Når vi træder ind i det nye år, rammes jeg af reflektioner over året der er gået, jeg kigger nysgerrgit på hvad det er der har været og hvad jeg ønsker der skal komme.

Hvornår er det et godt tilspunkt at reflekterer i det hele taget?
Hvad kan du bruge det til, at se frem til, i det nye år der ligger for dine fødder?

Idag deler jeg mine reflektioner og nogle af mine “ord” jeg ønsker skal fylde MIT 2018.

Du smukke 2017.. du har fyldt mit hjerte og min sjæl med kærlighed og berigelser jeg slet ikke kan forstå med min hjerne!

Jeg startede mit år med at gå fra min sjæleven og kæreste igennem 16år – en af de største beslutninger jeg har måtte tage i mit liv… der på et split sekund ændrede alt.. det nok modigste og sværeste valg i mit liv.. og så stod jeg der – følte mig nærmest splitteragende nøgen.. single igen efter 17år, alene igen, uden job, uden familie, uden sikkerhedsnet, uden nogen idé om hvad der skulle blive af mig.

DET tog pusten fra mig for en stund, når du skal sige farvel, og alt omkring dig ændres, må du trække vejret dybt, favne alle lag og tage dig den tid, der skal til for at du mærker dig selv igen. Vær tålmodig, Hahaha ikke noget jeg altid er god til at være  men pludselig lander du på begge ben. Vender dig til at der ikke er noget der er som det plejer at være. At det faktisk er ok og at du faktisk nyder det, at alt er nyt og spændende. At DU er ok.

Jeg måtte lære at elske mig selv, se på mig selv, forstå hvem jeg er, nu 

Måtte sige smukt farvel til:
Mine 2 katte som jeg ikke kunne tage med mig videre til det nye.
Et dejligt hus.
En bil. Faktisk en del materialistiske status-ting, mit ego frygtlig gerne ville beholde.
Venskaber der har beriget mig med minder og kærlighed igennem mange år. Hvor vi nu går videre hver for sig. Fik lært at sige farvel i taknemmelighed og med ro i hjertet.
Sagde farvel til Mit firma igennem 4år.
En titel som selvstændig.
3 tøjstørrelser.
40 sække med LORT – mm. farvel til min indre samler.
Alt mit undertøj  det faldt sku af til sidst..
Min brudekjole, som jeg endte med at give væk til et godt formål.

Du smukke 2017 du har givet mig nogle af de dybeste indsigter omkring mig selv, jeg har kredset i min sjæl og kigget nysgerrigt på mit forhold til kærlighed, grænser, mit hjerte, min sjæl, drømme og passioner og hvad lykke egentlig er for mig.. samt såå meget mere.. 2017 slog mit hjerte op som et æg, der flækkes, og alt det bløde flyder ud.. må næsten nive mig selv i armen, her på de sidste dage af året når jeg reflekterer over ALT det der er sket, på det ydre og det indre, alle de gaver du har givet mig:

Venskaber så dybe og nære.
Stunder der er uforglemmelige.
SÅ dybe og krampagtige grin, der får dig til at tisse lidt i trussen 
Påbegyndt uddannelsen til intuitiv coach.
Kurser af forskellig art.
Selvudvikling i et helt andet gear.
Fået skrevet en bog.
Fået skrevet en digtsamling.
NY kunst jeg endnu ikke har vist eller rigtig delt, er kommet til.
En Blog.
En ny hårfarve.
En ny stil.
En ny drøm.
En kæmpe lyst til at skrive.
Spirituelle smukke opdagelser om universet og kærligheden, der driver mit hjerte.
En ærlighed og lyst til at dele alt fra mit inderste – har ikke lyst til at tie stille og sidde pænt mere. Vil meget hellere rejse mig op, grine højt, elske med arme og ben og råbe juuhuuu jeg lever!!

Livet er smukt.
Livet er fyldt med kærlighed.
Livet er fyldt med muligheder og drømme, der skal favnes og leves.

2017 du gamle dreng, TAK fordi du kiggede forbi og gav mig baghjul. Shit en fart du har haft på dig – jeg glæder mig til magien, grin og alt det smukke nye der står og venter i 2018.

TAK fordi DU, ja dig der sidder og læser med, var en del af mit 2017 😘TAK fordi du læste med, TAK for snakken.. om det har været online eller in real life.. jeg nød at “møde” dig – kramme dig – snakke med dig – se hvem du var og favne dig med alt det der gør dig til det lækre og fantastiske menneske der er dig! Glæder mig til at se meget mere af dig i 2018!

Blide smækkys og kram fra Aarhus pigen der nyder hver en bid livet kommer med, både det sure, det søde, det magiske og det virkelig sprøde og smukke!

Lad magien flyde og lad det næste kapitel begynde 

Lad det nye år blive fyldt med:

  Power og vilje
  Kærlighed fra hjertets dyb
  Struktur og fokus
  Flow og nydelse
  Intuitionens kraft og tillid

 

Nytårs hilsner

Joy

%d bloggers like this: