Det kunne næsten lyde som en lille pille, en magisk pille du kunne tage også oplever du livet på en hel anden måde. Du får magiske krafter og bliver lidt af en superhelt i dit eget liv.

Faktisk er der måske lidt sandhed til det 😀

Din intuition er den klogeste og mest overset “kraft” og “hjerne” vi har. Jep du læste rigtigt, det er en hjerne, den kan tænke, men bare ikke på den måde som vi forstår med vores hjerne.

Den kan regne ud, hvad der er godt og skidt og når du lærer at mærke efter og forstå den, vil du også forstå og lærer at livet kan være lettere, mere magisk, mere fantastisk end hvad du kan regne ud med din hjerne, den hjerne der sidder imellem ørerne og som så ivrigt gerne vil fortæller dig “logiske sandheder” og historier.

Kender du ikke den med at “det føles bare ikke rigtig”? – vores hjerne kan fortælle os, nok så mange “sandheder” der bare ikke føles rigtige. Den skaber illusioner for os, der både begrænser og lukker os i. Jeg har nævnt det før, vores følelser og intuition er vores menneskelige “GPS”. Når vi tør at lytte og lade os guide af hjertet og hjernen der sidder inde i kroppen, i form af vores intuition, oplever vi i sandhed den magi livet har til os.

Det kræver blot, at du tør lærer dette nye sprog af kende. Lære at forstå hvem DU er, lærer at forstå dit eget helt personlige sprog.

 

4 ting du kan være opmærksom på når du vil lære at forstå dit eget personlige sprog / GPS:

1) Forstå at intuitonen forstår hvem du er og hvad der vil give dig indre lykke som du ikke kan regne dig frem til. Følg følelsen frem for tanken.

2) Lær at slå hjernen fra, det gør du ved at mediterer og komme ned i kroppen, ved hjælp af eks. Yoga, massage og selvkærlige handlinger der er gode for din krop.

3) Forstå at du kan kommunikerer med dine følelser, at du kan spørge dig selv efter de svar du søger, istedet for at søge dem udenfor dig selv.

4) Forstå din historie, handlemønstre og reaktioner du får i kroppen, de hjælper dig med at forstå udfordringer, selvsabotage, blokeringer og uhensigtmæssige udbrud/handling, i dit liv, der stopper dig fra at leve DIN sandhed, udleve DIN lykke og DIT potentiale.

 

Så ja, det er helt op til dig, om du vil lære din egen indre GPS at kende, lære at navigerer i den og lærer et nyt sprog at kende, der er dit helt eget personlige sprog, der KUN har til formål med at guide dig igennem livet, hen imod lykke, passioner, livsformål, her hvor du vil mærke glæderne helt ind i hjertet og ja finder meningen med livet, for DIG.

 

Lad nysgerrigheden og din egen indre visdom guide dig ind til den helt store magi.

Joy

 

%d bloggers like this: