Next Level Lightworker

FaceBook Gruppe – særligt for Lysarbedjere

Helt særligt, en gruppe med værktøj og nyt indhold hver måned, der støtter dit lysarbejder og din egen sjælsudvikling samt lyssøjle, der aktiveres og støtter hos dig.

Du kan melde dig ind fra nu og indtil juli / 2021 for 666KR som du har mulighed for at dele op i 333KR x 2 eller 222KR x 3.

Så mange har mærket det i 2020, og i årene op til, at vi bliver bedt om at træde op og møde ind, at tiden er ved at være nu. Du har mærket det inderst inde og det du kan også tydeligt mærke om denne gruppe er noget for dig – flere har bare fået den besked at de skulle med her i år og sådan vil det også være fremadrettet

❤
Et STORT ja indefra ❤

Måske kunne du tænke dig at være støttet kærligt i det nye år, med et fast holdepunkt og gruppen Next Level Lightworker er én gruppe hvor jeg det meste af året i år har kunnet fylde på med støttende energi-arbejde og healinger og arbejdsfiler, der støtter din opvågning og ikke mindst de energetiske slip og ryk der er og som kommer ❤

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – 


Noget af det du kan forvente dig til året der kommer i gruppen er følgende:

 

1) Særlige begivenheder for gruppen, blandt andet Nytårs Magi og energetisk oprydning i januar hvor vi laver en opgradering af lyssøjlen endnu engang for at forberede til 2021 og henter lyskoder hjem fra blandt andet Lemurien og fra stjernekrigerne.


Her er nogle af de andre begivenheder der kommer:

– Solhvervs begivenhed
– Powersøjle opgradering med Atlantis Anker
– Månebad og opgradering med blandt andet D
en Gyldne Løve & Den Hvide Troldmand
Og de ligger ca. hver anden eller 3 måned. Jeg kunne mærke at jeg hellere vil holde disse powerbegivenheder her i gruppen frem for at gå på LIVE hver måned. Når jeg lader intuitionen styrer og blot møder op, er det der jeg føler der er magi i luften ❤

 

2) Stadig vil der hver måned være én healings lydfil og forskellige kanaliseringer når jeg føler mig guidet til at lave dem. Jeg vil også som noget nyt trække et månedkort generelt for gruppen med et overordnet fokus eller budskab for den kommende måned.

 

3) Der vil også komme flere aktiverende symboler som denne, der både aktiverer og integrerer mm.

 

4) Jeg åbner derudover for en serie videoer for Lightworkers og Stjernefamilier og mine erfaringer omkring forskellige evner herfra, der kan være relevante i dette liv.

5) Derudover vil der være intuitive øvelser for at udvide på dine evner, og stoler mere på hvad du “ser”, samt en månedlig øvelse for at kunne hæve din vibration, åbner for din kommunikation med dit sjælsteam og universet mm. da der vil være brug for endnu mere tilid og indre styrke og retning i 2021 for at bevare fokus og forståelse af din energi.

6) I januar ligges en længere læsning ind i gruppen over 2021 og specifikt for Lightworkers.

7) Vælger du at hoppe med allerede nu og betaler første rate senest 1 dec. modtager du et RABATKORT på 100KR som du kan bruge som du vil på sessioner eller læsning, som du kan trække fra prisen.

 

– – – – – – – – – – – – 

Se herunder, et eksempel på et af de symboler der ligger som aktivering, inde i gruppen. Meditér på symbolet og åben dig for dens aktivering, indsigt og budskab og lad det lande hos dig. Prøv ikke at fordømme det som kommer, om det er et ord, en fornemmelse eller en følelse mm.


 

 – – – – – – – – – – – – 

 

ALT dette får du for 666KR for HELE 2021 – (du kan vælge at betale over 2 gange) det lander i sidste ende på 55,5KR om mdr. Derudover vil jeg lave én side externt som I får én kode til at kunne logge på, hvor jeg samler filerne. Det vil jeg gå igang med her i december ❤

Bliver jeg ellers guidet til andre input så kommer de løbende herind, vi går et aktivt 2021 imøde.

 

– – – – – – – – – – – – 

 

Smid mig meget gerne en besked / mail / SMS (61601322),  hvis du kan mærke at du har lyst til at være med i den lille arbejds gruppe hvor du hver måned støttes med fokus og god energi, til at hæve din vibration og hjerteudvidelse ❤


Abonnementet for et helt år er 666KR ialt,
del betalingen i 2 / 3 omgange (2 x 333KR eller 3 x 222).

Har du spørgsmål eller lignende så rækker du endelig bare ud til mig så skal jeg svare dig så godt jeg kan.


❤
Betaling på nuværende tidspunkt – MobilPay: 61601322 ❤


De kærligste hilsner

Joylynn Lightfield
Quantum Heart Healer, SoulMentor Alkymist
& Intuitiv Holistisk Healing mm.

 

Herunder får du en lille smagprøve på en af mine lydfiler:

Dyg ro & Grounding - Healingsmeditationen

by Indtalt af Joylynn Lightfield

Lidt om mig

Quantum Heart Healer, SoulMentor Alkymist

& Intuitiv Holistisk Healing mm.

Joylynn Lightfield

Helt kort arbejder jeg til daglig som SoulMentor Alkymist & Quantum Heart Healer / Intuiv Holistisk Healing mm. Derudover er jeg også Illustrator | Kunstner og forfatter, da jeg har et kreativt hjerte. Jeg arbejder meget intuitivt der hvor jeg “bevæger mig”. Jeg har arbejdet med personlig udvikling i mere end 8 år. Min egen spirituelle udvikling startede for små 10år siden. I 2017 tog mit liv en anden drejning og spiritualiteten blev en del af min hverdag sådan for alvor i 2019. Du kan se flere af mine ting her på hjemmesiden og læse mere om hvad jeg
også laver under all me.

– – –

Du er altid velkommen til at række ud, hvis du sidder inde med nogle spørgsmål. Find mine kontakt oplysninger nederst på siden, du fanger mig bedst på mail.

– – –

Skriv dig op til mit Nyhedsbrev og først besked…

Få 3 stk sjælsudvidende Healings lydfiler med helt GRATIS, når du melder dig på Nyhedsbrevet. Hvor jeg deler mine nye tiltag, GRATIS sjælsudvidende filer / elementer mm.

FANG MIG PÅ TELEFON

(+45) 6160 1322

FANG MIG PÅ MAIL

mail@joylynnlightfield.com