PRISERNE

Dette er de nye priser fra 1 maj 2021.

LÆS MINE UDTALELSER OG ANDRES OPLEVELSE AF
OG ARBEJDE MED MIG LIGE HER

 

MINE FORLØB

Quantum Leap [Sjælsudviklings forløb]
Forløbet er til dig der ønsker at tage et metafysisk kvantespring i dine sjælspotentialer og sjælsopvågning. Hæv din hjertevibration og vær støttet i 4 måneder med LIVE sessioner, øvelser mm. hvor vi arbejder i både det fysiske, mentale, psykiske og åndelige lag for at støtte dig bedst muligt der hvor du står i livet lige nu. Holdet køre engang årligt, næste hold starter september 2021 – vil du skrives op til næste hold kan det være en god idé at gøre allerede nu, grundet begrænset antal deltagere.
(Lige nu opgraderes forløbet og næste hold starter først sidst på året.)
Læs meget mere om forløbet her.

VARIGHED: 4 måneder
PRIS:
6660KR 

[BEGRÆNSET ANTAL PR. HOLD: 9]

. . . . . . . . . . . . . . . .

28 Dage Energycleance & Hjertehealing
Forløbet er til dig der ønsker en rensning af dine energifelter, hvor de re-conecter til selvkærlighed og kommer tilbage til din sjælskontakt og Hjerteguidance. Til dig der føler dig emre forvirret end vejledt, der ønsker konkrete værktøjer du kan fortsætte med selvstændigt. Ligetil og enkelt. Hver uge modtager du en overordnet opgave, du får en rens, samt en healing med De 4 Hjertesøjler. Dertil får du også en clearing af dit energetiske legeme og modtager de leveregler du kan lade dig navigerer i, når du står overfor en udfordring. Én Detox der åbner for klarhed og mere Hjertekontakt
samt Hjertebevidsthed, til selvindsigt og egen-power hvor du vil have én større forståelse af dit energi-væsen og din Co-creation, med den guddommelige guidance. 

VARIGHED: 28dage
PRIS:
2100KR (LIGE NU)

. . . . . . . . . . . . . . . .

SESSIONER

SoulHeart Guidance & Helende Samtale om hjerteudfordringer
1:1 Intuitiv SoulHeart-session med Quantum Hearthealing / SoulTrauma Healing mm. + kort opfølgning efterfølgende for status over hvor du landede.

Kontakt mig eventuelt for en kort samtale inden, hvis du føler du har brug for afklaring på dine udfordringer eller problemstilling. Det er en blanding imellem guidance/samtale og healing hvor der også kan indgå øvelser. For at eksempelvis forstå og få bedre afklaring/indsigt på dine hjerteudfordringer, samt Codependency tendenser mm.

Du kan kontakte mig på: mail@joylynnlightfield.com

– – – – – – 

PR. SESSION: 950KR
                      75min over telefon                    

KØB 3 x SESSIONER: 2350KR 
SPAR:
500KR 

– – – – – – 

SÆRPRIS TIL PENSIONISTER ELLER
ANDRE PÅ DAGPENGE MM:

3 x SESSIONER: 2000KR
SPAR:
850KR

. . . . . . . . . . . . . . . .

DERTIL ER DER KOMMET NÆRVÆR I NATUREN
HELENDE SAMTALE I NATUREN:

 

Intuitiv Holistisk Fjernhealing & Quantum Heart Healing
Fjernhealing, med blandt andet oprydning i dit energifelt og healing med De 4 Hjertesøjler (Hjerteværd, Hjertemod, Hjertesårbar og Hjertetillid).

Sessionen går i dybden på temaer fra flere vinkler, de hjerteblokeringer der ligger i de 4 søjler og giver dig et større indblik i hvad der eksempelvis er modstand på og klar på healing / forløsning. Dertil vil jeg ryde op i det følelsesmæssige, mentale og fysiske felt for manipulerende energi-parrasitter, der kan hægte sig på og som forstyrrer os fra at kunne mærke os selv eller have klarhed i vores hjerte-guidance.

Du modtager PDF over sessionen med guidance for videre healing og handling i forhold og videre samarbejde med din egen Hjerteguidance.


Varighed + opfølgning:
40min

PRIS: 650KR
3 x sessioner: 1500KR
SPAR 450KR

. . . . . . . . . . . . . . . .

SPEEDY [QUICK CLEARING] Intuitiv Holistisk Fjernhealing
Clearing af følelsesmæssige, fysiske og mentalefelt, stabiliser de forstyrrelser du lige nu føler giver uro, ødelægger dit nærvær eller hvid du er blevet trigget af en livssituation. Hvor du samtidig kan føle du ikke mærker dig selv eller din indre guidance ordentligt
og eventuelt føler dig drænet og er “uklar” på dig selv.

Du modtager efterfølgende én PDF over sessionen.

Varighed: 20min
PRIS: 444KR
[KØB 3 SESSIONER: 999KR SPAR 333KR)

. . . . . . . . . . . . . . . .

SÆRLIGT TIL BØRN/UNGE 

Mini forløb af 3 sessioner til børn & unge
 (Forløbet her er til børn og unge op til 18år).

De 3 sessioner er det min erfaring siger mig er bedst, da der ofte er brug for en ekstra opfølgning, og rensning af energifelt. Børn og unger tager meget godt imod healing som regel, og jeg vil gerne støtte deres energilegeme i overgangen mm. bedst muligt, derfor har jeg sammensat dette mini forløb, for bedst mulig støtte og vejledning.

Derudover har jeg også almindelige sessioner, hvor jeg kobler både kunstterapi og Coaching ind i arbejdet. Du kan læse meget mere her.

PRIS FOR DE 3 SESSIONER: 666KR
(SÆRPRIS LIGE NU)