Så jeg er fan af hvordan vi kan påvirke vores mindset – hvordan vi på den måde laver vores overbevisninger om på “celleplan”. Vi tænker flere 1000 tanker hver dag, vi tænker ikke over hvor meget hver eneste tanke farver vores verden, følelser og humør. Hvis du ønsker at lave noget om, så må du starte med den måde du ser dig selv, hvordan du tænker og hvilke tanker der rent faktisk kører rundt i det hoved.

“Jeg er dum og grim” “Jeg fortjener ikke at opleve kærlighed” “Der er ingen der elsker mig” “Jeg er et dumt svin jeg fortjener ikke den og den..” “Jeg fortjener ikke at være glad” kan være bare en lille håndfuld der fylder din hjerne og samtidig bliver de til virkelighed. Det giver dig en følelse af mindreværd og du begynder at tro så meget på det at du saboterer alt det gode du kan opleve i livet. Sådan kan du have flere tanker forskellige steder i dit liv, f.eks. hvilke tanker kører der omkring penge og økonomi?

Det interessante er at du kan lave det om, prøv bare i 3 måneder hver morgen og aften eventuelt at sige disse sætninger højt for dig selv, hold dig selv på hjertet og mærk hver eneste sætning. Det vil ændre din opfattelse og fylde dig op, skriv eventuelt hvordan du har det når du starter, hvilke sætninger kører rundt hos dig inden du begynder? og lav så samme øvelse igen på den anden side, kan du se om noget har ændret sig? Hvordan er dine relationer før og efter – dit kærligheds liv osv.?

Mere kærlighed på celleplan – afirmations – DOWNLOAD PDF

 

Jeg ønsker for dig at mere kærlighed vil strømme til dig og fylde dig op, indefra, så du kan tiltrække det “udenfor”.

 

 

%d bloggers like this: