I Denne uge vil jeg gerne dele med dig, lidt af DEN rejse jeg gik ud på for nogle år tilbage. Ikke kun den del med selvudvikling, men faktisk den spirituelle del, der endte med at tage røven på mig på alle planer.

Jeg har faktisk altid gerne ville arbejde med mig selv, flere år inden jeg egentlig gik igang med at selvudvikle på mig selv, havde jeg købt bøger til boghylden med forskellige emner fra coaching verdenen. Jeg valgte endelig at arbjede med mig selv, fordi jeg kunne mærke at jeg var et sted i mit liv, hvor jeg ikke var lykkelig og hvor jeg ikke kunne kende mig selv. Jeg var fast besluttet på, at jeg skulle være en bedre og gladere version af mig selv, og efter en god omgang Stress, depression og helbredsudfordringer hvor hovedet blev godt begravet i kulkælderen, gravede jeg mig selv op og gik igang. Der skulle ske en ændring, på alle planer, jeg ville finde min egen indre lykkeboble, helt i mit inderste følte jeg at livet havde mere at byde på.

Jeg læste, jeg gik på Youtube og jeg begyndte at møde mennesker og fællesskaber, der berigede mit hjerte og mig på alle planer. Hvor jeg voksede og hvor jeg favnede mig selv og alle mine følelser. Fast besluttet på forandring havde jeg lovet mig selv at jeg gik all-in, I gave-it-my-all, og det gjorde jeg virkelig. Jeg sprang glaslofter, gik langt over mine personlige grænser og komfortzoner og rykkede og rykkede og rykkede. Det var som om jeg gik med hele min sjæl ind på, at mit liv skulle ændres til noget der er magisk, fyldt med kærlighed og lykke og bobler hver eneste dag. At det menneske det er meningen jeg skal være, begyndte at presse sig gevaldigt på.

Jeg lærte om Loven om tiltrækning, forskellige spirituelle ledere rundt i verdenen, fandt også de kendte af dem i de “riges cirkler” begyndte at “læse op” på spiritualitet, selvom det halløj lå lagt væk fra min virkelighed og verden og bevidsthed.

Nysgerrigheden sejrede hver eneste gang og jeg begyndte at lærer om mine egne ubevidste spirituelle gaver og sider jeg slet ikke anede jeg havde, der pressede sig på for at komme frem. Det var da “alle de andre” der kunne noget, havde da overhovedet ikke regnet med at JEG var spirituel. Derudover havde jeg massive blokeringer og overbevisninger om hvordan man er spirituel, og jeg er altså ikke en hippie! pyyh ja tak kan vi være mere fordømmende, (ikke for at dømme nogen, men det var sådan jeg havde det den gang, til at starte med), jeg kunne ikke se mig selv “derovre hos dem”. Når jeg ser tilbage nu griner jeg lidt af den måde jeg var “bange” for den del af MIG selv og hvad jeg kunne udvikle mig til hvis jeg tillod at sige det højt, at jeg var “en af dem” – mig der er så træt af kasser 🙂 Fordi jeg ikke forstod mig på det, kendte til hvad det skulle eller hvorfor det pludselig begyndte at åbne sig for mig <3

Det skulle lige så stille vise sig.

Jeg deler lige på et tidspunkt nogle af de videoer der gav mig klarhed omkring hvad spirituel opvågning egentlig er og hvor vi som mennesker er på vej hen i vores evolution. Hvis du tør og være nysgerrig på dig selv og på noget du måske ikke helt forstå med din egen hjerne.

Som den naive og åbne pige som jeg nu er, gik jeg bare med, blev ved med at dyrke selvudviklingen, skubbede det spirituelle lidt til side men lod min nysgerrighed styrer showet og begyndte at styrke min intuition, min mavefornemmelse. Lod mig guide af universet, gå lidt stille med dørerne i mine egne vennekredse, men begyndte at omgås mennekser, der i flere årtier, liv og generationer havde udviklet sig og udviddet sig i bevidsthed. Endnu et nyt begreb jeg overhovedet ikke forstod mig på.

Jeg kan egentlig ikke lide at sige det sådan, fordi det er som om nogen er højere hævet end andre, men faktisk handler det om at være mere bevidst om sig selv og den verden vi lever i, at se forbindelserne og tage information ind. Høj og lav bevidsthed handler ikke om rigtig eller forkert, men det handler om at omfavne dig selv, den vej du bevæger dig ud på og hengive dig til dit højere selv/jeg, hvis jeg skulle forklare det som jeg ser det. En højere og lavere bevidsthed, kunne måske lige så godt hedde “hvor opmærksom er du i dit liv og hvor i stor kontakt med dig selv er du?”.

 

LIDT AF DE SYMPTOMER PÅ OPVÅGNING – HVAD JEG OPLEVEDE:

 1. Dårlig søvn / søvnløse nætter / syncronicitet
 2. Mareridt
 3. Udslet / heldbreds problemer
 4. Migræne
 5. Snue/rendende næse og influenza
 6. Mere og mere sensitiv og følsom
 7. Du mærker i dit indre at noget ændrer sig på celle plan, noget du ikke kan beskrive eller forstår med hjernen / dit hjerte åbner sig mere og mere og dit syn på verdenen ændre sig
 8. Dit ydre udtryk bliver mere ungdommeligt
 9. Du mærker mennesker omkring dig, humør og følelser
 10. Du oplever kæmpe omvæltninger i din ydre verden (skilsmisse / venneopbrud / skift i arbejde)
 11. Begynder at opleve klarsyn – dine sanser skærpes

 

… og ja meget meget mere…

Jeg føler det er magi, når du inviterer nysgerrigheden og din spirituelle side ind i dit liv, og HER mærker jeg virkelig livet og meningen med livet. Fordi det så åbenbart er en del af mig, også.

Ind imellem forstår jeg ikke halvdelen af hvad der foregår, jeg er ikke den “traditionelle” Spirituella – hvis der findes sådan en mere, jeg tror det billede jeg har haft i mange år, er det som film og serier har bygget op omkring hvordan det skulle se ud. Jeg hører så bestemt til i min egen kasse, jeg elsker mine høje hæle, de røde negle og læber og faktisk møder jeg flere og flere der ikke passer “ned i det gamle” billede af hvad en spirituel er og ser ud. Derfor blev det også nemmere og nemmere for mig at omfavne min spirituelle side, fordi jeg kunne se at jeg ikke skulle være på en bestemt måde for at være spirituel. Helt uden fordomme og fordømmelse. Det tog lidt tid for mig at slippe og acceptere denne del af mig, men da jeg endelig gjorde, så åbnede der sig nogle hjørner i mit indre jeg ikke anede jeg havde i mig, min verden begyndte for alvor at ændre sig. Det billede jeg havde skabt med mine begrænsende overbevisninger blev gjort til skamme! Jeg har KUN mødt de mest kærlige og ærlige og åbne mennesker, der er spirituelle og de er skisme alle sammen sin egen og forskellige. Det giver én lidt noget at tænke på, hvordan vi ser og fordømmer andre på, fordi vi tror de er på en bestemt måde, uden overhovedet at vide det.

 

Med nysgerrige spirituelle tanker, hav den smukkeste dag dejlige menneske

Joy

 

%d bloggers like this: