PRISER

Dette er de nye priser fra 1 februar 2021. Fra 1 august 2021 lægges der 25% oveni priserne. Indtil da er priserne her inklusiv moms, som de står skrevet her.

LÆS MINE UDTALELSER OG ANDRES OPLEVELSE AF
OG ARBEJDE MED MIG LIGE HER

GRUPPE

Healing Of Hearts – Next Level Lightworker
Sæt dit lys til rådighed.. og arbejd med dit eget lys. Modtag månedlige aktiveringer, healinger, lydfiler samt kanaliseret budskaber til processer og meget mere. Bliv støttet lige nu i DIN sjælsopvågning og som Lysarbejder. Lige nu ligger der materialer i gruppen for over 6000KR – Jeg ligger indhold ind i gruppen 3-5 gange om måneden, eller som jeg føler mig guidet til. Støttefiler, arbejdesfiler og redskaber af forskellig art, til støtte i din sjælsopvågning og nysgerrighed.
Læs mere her om gruppen og indhold.

PRIS ENGANGS BELØS: 666KR
Jeg skifter i løbet af 2021 til en anden platform til min gruppe.

 

FORLØB

Quantum Leap [Sjælsudviklings forløb]
Forløbet er til dig der ønsker at tage et metafysisk kvantespring i dine sjælspotentialer og sjælsopvågning. Hæv din hjertevibration og vær støttet i 4 måneder med LIVE sessioner, øvelser mm. hvor vi arbejder i både det fysiske, mentale, psykiske og åndelige lag for at støtte dig bedst muligt der hvor du står i livet lige nu. Holdet køre engang årligt, næste hold ligger i efteråret 2021 – vil du skrives op til næste hold kan det være en god idé at gøre allerede nu, grundet begrænset antal deltagere. 
Læs meget mere om forløbet her.

Varighed: 4 måneder
PRIS:
6660KR 

[BEGRÆNSET ANTAL PR. HOLD: 9]

. . . . . . . . . . . . . . . .

FORLØB TIL SENSITIVE BØRN/UNGE 

Mini forløb af 3 sessioner
Efter et år hvor jeg har arbejdet med flere børn, der har taget SÅ godt imod og hvor der er sket store forandringer i de udfordringer de har siddet med og i. Pga. Hverdagen, frygt, sensitivitet, forskellige diagnoser (Add, Autistiske tendenser, ADHD mm). Få en bedre forståelse og energetisk støtte i forandringer og andre svære følelser til de mindre og unge. (Forløbet her er til børn og unge til 17år).

De 3 sessioner er det min erfaring siger mig er bedst, da der ofte er brug for en ekstra opfølgning, og rensning af energifelt. Børn og unger tager meget godt imod healing som regel, og jeg vil gerne støtte deres energilegeme i overgangen mm. bedst muligt, derfor har jeg sammensat dette mini forløb, for bedst mulig støtte og vejledning.

PRIS PÅ ÈN PRØVE SESION: 250KR
PRIS FOR MINEFORLØBET: 666KR

SESSIONER

SoulHeart Guidance & Healing/Aktivering mm.
1:1 Intuitiv SoulHeart-session med Quantum Hearthealing / SoulTrauma Healing mm. + kort opfølgning efterfølgende for status.

Kontakt mig for kort samtale inden, hvis du føler du har brug for afklaring på dine udfordringer og herefter sammensætter jeg sessionen til dig udfra min intuition, der kan bestå af: 
Samtale / Coaching / Visualisering / Øvelser / Healing, Soultrauma transformation, ULC Healing, Quantum Healing mm. som der er brug for hos dig lige nu. (Smerter, blokeringer, selvværd, kærlighed, relationer, traumaer, livskriser, potentiale udvikling og udvikling forståelse af dine evner og healings potentiale.

[Jeg sammensætter også personlige SoulHeart Guidance forløb efter dit behov, kontakt mig eventuelt for én kort samtale og eventuel udarbejdelse af et unikt udviklings forløb mail@joylynnlightfield.com].

– – – – – – 

3 x sessioner: 2250KR
                      SPAR: 600KR                    

– – – – – – 

ENKELT SESION:
Varighed + opfølgning: 75min ialt

PRIS:
950KR 

DERTIL ER DER KOMMET NÆRVÆR I NATUREN
MED SAMTALE & HEALING:

Aktivering & Healing med Dragerne
THE DRAGON ACTIVATION WORKSHOP
Aktivering af din egen personlige Drage

Tid til at hente din power hjem – læs mere om den tilbage vendende workshop her.
3 sessioner, healing, aktivering og forståelse af din egen personlige drage og jeres tilknytning og forståelse af jeres samarbejde. Der vil udvikle sig hen over tid,
samt gruppe til samarbejde.

SÆRPRIS TIL FØRSTE HOLD: 777KR
(HEREFTER 999KR)

SÆRLIG BEVIDSTHEDS AKTIVERING
DRAGERNE I MIT TEAM

FJERNSESSION
30min + Dragebudskaber
Healing og aktivering særligt med Dragerne
Kort skriv over sessionen og hvad der er arbejdet på,
det der træder særligt frem

PRIS: 444KR

. . . . . . . . . . . . . . . .

 

UDTALELSE FRA DEN PERSONLIGE DRAGEAKTIVERINGS SESSION
❤️ Joylynn… jeg har ingen ord. Din beskrivelse er fuldstændig det jeg oplevede og så evig meget mere.. ❤️ jeg har den sidste uge haft en stærk forbindelse til Roa. Nu har jeg mødt Glorias power og kærlighed❤️ på 1/2 time har jeg sluppet så meget mere end før !! Jeg tuede, hulkede og slap meget af barnets smerte. Jeg havde den største kærlige glæde i hjertet. Jeg mærker en varme og pulsering i Hara ❤️ tror mit Hara har været snævret ind, nu åbner det sig og åbner sig stadig.. wooo Kæreste Joylynn we did Dance with Dragons ❤️ jeg tror jeg vil kunne skimte min vej tydeligere nu ❤️ kæmpe kærlighed for dig, jeg er så taknemmelig for at kende dig smukkeste Joylynn ❤️” – Anni Ø

. . . . . . . . . . . . . . . .

 

Intuitiv Holistisk fjernhealing
Dyb healingssession, med blandt andet opgradering af dit sjæls-DNA

Opgradering af dit æteriske & sjælslegeme mm.
Opgradering af dit hjertefelt, hjertevibration, hjerteblade og hele kroppen.
Sjæls og hjerte aktiveringer, afbalancering og rensning, blokeringer
i krop og hjerte, hjertesorg/sjælssorg, livskriser, stærke smerter i krop.
Den går i dybden på temaer fra flere vinkler, også god til karmiske og energetiske blokeringer.+ kanaliseret budskaber og vejledning til lige nu samt 3 kort over sessionens temaer mm. Hvad der kommer op for dig i vores møde / session.

Du modtager PDF (3-4 A4 sider ca.) + 3 kort over sessionen med budskaber.


Varighed + opfølgning: 
45min

PRIS: 650KR
3 x sessioner: 1650KR
SPAR 300KR

Varighed + opfølgning: 60min
PRIS: 800KR
3 x sessioner: 2000KR
[SPAR 400KR]

. . . . . . . . . . . . . . . .

SPEEDY [Speed Healing] Intuitiv Holistisk Fjernhealing
Støtte i din udvikling, sensitivitet, diagnoser, spirituelleopvågnings/symptomer mm.
Den er også god til dyr der har underlige symptomer, eller børn med uro.
De første 5min af sessionen er forberedelse. Her er ingen opfølgning, men du er velkommen til at kontakte mig for spørgsmål efter sessionen.

+ PDF (1 1/2 side A4 ca.) + 3 kort over sessionen.

Varighed: 20 min
PRIS: 333KR

. . . . . . . . . . . . . . . .

Kortlæsninger / CLEARINGS / Guideninger
Læsning + Kort SoulHeart/Guidance med budskaber over telefon
15min | PRIS: 300KR / 30min | PRIS: 450KR
 

CLEARING + ET KÆRLIGHEDSOPLÆG MED TAROT + 1 ORACLE KORT
Beskrivelse af din blokering udfra et Tarot kærligheds oplæg, med flere dybdegående spørgsmål, inklusiv clearing og healing med de 4 elementer, vand, ild, jord og luft, i “hvad der blokerer i dit tema lige nu”. Til klarhed og udrensning. Det hele kommer på én PDF, med billeder af oplæg, der sendes til dig på mail, med indsigt og de budskaber der vil igennem til dig lige nu, fra kærlighedsoplægget (giv besked om det er om én specifik person eller om du er single). Dertil får du et Oracle Card med et opløftende budskab til healing eller råd i forhold til dit hjerte lige nu, til indsigt og fordybelse af hvad du kan gøre lige nu for dybere healing og forløsning i din videre process mm.

PRIS: 444KR / – SÆRPRIS LIGE NU: 222KR

. . . . . . . . . . . . . . . .
 

1 KORT LÆSNING / TAROT + 1 ORACLE BUDSKAB
Et enkelt kort til fordybelse på et spørgsmål du sidder med lige nu samt hvad der kommer igennem til dig i dette nu fra dit sjælsteam. EKSEMPLAR PÅ SPØRGSMÅL: Hvad vil jeg få ud af og gå med? Hvad skal jeg lære i denne situation? Hvad kan jeg ikke se lige nu? Er han god for mig? Hvad sker der med min jobsituation mm.

PRIS FOR DET HELE: 111KR

 

3 KORT LÆSNING / TAROT + 1 ORACLE BUDSKAB
Få én læsning udfra 3 kort over din “udfordring” eller omkring et tema,

ca. 1 1/2 side A4 side. Hvor er du kommet fra, og her og nu billede samt hvad er udfaldet og andet der vil igennem til dig lige nu. Derudover får du én healing / aktivering med / inkluderet i læsningen, du vil mærke arbejde videre hos dig, til fordybelse og indsigt.

PRIS FOR DET HELE: 222KR