Merkur i retrograd. Det er simpelthen super spændende det her. Det har prikket til min nysgerrighed i længere tid, jeg har respekt for denne periode vil jeg godt tilføje og jeg syntes det er helt vildt, hvad denne lille information alligevel kan hjælpe med og støtte op omkring, når du ved den er på spil når vi har Merkur i Retrograd. Der er altså ingenting der er tilfældigt 😉

 

Hvad handler Merkur i Retrograd egentlig om?

Spørg lige dig selv, månen ved vi spiller en stor rolle på vores tidevand, men de andre planeter hvorfor høre vi aldrig om hvad de gør eller påvirker? Er de der bare og hænger ud eller påvirker de os uden at vi overhovedet er klar over det?

Merkur i retrograd har en meget spændende indvirken på os, på vores kommunikation og elektronik.

Faktisk er det noget der strækker sig over en lille måneds tid.

I denne periode er det godt at reflekterer, trække stikket og lade dig være eftertænksom.
Det er også en god periode at kigge på de opgaver eller eksisterende projekter, du har liggende i skuffen, som du kan arbejde videre på, færdiggøre, eller som skal finpudses.

Det er ikke en god periode at starte nye opgaver i.
Det er heller ikke en god periode at rejse i, da trafikken og elektronikken vil være påvirket i denne tid, der er ofte også flere forsinkelser.
Hold dig fra at underskrive dokumenter i denne periode og start ikke nye forhold i denne tid heller, da deter en dårlig periode at starte nyt op generelt.
Kommunikationen kan gå skævt og der forekommer flere misforståelser end normalt.

Faktisk har jeg i perioden, efter at have fundet ud af, at der overhovedet var noget der hed Merkur i Retrograd, oplevet en del ret tankevækkende ting. Faktisk gik både opvaskemaskine og vaskemaskinen i stykker i denne periode. Jeg har siddet på en café hvor al strøm gik på gaden. Computer og telefon driller og virker ustabilt. Det virker næsten som en eller anden sci-fi film, men det er rent faktisk sandt nok. Det er tankevækkende, at det foregår “lige for næsen af os” uden at vi overhovedet ved det.

Jeg har samlet lidt videoer og links herunder på nogle rigtig gode forklaringer af netop Merkur Retrograd – det er altså super spændende læsning og information 😉

 

Merkur Retrograd

Læs med hos numerologi.nu der meget detaljeret beskriver hvad det hele går ud på, og vær selv nysgerrig på denne sjove planet og hvad den egentlig påvirker os samt vores liv med, flere gange om året.

%d bloggers like this: