UNITY LOVE MEDITATIONEN

Lydfil med Healing & Aktivering

Lyt til denne når du føler dig guidet til at forbinde dig med dit magiske hjerte og følelsen af dyb hjertekontakt.

Healings & Aktiverings Lydfil

by Indtalt af Joylynn Lightfield

Lidt om mig – Et samarbejde med Sjælen & Hjertets magi

Joylynn Lightfield

Jeg er energiarbejder, Quantum Heart Healer, Intuitiv Heart&Soul Alkymist mm.  I mit arbejde støtter jeg mennesket og sjælen med at “finde vej” og forståelse i Hjertets og Sjælens opvågning, fra 3D bevidsthed til 5D bevidsthed. Det gør jeg via alle de værktøjer jeg har adgang til og ved at stille mig til rådighed for dig, der hvor du står i din process. Jeg er en hjertekriger og assisterer andre med at fordybe sig i de potentialer du har med som sjæl, og få en forståelse af de blokeringer, overbevisninger mm. der ligger på både sjælsplan, hjerteplan og i det mentale lag, for at du får en større forståelse af hvem du egentlig er.

– – –

Du er altid velkommen til at række ud, hvis du sidder inde med nogle spørgsmål eller kunne tænke dig et samarbejde med mig, der hvor du står i din process. Jeg tilbyder altid en uforpligtende samtale hvis der er noget du har brug for at vende med mig inden du booker mig. Find mine kontakt oplysninger nederst på siden, du fanger mig bedst på mail.

 

FANG MIG PÅ TELEFON

(+45) 6160 1322

FANG MIG PÅ MAIL

mail@joylynnlightfield.com