Intuitiv Holistisk Fjernhealing / Afbalancering & Indsigter

Intuitiv Holistisk Fjernhealing er for dig, der ønsker støtte og indsigter lige nu, måske du i en periode har oplevet uro og irritation og haft dårlig søvn. Det kan også være det er noget helt andet du oplever i dit liv, men ønsker indblik og indsigter omkring, for at forstå hvad det er du har brug for lige nu.

– Til dig der står ved en skillevej.
– Oplevet stress/uro/overbelastning og andre livskriser.
– Natteuro / tankemylder / stress / depression
– Ønsker forandring i dit liv på flere eller specifikke områder.
– Ønsker energetisk støtte og afklaring i din process
+ Budskaber og konkrete værktøjer til dig lige nu, du kan sætte handling på

Læs mere uddybende videre herunder.

Intuitiv Holistisk Fjernhealing

Under healingen afbalanceres dit energifelt og krop. Jeg arbejder med flere former for healing i sessionen. Det hele er udførligt beskrevet i den PDF du modtager efterfølgende.

Efter hver session får du tilsendt én PDF, der detaljeret beskriver sessionen og hvad der sket og hvordan fjernhealingen er gået. Det kan give dig indblik i din situation og eventuelle blokeringer du oplever lige nu samt klaring og indsigt i din proces. Følelsesmæssigt og fysisk. Inden sessionen bedes du skrive et par linjer over de udfordringer du står med, fysisk eller i dit liv.

– Til dig der står ved en skillevej.
– Oplevet stress/uro/overbelastning og andre livskriser.
– Natteuro/tankemylder/afklaring/indsigt/blokeringer mm.
– Ønsker forandring i dit liv på flere eller specifikke områder.
– Ønsker energetisk støtte og afklaring i din process
+ Budskaber og konkrete værktøjer til dig lige nu, du kan sætte handling på

HUSK: Jeg tilbyder en kort GRATIS samtale inden du booker eller
har du spørgsmål efter sessionen er du velkommen til at skrive.

– – – – –

Varighed + opfølgning: 45min
PRIS: 650KR
3 x sessioner: 1650KR
SPAR 300KR

Varighed + opfølgning: 60min
PRIS: 800KR
3 x sessioner: 2000KR
SPAR 400KR

– – – – –

SPEED HEALING [SPEEDY]
Varighed: 20min
PRIS: 333KR

Jeg fik en SPEED healing af Joylynn igår. Det var en ubeskrivelig positiv oplevelse!Jeg havde en specifik blokering som faktisk blev fjernet. Jeg fik svar på mine spørgsmål under og efter healingen. Jeg fik ro på i de områder som har forstyrret mig, de sidste mange mdr. og fik den dejligste dybe søvn i nat og sov som jeg ikke har kunnet længe.

Dette skal opleves før man tror på det. Tro på mig prøv det, du bliver ikke skuffet. Det føles som om Joylynn når omkring alle de områder der støjer lige nu, også bare på de 15minutter. Det virkede på mig, jeg kan kun anbefale sessionen og Joylynn, og giver SPEED healing 10 ud af 10 point ❤️ Fantastisk ubeskriveligt oplevelse. Joylynn, du er bare dygtig og et fantastisk menneske. Så dejligt og trygt at vide jeg altid kan bruge dig til at heale mig, når jeg har og får brug for det.
– TAK ❤️

Nazia | SPEEDY [Speed Healing]

Har netop modtaget en Intuitiv holistisk fjernhealing fra skønne Joylynn ❤️ En helt igennem fantastisk oplevelse, som jeg på det varmeste kan anbefale! Lyttede til “Arms of an angel” og følte mig i den grad omfavnet af Joylynn’s fine, højtvibrerende healingsenergi ❤️ De smukke budskaber, der kom igennem ræsonnerer på et dybere plan og jeg er SÅ spændt på at se, hvad denne healing har sat igang ❤️ Jeg kan mærke på glædesboblerne i min mave, at det føles så godt og sandt ❤️ Af hjertet 1000 tak, smukke sjæl ❤️ Mariann | Intuitiv Holistisk Healing

Joylynn er en meget kærlig, dygtig formidler og healer. Jeg begyndte at mærke en kærlig og omsorgsfuld healing nogle minutter før vi havde aftalt jeg skulle sætte mig- det var spot on , de beskeder jeg fik og efterfølgende, er der faldet ro på min problemstilling.
Joylynn får min varmeste anbefaling – det ikke sidste gang, jeg søger hjælp hos hende ❤️ Rakel | Intuitiv Holistisk Healing