Livet er en gave.. det er der nogen der siger.. det er også en rejse.. der er valg hele vejen, skilleveje og retninger du kan dreje ned af, du har altid den frie vilje, til at vælge lige det du vil, både til og fra.

MEN.. har du tænkt over hvorfor du vælger noget til og fra og er nogle af de valg, som du tager valg andre forventer du tager eller dine egne?

Vi lader os nemt præge af andre, vi ønsker inderligt accepten og kærligheden, og du kan allerede fra du er barn opleve at du skal leve op til dine forældres forventninger og anerkendelse for at få deres “kærlighed”. Derfor kan det også betyde at du senere i livet tager dine valg, fra et sted der måske faktisk ikke er det valg du inderst inde ønsker at tage.

Vi er nogle finurlige og skønne skabninger, der meget nemt lader os “føre” igennem livet, hvis vi ikke har lært at være “voer egne”, altså har lært at det er ok at tage valg der måske ikke er for andres bedste, men som er det bedste valg for dig. Hvor mange gange har du ikke osm barn hørt på “hvis du gør det for mor, bliver hun så glad… så får du lov til at..” du bliver belønnet og ros og får anerkendelse og opmærksomhed, for at gøre noget andre ønsker du skal gøre.

Hvordan tror du det påvirker dig senere i livet? i andre relationer og venskaber og forhold?

Vi vokser op og får at vide at vi skal være på en bestemt måde og vi får retningslinjer og systemer og regler og et samfund der er bygget op til at vi skal gøre alt på en bestemt måde. Hvad nu hvis vi hver i sær havde en visdom indeni der viste os den helt rigtige vej, for os? Vi har bare ikke lært at lytte og handle efter den?

Fair nok at der er retninngslinjer til hvordan vi får en uddannelse og hvad der skal til, men hvad nu hvis der var en vej dertil der var nemmere, som vi ikke kunne regne os frem til? Det er en hel anden snak, vist et helt andet indlæg, der handler om din intuition. Har skrevet flere indlæg om intuitionen, så hvis du er nysgerrig på DIN intuition og hvilken kraft den har, så søg på intuition i søgefeltet her på siden <3

 

3 ting du kan “lytte efter” for at forstå hvad der hiver i dig og hvorfor:

  1. Når du oplever modstand i dit liv, og føler dig drænet, så er det en anden vej du skal tage. Den “rigtige vej” vil fylde dig med energi, flow og lethed.
  2. Det giver måske ikke altid “mening” hvorfor du skal gå den vej, men du har bare en ustyrlig lyst til det, hvad ville der rent faktisk ske hvis du gik den vej?
  3. Hvad hvis det der gjorde DIG unik var det som du skulle give fra dig? Du kan altid gå på opdagelse i din barndom, og genfinde din egen visdom, glæder og lykke. Fyld dit liv med endnu mere af de ting, der engang fik timerne til at flyve afsted.

 

Hvad har du egentlig at miste.. hvis du står et sted i dit liv, hvor du føler der er noget der mangler? når du fylder endnu mere af det ind som fylder dig op og som giver dig glæde, vil det smitte af på andre steder i dit liv. Prøv det 1 måned eller 14 dage og se hvad der sker, hvor det fører dig hen og hvordan du har det på den anden side.

Lad dig guide af din indre glæde og lad dig hive med at flow og energi

Joy

%d bloggers like this: