QL – BASIS MAPPEN

På denne side finder du informationer og BASIS viden der støtter dit kvantespring
Du finder forskelligt materiale her på siden der støtter processerne, din bevidsthed og ikke mindst det indre arbejde og hvor du kan fordybe dig i materialet.

MÆRK SELV EFTER HVORDAN DET FØLES HOS DIG

Resournerer du med mine indsigter og erfaringer? Vær nysgerrig og forsøg og hver åben
For andrevinkler og måder og se på tingene. Tag kun altid det med der giver mening for dig, reflekter og mærk ind på det og måske skal du lytte til materialet flere gange og måske på et senere tidspunkt. Nogle gange skal vi høre den samme ting flere gange, før der falder en AHA opdagelse for os. Det hele er ok, tag det ind der giver mening, valg til og fra i dit eget tempo, god fornøjelse.

 Materialet er samlet udfra min egen sjælsopvågning og indsigter og research mm. Der har hjulpet og støttet og gjort mig endnu mere nysgerrig og åben. Det er er så det jeg deler med dig lige her.

Lydfil med Healing & Aktivering

Spirituelopvågning/forståelse/redskaber og hvordan kommer jeg nemmest igennem min sjælsopvågning?
DARK NIGHT OF THE SOUL MM.

Spirituelopvågning hvad er værd at vide?
En lydfil med uddybelse af den spirituelle opvågning, hvor du måske kan gennemskue hvor du selv er i processen. Hvad kan du forvente og hvad er det overhovedet?
Fordyb dig i filen så mange gange du har brug for det, der er derudover også lagt en healing ind, der aktiverer dig i den process du er i lige nu og støtter dig energetisk videre.
Der er en healing tilknyttet denne fil, der aktiveres ved start. Hvor du støttes og hjælpes i din egen opvågning og spirituelle udvikling, til det som du er klart il at modtage.

Spirituelopvågning - Lydfil med Healing & Aktivering

by Indtalt af Joylynn Lightfield

DET TREDJE ØJE

DET TREDJE ØJE | Den bevidste tilgang

by Joylynn Lightfield

VIGTIGHEDEN AF INTENTIONER

INDREBARN-ARBEJDET & INTUITIONEN

SELVKÆRLIGHED & EGENOMSORG

DET SEKSUELLE & UNDERLIVET

SJÆLENSOPVÅGNING & “VIRKELIGHEDEN”

Skriv dig op til mit Nyhedsbrev og først besked…

[LIGE NU UDE AF FUNKTION – ARBEJDER PÅ SAGEN]
Jeg sender KUN nyhedsbrev ud, når jeg har Workshops, særlige Nyheder samt Tilbud og GRATIS indhold mm. Nyhedsbrevets læsere er de første til at se alt det nye, og som får mine ting til sær-pris. 

FANG MIG PÅ TELEFON

(+45) 6160 1322

FANG MIG PÅ MAIL

mail@joylynnlightfield.com