontakt” med mit indrebarn, den første gang jeg fik en øvelse og opgave, der skulle skabe kontakten. Undskyld mig, hvad i alverden skal det gøre godt for? Følte mig fjollet. Hvad værre var, jeg kunne ikke få kontakt til mit indre barn, følte mig lidt som den elev der ikke kunne finde ud af hjemmeopgaven 🙈

Så fik vi en meditation og en guidening ind til det indre barn. Jeg blev mere og mere utålmodig, og frustreret, hvor fanden er mit indrebarn og hvor gemmer hun sig? Følte mig både forkert og dum, hvorfor var det så svært for mig at komme i kontakt med denne del og side af mig?

Når vi er børn er vi rene og uskyldige og har ingen “nej hat” der er ingenting der er umulige og hele verdenen er et eventyr fyldt med fantasi-dyr og sjove påfund. Jo ældre vi bliver, jo mere “voksne” vi skal være, jo mere glemmer vi denne side af os. En side jeg har fundet ud af er yderst vigtig, på grund af flere ting.

1: Det er vores “kanal” eller “telefonlinje” til vores kreativitet

2: Det er vores barometer på hvordan vi egentlig går og har det, hvordan trives du lige, har du overhørt og ignoreret dig selv og dine egene behov?

3: Det indre barn er derudover også vores guide indtil den del af os, hvor passionen lever og ånder, der kan guide os mod vores livsvej

Så, hvordan har dit indre barn det?

Er du god til at springe måltiderne over, ignorerer og udskyde når du skal på toilet, når du er træt går du så i seng? Får du sagt fra når du ikke gider med til den familiefødselsdag? Ikke fordi du ikke vil se folk men fordi du ikke har overskuddet og måske bare ikke lyst?

Vi siger at vi skal “høre sandheden fra fulde mennekser og børn” hvad har de 2 tilfælles? De har ingen hæmninger. De holder sig ikke tilbage og følger impulser og det de har lyst til, lige nu.

Vi glemmer hvor vigtigt det er at lege når vi bliver voksne, hvordan det at fjolle og pjatte og gøgle og tillade dig selv at følge dit eget barnlige selv, faktisk skaber kontakt til dit indre “kompas” og guiding system. Sådan så du står stærkere i dig selv, mærker dine grænser og behov tydligere og på den måde også mærke lykken og glæden endnu mere.

Jeg er barnlig, det er en del af mig, jeg ikke altid har anerkendt, jeg har haft hende pakket væk i flere år, fordi jeg ikke følte hun var “passende” at have med. Idag ved jeg, at det er en af mine største kvaliteter.

 

Fra et legende – hjerte, der er taknemmelig for min barnlige side.

Joy

 

%d bloggers like this: