Lidt om mig

Jeg kan sige at jeg er en nysgerrig, kreativ og legende sjæl. Det fylder i mit liv, i alt hvad jeg rør ved. Kreativitet er min livsnerve og jeg folder den ud på flere flader og måder i mit liv, som du nok også meget hurtigt kan fornemme her på hjemmesiden.

Siden 2011, har selvudvikling og intuitionen fyldt meget af mit liv og været en stor del af min sjælelige udvikling. Jeg er specielt interesseret i at hjælpe andre med at se deres blindspots, evner og kvaliteter som menneske og sjæl der alt sammen er med til at bygge dig op, hente din power hjem. Gøre dig uafhængig, af dine begrænsende overbevisning, mønstre og det der styrer dig fra underbevidstheden. Det handler om blandt andet Codependency, truamabounding, egoets greb og alt det der ellers høre med. Jeg arbejder i bevidstheder og i sjælens og hjertets opvågning / bevidsthed, som blandt andet Quantum Heart Healer, med  SoulHeart Guidance og dig i centrum for at du kan blive fri af og søge dine svar, afklaringer og bekræftigelser, udenfor dig selv. Læs lidt mere om min historie herunder, da min livserfaring og egen healings rejse er min guide i den Livstransformation jeg hjælper andre med at skabe på flere planer.

Helt personligt bor jeg i Højbjerg ved Aarhus nær skov og vand da jeg bruger naturen meget. Her bor jeg med min skønne hund, Charlie, som du også nogle gange får et glimt af. Jeg bruger meget de naturlige omgivelser til at koble fra i, downloade fra og genfinde min balance samt finde inspiration i.

Jeg har arbejdet med Illustration og kunst i flere år, men har en uddannelse i Grafisk Design, Kommunikation/Marketing. Jeg har beskæftiget mig med dette felt i mere end 10 år. Har været selvstændig i mere end 6 år indenfor det kreative felt, på forskellige måder. Arbejdet i en større virksomhed med en del ansvar, på det danske marked og internationalt.

I vinteren 2019 får jeg virkelig kontakt til mit kunstneriske sjælsudtryk, på flere planer hvor jeg også laver Intuitive Sjælsbilleder. Se mere af kunsten under fanen Artist | Illustrator.

At forstå mig på mennesket og sjælen som en helhed, har så også fyldt en del for mig siden ca 2014, (hvor det tog virkelig fat i min nysgerrighed), det er blevet til en del arbejde med og forståelsen af min rolle som healer og det personlige arbejde jeg er nysgerrig på, hvad det ligger i mit eget og andres potentiale og hvordan intuitionen arbejder og hvordan du kan samarbjede med denne, for at stå i din egen power.

Derfor trådte jeg ind i en ny rejse i januar 2020, hvor jeg nu arbejder som Quantum Heart Healer, Intuitiv Holistisk Healing / Terapi, SoulHeart Guidance mm. Hvor alle evnerne kommer i spil. Samarbejdet med kvantefysisken gør også at jeg har videre udviklet på mit unikke instrument, der også assisterer med hurtige resultater med dem jeg arbejder med. Det er ikke for alle, det arbejde jeg laver, men jeg taler til sjælen og ikke til egoet. Sidst på uddannelsen til Livstranformerende Coach mm. fik jeg ordene “Du stiller dit hjerte til rådighed i dit arbejde”, det er i sandhed også min egen oplevelse, da jeg har og bruger min egen erfaring og healing i det arbejde jeg laver, samtidig at det giver mening at jeg kalder den del af mit firma for “Healing Of Hearts”, da det i sidste ende for mig handler om at forstå vores hjertets kraft og det der blokerer os fra overflod, lykke, glæde og kærlighed i livet.

ARBEJDER IDAG SOM & MED:
Kunster & Illustrator | Sjælsfordybelse mm.
The JoyDoodle – Universet
Healing Of Hearts

Her er mine uddannelser og kurser mm.
Jeg har arbejdet med Grafisk Design, Kommunikation og Markedsføring i 10år. Illustrationerne kom til i 2014. Kunsten er kommet til siden hen.

ARBEJDE:

Grafisk Design / Joy4Design / Anetmai / EG Utility / Datasign / JASA med flere.
Mentoring og Selvudvikling. siden 2017
Har Været selvstændig I Joy4Design indtil fra 2013-2018
Har derudover erhvervserfaring fra forskellige ting med i rygsækken, efter at have arbejdet som selvstændig Grafiker og Designer / Markedsførings økonom.

UDDANNELSER & KURSER/KOMPETENCER:

Markedsføringsøkonom
Grafisk Designer, kommunikation & AD’er
Webdesign & Online forståelse / Online Marketing
Socialemedier & strategi
Video-edditing
Lyd-edditing

– – – – – –

UDDANNELSER OG EVNER INDENFOR:

ღ Intuitiv SoulCoach (Livsforvandlende Coach, Clairvoiant & Healer)
ღ SoulMentoring & Guidance
ღ Energetisk arbejde med intuition og nervebanerne / Andre Healings former

ღ Naturterapi
ღ Intuitiv Holistisk Healing
ღ Montsegur (i Sydfrankrig) Kvantefysisk Healing (udviddet) samt sjælsaktivering af / fra tidligere liv (Katar)
ღ Sjælstraumaer og tidligere liv

ღ Kunstterapi / samtale og udvikling igennem kreativitet og det kreative udtryk
ღ Et personligt arbejde med dit unikke bidrag og potentiale
ღ Afbalancering og forståelse af feminin og maskulin energi i kroppen
ღ Mindfulness / Grounding / Stresshåndtering mm.
ღ Indrebarn – indrearbejde / forståelse / som værktøj og til healing
ღ Orakelkort & Tarotkort / til brug i udvikling og indsigt samt intuitiv vejledning og guidance
ღ Mentoring / Mentor / Vejleder
ღ Quantum Heart Healing / Intuitiv Holistisk Healing & Tearapi
ღ Codependency, Traumabounding, Sjælstrauma
ღ Kroppen som intuitiv kommunikator 

ღ Styrk din intuition og connection med dine følelser og healing
/ lær og navigerer i / og med dem
ღ Forståelse og arbejde med forskellige blokeringer / mønstre
ღ Forståelse af vores energetiske lag
ღ Bevidsthedsforståelse / fordybelse
ღ Udviklingsmeditationer / DNA aktiveringer / Healingsmeditationer

ღ 
Arbejde med Dragerne og højere demensioner i samarbejde med kvantefysisken.

Se mere her:

Healing Of Hearts

Livsrejsen og hvorfor
Helt kort kunne jeg vel sige at jeg står for forandring, da jeg selv på relativt kort tid, skabte stor forandring i mit eget liv, ved tillid, hengivelse og ved at åbne for samarbejdet med min intuition. Ved at gå “ind i mørket” og ved at lade nysgerrigheden vise mig vejen, hvor jeg lærte mit ego at kende og stille og roligt forstod hvilke mekanismer den slog til, for at holde mig tilbage.

Min livsrejse har ført mig hertil, og mine opdagelse og egen healing har ført til at jeg idag arbejder med meget dybe lag i bevidstheden, sammen med andre, da jeg rent energetisk også arbejder på forløsning og healing, som healer. Der alt sammen støtter og åbner for flere lag og en dybere healing til transformation og forandring.

Jeg arbejder med de temaer jeg selv har erfaring med igennem mit liv. Det giver mening for mig, at kunne give ud af mig selv, der hvor jeg har mest erfaring. Hvor jeg selv har fundet værktøjer der virker for mig, i mine og fra mine egne traumaer af forskellig art.

Jeg er vokset op i én familie med udfordringer på forskellig vis. Med vold, følelsesmæssig forsømmelse, alkohol, kontrol og manipulation, Gasslighting og Traumabounding. Min far havde Psykopatiske træk og min mor Nasisistiske. Så jeg forstår mig på hvilke følger det kan have i både dit kærlighedsliv og i dine relationer og hvilke tendenser du kan tage med dig i livet. Også i forhold til grænsesætning, din intuition og selvbillede og ikke mindst hvordan du bygger selvkærligheden op. Da grundstenene må på plads. Det hele giver smerte og ødelægger din forbindelse til intuitionen og virkelighedsbilledet i sidste ende, og du vil opleve at glæden er suget ud af dig. Værd har været et stort tema for mig sammen med andre ting. Jeg har selv haft svære Codependency “tråde” eller lag, der også er et af mine interesseområder, idag. Voksenbarntræk, mistillid til andre og til mænd.

Ofte er vi ikke engang bevidste om at vi er styret af underbevidstheden eller disse tendenser, derfor kalder jeg det også for én af vores Blindspots. For mig handler det om at stå mere selvstændigt i dig selv, uden at du er afhængig af noget specifikt udenfor dig selv. Uden at du søger din bekræftigelse eller anerkendelse udenfor dig selv. Jeg udviklede selv kroniske lidelser, gik ned med Stress 2 gange, fik en Depression oveni, de større organer begynde at svigte, jeg udviklede irriteret tyktarm i starten af tyverne, og fik i slutningen af tyverne overvækst af Candida, levede med parforerede tarme og en kronisk træthed hvor jeg blev træt af livet og af alt omkring mig. Havde lavt stofskifte, binyretræthed og forstyrrelser på søvnen.

Min store forandring for alvor skete da jeg gik fra mit forhold og ægteskab igennem 16år, tilbage i 2017. Det gik op for op for mig at det var styret af indre traumaer og at i trygheden var det jeg forbandt med kærlighed. At jeg nøjedes med noget der var halvt og at jeg havde løjet for mig selv i det meste af det forhold og overfor mig selv. Det var en pæn kold klud at sluge, men da jeg lyttede til hjertets kald, uden at dømme mig selv, begyndte forandringen virkelig. Trygheden jeg søgte i kærlighed, var blandt andet grundet min usikre barnbom. Jeg har derudover haft en latent angst (der var interessant at konfronterer noget senere i mit liv, da jeg skulle igennem lag hvor jeg måtte konfrontere det jeg var vidne til som barn) og de lævn der lå til i CPTSD. Jeg led af overvægt og var udbrændt som lægen kaldte det, som 28årig.   

Det er og har været en rejse for mig at komme hertil. At forstå mere og mere af min sjæl og mit menneske, og hvorfor jeg har den historie med mig jeg har, og hvad “den kan og skal”. Hvis jeg vælge at bruge den som en del af min værktøjskasse.

Jeg bruger meget af mig selv i mit arbejde, læner mig ind i “mit eget instrument” og det har gjort at min rejse hurtigt eskalerede og sendte mig på en noget mere spirituel opdagelsesrejse, end hvad logikken kunne følge med til. Dog gav det hele mere og mere mening for mig, og hvorfor jeg sidder med det jeg gør idag.

Jeg har altid haft en stærk intuition, jeg var bare alt andet end god til at lytte til den.

Derfor brænder jeg virkelig idag, for at antænde din sjæl, din intuition, vække dit hjerte og assisterer dig i at forstå din sjæls og menneskets potentialer og intuition/guidance system, samt gøre dig mere uafhængig af uhensigtsmæssige bindinger, overbevisninger, mønstre og adfærd der er styret i/af underbevidstheden. Der både ligger på sjælsplan og i din forhistorie af hvordan du “ser virkeligheden” omkring dig. Udfra kulturarv, familiearv mm.

Det er her mange af mine egne mirakler selv begyndte at vise sig. Hvor forandringen virkelig begyndte at tage sin form. Sidenhen åbnede mit “eget instrument” i den Healing jeg arbejder med idag, og den har jeg fintunet en del sidenhen, (og vil altid fintune den blot pga. min nysgerrighed). Idag bruger jeg “mit instrument” erfaring, evner og healing, til at støtte yderligere i forløsningerne og healing i flere af vores energetiske, sjælelige, følelses og fysiske lag.

Til dig der er klar til denne forandrings og tranformerende rejse.

Min rejse førte med sig..

ღ Total livsændring / person og arbejde
ღ Vægttabt på mere end 30KG

ღ 
Manifisterede mere end 500.000KR
ღ Manifistation af flere mindre beløb sidenhen
ღ Muligheder
ღ Drømmeboligen
ღ Sjælefamilie
ღ Små hverdags mirakler
ღ Gaver og uddannelser
ღ Min kreativ har fået en større legeplads
ღ 180 grader livsændring på 3 år


ღ 
Derudover møder og arbejder jeg med de modigste sjæle og lysarbejdere, der skægt nok altid finder mig, når de er klar til en sjælsåbning og aktivering, med andre ord, transformation og forandring. Jeg er ydmyg og taknemmelig for at jeg får lov til at assistere og guide andre idag, som “bare mig” med mine “værktøjer”. Der har vist mig tillid og finder en hylde hos mig, de ikke kan finde andre steder, der føler de er gået i stå eller ikke kan “løse gåden” videre af de veje de har taget tidligere. Der har powerfulde livshistorier med sig.

Nu er det ikke kun sessioner og læsninger jeg tilbyder til fordybelse og afklaring, men der er kommet en uddannelse til, hvor andre også skal ind og aktiverer deres instrument, lærer og arbejde med deres unikke udtryk mm. til videre healing og energiarbejde. I den retning der er rigtig for deres sjæl.

Derudover er der et forløb på vej om netop Blindspots og fra Codependent til Independens – hvor vi kalder poweren hjem i din kerne. Healer op i de 3 nerderste Chakraer på en noget anderledes og kreativ måde, med støtte i healing og bevidsthed og indre arbejde. Krydret med lidt af det sjove og vores indre legebarn. Hold øje med FB og hjemmesiden her.

Så ja, det er altid sjovt at møde på arbejde og hver dag er og har nye opdagelser og glæder med sig. Jeg havde dog aldrig troet livet skulle fører mig hertil, men pludselig en dag, giver det hele mere mening. Når sjælen og universet guider og viser dig hjem, og vi lærer at lytte. I de uventede kroge finder vi ofte os selv, når vi får pillet alt det vi har “lært” fra hinanden, der finder vi os selv og vores egen stemme.  

PRISER

DESIGN TIL DIN BUSINESS / GRAFISKE YDELSER MM:
(Alle priser er ex. moms)
 

TIMERIS: 500KR ex. moms

 Kontakt mig eventuelt hvis du ønsker én større eller mindre opgave løst,
så kan jeg give et prisoverslag på hele opgaven.

Visitkort
PRIS: fra 1250KR ex. moms

Logo m. eks. symbol
PRIS: fra 1500KR ex. moms / Kontakt mig for endelig pris

ILLUSTRATIONER:

Forside Illustration stregtegning fra: 650KR
(Kontakt evt. for pris og snak om opgaven)

Illustration enkelt starter fra: 650KR
Illustrationer til én bog: dagspris / kontakt for endelig pris

Illustration / Teknisk udarbejdelse / Redskab mm.
Kontakt mig for pris.  

Ønskes en helt serie billeder eks. til én bog:
Er det en aftalt dagspris, alt efter opgave – kontakt for endelig pris.

En sjælden gang laver jeg også Hjemmesider, hvis jeg kan mærke det er et match i samarbejdet.
Kontakt mig for pris, da det varierer alt efter hvilken type hjemmeside du står og ønsker dig.

– – – –

KUNSTVÆRKER / ILLUSTRATIONER/INTUITIVE SJÆLSVÆRKER

KONTAKT MIG FOR SAMTALE / PRIS / HVIS DET IKKE STÅR NÆVNT
KONTAKTFORMULAR