QUANTUM LEAP

Tid til forandring med hjertet i front

4 Måneders kvantespring
[Hæv din Hjertevibration & åben for universets mirakler igennem dit eget magiske hjerte]


[PRISEN FOR 4MDR. Intens sjælsarbejde: 6.660KR]

Næste hold starter: mandag d. 2. november 2020.
Der er et MAX pr. hold, da jeg ønsker at være tilstede, og til rådighed
for alle på forløbet, så godt som jeg kan være det.
[Mulighed for afbetaling 4 x 1665KR]


– – – – – – – – – – – – – – – – – – –

ღ Åben for dit sjælspotentiale 
ღ Hæv din hjertevibration
ღ Hæv din hjertebevidsthed
ღ Stå stærkt i din intuition

ღ Få en dybere forståelse af din sjæl
ღ Hvad blokerer dig fra at kunne leve et liv udfra hjertet.

ღ Indsigter og fordybelse af dine udfordringer.
ღ Dyb Transformation på sjæleplan.

ღ Intuitivt sjælsforløb på flere planer. 
ღ Aktivering af mere optimale tidslinjer
(igennem det kvantefysiske felt)

Mærk efter i og hos dig om forløbet er noget for dig, mens du lytter og læser, du kan mærke det dybt indefra. Det føles som et JA TAK og som en “åben fornemmelse”. – stol på din intuition og har du brug for en kort samtale for afklaring, så kan du fange mig på telefon: 61601322

(Send mig eventuelt én sms så jeg kan give dig et tidsrum du kan fange mig på).

KAN DU MÆRKE DU SKAL MED?

Et dybt transformerende og intenst healings forløb, hvor vi arbejder i forskellige bevidsthedslag,
(Det fysiske, mentale, psykiske og det æteriske, spirituelle), der vil åbne dit hjerte og det tredje øje for mere fordybelse, indsigt og kærlighed. Hvor du samtidig er støttet hele vejen. Igennem forløbet vil du hæve din hjertefrekvens og vibration, der vil vække mere og mere af dit sjælspotentiale, til dyb indsigt og retning, med hjertet i front. Sidst på forløbet fordyber vi os på på vores manifistationsevner, pengeblokeringer og hvordan det hænger sammen med vores følelse af værdi, samt får en dybere forståelse for hvordan tidligere liv kan blokerer os fra fremgang i vores liv, og åbner for det energiarbejde der er mulighed for her.

Et energetisk opløft i samarbejde med The Light Grid, Ritualer, Øvelser, Initieringer og kanaliserede opgraderinger og Healinger, aktiveringer, Clearings samt meget mere. Med hjælp fra både det Galaktiske felt, dit eget spirituelle team, De forskellige Mestre, De 4 Hjertesøjler, Quantum Heart Healing mm.

Du vil blive udfordret på din komfortzone med blandt andet øvelser, som vi laver sammen. 

Der er LIVE SESSIONER hver uge i vores Facebookgruppe. Skiftevis den ene uge med aktiveringer / healinger / opgraderinger mm. og en Q & A / Clearings, hvor der også kan forekomme energetisk arbejde hvis behovet er til det. Her vil der også være mulighed for at jeg kigger ind hos dig specifikt.

[Der er et maximums antal deltagere på forløbet]

. . .

Jeg tjekker jævnligt ind i gruppen og giver input, støttende filer og svarer på eventuelle spørgsmål. Derudover giver jeg også retninglinjer for ugen de uger hvor der fast arbejdes med et specifikt emne eller i de 4 Hjertesøjler. Undtagen måned 2 og de 4 sidste uger, da de er lidt specielle, da den 2 måned er til ro og fordybelse af den process vi sætter igang.
Jeg vil dog være der til at støtte i processen hvis der er behov for det, der kan også komme ekstra materiale ind hvis jeg fornemmer der er brug for dette.
Vi mødes til en LIVE den 3 uge og samler op på hvor vi er lige nu. De sidste 4 uger er også bygget intuitivt op i fohold til hvad der er behov for i gruppen for at støtte bedst muligt.

. . .

DE 4 HJERTESØJLER UDDYBET:

Quantum Heart Healing er en intens healing fokuseret på hjertets blokeringer mm. og foregår i det kvantefysiskefelt. De 4 Hjertesøjler arbejder med de 4 forskellige overordnede temaer, der blokerer hjertet fra at åbne sig for overflod, kærlighed, indsigter, muligheder og magi. Samtidig med at den hæver din hjertevibration. Der vil støtte og hjælpe dig derhen, hvor du kan stole på og lade dig guide af intuitionen og hjertet mm. hvor du omfavner mere af dit Sjælspotentiale på rekord tid.


De 4 Hjertesøljer arbejder på at få dig hjem i hjertet og hjælper dig med at tage kvantespring ind i dit sjælskald og sjælssandhed. samtidig med at de hæver din hjertevibration.

Det gøres igennem forløsninger af blokeringer og overbevisninger mm., der vil vise sig for dig, løbende og som det du føler dig klar til.

– – –

Du kan selv bede om at tage “et spring” i din udvikling, du sætter blot en intention inden hver optaget LIVE session, og henter herefter det ned du er klar til. Du vil udvikle dig for hver gang du lytter til hver fil, og vil fornemme at en process er gået igang.

ღ 1 Hjertetillid 
Dyb forbindelse til din intuition og til tilliden du finder i dit hjerte og igennem dit højeste selv. Vi lever i tillid når vi lever udfra hjertet. At du ER støttet og bakket op af dit højeste selv og af Universet. Det er her vi er i total ro med slipper frygten. Find ind til miraklerne og få kontakt til dit magiske hjertes kraft. Vi arbejder også energetisk på at slippe “kontrollen” så du ikke holder energien fast. 

ღ 2 Hjerteværd
Udfra værd tiltrækker vi det vi føler vi “fortjener”.  Ser du din værdi? Kræver du dit værd? Vi arbejder også her på at få dig til at omfavne din “storhed” og potentiale. 
Der arbejdes blandt andet på forskellige blokeringer og sjælsstykker som vi henter hjem. Der er også et energiarbejde på hvor du siger ja og nej til dig selv. Du fortjener det bedste, så der arbejdes på at åbne for hjerteflow igennem dit Hjerteværd.

ღ 3 Hjertemod
Handlekraft og at “turde” gå med det som føles rigtig for DIG, der flytter dig væk fra hvor du sammenligner dig med andre, ikke føler dig god nok og hvor du omfavner din indre modige “hjertekriger”.

ღ 4 Hjertesårbar
Igennem sårbarhed findes en enorm styrke, den skal vi ind og have kontakt til her. Du kan muligvis opleve uro under denne session, da ego blandt andet er udfordret på at omfavne sårbarheden. Vi genskaber en dyb dyb kontakt til de inderste hjertelag, og åbner for og genskaber forbindelsen til din sårbarhed. For hver gang du lytter til sessionen henter du power fra sorg fra skuffelse og svigt mm. du kan have oplevet som blokerer hjertet fra at åbne sig for kærlighed og overflod.


PRISEN FOR 4
TRANSFORMERENDE MÅNEDER: 

6.660KR

DET FÅR DU MED:
(PÅ QUANTUM LEAP FORLØBET)

ღ 4 x LIVE SESSIONER MED INTENS QUANTUM HEART HEALING
ღ 
4 x SUPPLERENDE KANALISERET HEALINGS LYDFILER
(De 4 Hjertesøjler værdi: 4400KR)
. . .

ღ 1 x PERSONLIG ONLINE SESSION 
(60-75min værdi: 950KR)

ღ MINIMUM 13 LIVE SESSIONER PÅ FACEBOOK
OVER 4 MÅNEDER

. . .

BONUSFIL 1  – Spirituelopvågning 1t 15min
(værdi 399KR)

BONUSFIL 2 – Dyb ro & Grounding
(værdi 299KR)

BONUS 3 – MINI FORLØBET QUANTUM LEAP
(værdi: 2600KR)

. . .

+ EN BASSISMAPPEN – med forskellige værktøjer til hverdagen, i en spiritueludvikling, arbejde med bevidstheden, hjertebevidsthed. Nyt indhold når jeg fornemmer der er behov for det, mappen vil vokse over tid, med temaer og emner der er relevante for at uddybe “meningen” med hvem vi er som menneske og for din personlige sjælsrejse.
(Åbnes først i 2 måned og der kommer løbende filer til mappen).

– – – 

BASISMAPPEN KOMMER BLANDT ANDET TIL AT INDEHOLDE:
Øvelser med det tredje øje
Udvikling og vejrtrækning 
Ritualer og intentioner 

Konsekvenser i relationer og din sjælsopvågning 
Grænsesætning og selvværd samt selvkærlighed 
Intuitiv spisning og afkodning af kroppens behov 
Sådan arbejder du med chakraerne og den udvidede udgave 
Begrænsninger i kærlighed hvor kan jeg være opmærksom på mig selv
Seksualitet og min spirituelle skaberkraft, sensualitet og bevægelse 
Omfavn mørket igennem lys og forstå dine arketyper 
(Du har adgang til denne mappe så længe du følger/ er med på forløbet)

VÆRDI OVER 4000KR

HELE FORLØBET HAR EN VÆRDI PÅ OVER 11.500KR IALT

Vi arbejder på forløbet i det fysiske, mentale, psykiske og det spirituelle / Æteriske Lag Æterlegemet : De fire lag der ligger her er, set fra det yderste og mest fine:
1) Sundhedsauraen, der fungerer som vores immunforsvar.
2) Livsaktivitetsauraen, som er et billede på, hvordan vi manifesterer,
med handling, følelse og tanke.
3) Sandhedsauraen, som viser hvor autentiske vi er i vores udtryk eller / og handling.
4) Det sidste lag er det kemiske strukturs aura, som modtager og fordeler livsenergi og dermed optagelse af næringsstoffer som f.eks. vitaminer og mineraler.

ET LILLE PS:
Der er gjort plads til at min intuition fortæller mig, “hvilken vej vi skal”, og derfor er det ikke alt der er “skema lagt” end det jeg oplyser / opridser her. Vi vil også udfordrer kontrol og perfektionisten. For at styrke os selv i tillid og hengivenhed til intuition og hjertets kald mm.

Mulighed for afbetaling

PRIS PR. MÅNED OVER 4 MÅNEDER: 1.665KR

BETAL MED DET SAMME: 6.660KR

Du kan overfører via MobilPay eller via Bankoverførsel, hvis du ønsker at købe igennem dit firma kan jeg lave en specifik faktura rettet til dit firma, notér eventuelt detaljerne på din bestilling eller skriv én mail til mig. 

Forløbet der vil ændre din måde at være i verden på PRIS: 6.660KR [For 4 måneders kvantespring].

Du kan tage forløbet 4 gange til en noget reduceret pris (4x600KR), hvis du ønsker at arbejde videre i dette forum. De skal dog tages efter hinanden, herefter bliver du sendt videre, på egne vinger. Du har adgang til alt, det eneste anderledes er at du ikke selv modtager en personlig session, det gør du kun på det første forløb.

PRIS FOR FORLØBET 6.660KR 
START D. 2. november 2020 
[Tag hjertet & sjælen tilbage]

Andet hold STARTER MANDAG D. 2. NOVEMBER 2020.

Få en fornemmelse af mig:

Joylynn Lightfield

Et nysgerrigt hjertemenneske, med kreativitet og udvikling som passion. Helt kort er jeg til daglig Illustrator / Kunstner og Spirituel Mentor, Alkymist, Quantum Heart Healer mm. Jeg arbejder meget intuitivt der hvor jeg “bevæger mig” og det vil du også opleve i mine sessioner og forløb. Det hele tilpasses dig, samt der hvor du er, men du vil altid opleve at mine sessioner kærligt skubber til din udvikling, åbner for indsigt og fordybelse samt det din sjæl er klar til at modtage på nuværende tidspunkt. Jeg er oprindeligt uddannet Grafisk Designer, men har sidenhen læst til intuitiv Coach,  har forskellige kurser i personligudvikling, energiarbejde, kunstterapi og mindfulness mm. med mig. Derudover har jeg selv arbejdet med personlig udvikling siden 2014ca. Du kan se flere af de ting jeg laver, her på hjemmesiden og læse mere lige her.

– – –

Quantum Leap: Tid til forandring med hjertet i front

HELE FORLØBET har én værdi på over 11.500KR

– – –

Du får tilsendt et link på mail. 

Du lukkes ind i den lukkede Facebook gruppe mm. efter jeg har modtaget din betaling. Filerne får du adgang til i den anden måned hvor jeg åbner for BASISmappen. Din personlige online session ligges i kalenderen på et intuitivt valgt tidspunkt henover de 4 måneder. 

PRIS 6.660KR

Næste hold starter d. 3. november 2020.

Udtalelser & Anbefalinger

“Udviklende. Så hvorledes barndom har præget mig på godt og ondt. Forstår nu at intentioner er vigtige. Jeg hviler overordnet mere i mig selv nu. Befriende at komme i forbindelse med sorg der ikke var udtrykt. Min healingsevne er kommet mere frem. Samt på en helt anden måde. Man skal bl.a. tage forløbet hvis man vil blive klogere på sig selv ❤️

Gitte Hollensted

Jeg faldt helt tilfældigt over Joylynn på Facebook omkring 1 marts 2020. Forud for det har jeg gået med voldsomme smerter i 2 år grundet 5 sammenfald i ryggen. Heldigvis for det, endelig havde universet hørt min bøn om hjælp. Efter at havde været med på de 4 hjertesøjler og en enkelt guidet session, er jeg bare kommet så langt. Det overrasker mig meget hvor langt jeg er kommet. Jeg har lagt meget af min smertestillende på hylden. Kan bevæge mig mere, og smerterne er blevet meget mindre, sover bedre, alt sammen på kort tid.

Joylynn får virkelig mine allerbedste og varmeste anbefalinger, hendes måde at arbejde på er helt unik, fuld af visdom, humor og kærlighed til det menneske jeg er. Hendes omsorg og kærlighed er noget helt særligt for hendes måde at være på. En kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med hende i de processer der kommer op /frem. Samtidig føler jeg mig støttet hele vejen. Glæder mig til at fortsætte samarbejdet med Joylynn både med at få min krop mere stabil og ikke mindst min spirituelle udvikling. Sessionerne med Joylynn er en fantastisk oplevelse, som går dybt i sjæl og krop. Mærker tydeligt hvor dybt sessionerne arbejder og hvor de arbejder når hun går igang.

Jeg er dybt taknemmelig over at have fundet dig Joylynn. Har faktisk prøvet mange behandlinger de sidste år uden resultat. Håber mange får øjnene op for hvor fantastisk Joylynn er til sit arbejde og med hvilken kærlighed, man bliver favnet.Tusind tak for al din hjælp Joylynn 💖 glæder mig til fremtiden. Livet som så mørkt ud fuld af smerter, er nu vendt til en forventning om alt det gode jeg har i vente. TAK 💖 

Gitte Hollensted

Et forløb der på alle måder trækker en hjem i hjerte og sjæl. Din intuition bliver tydeligere og du mærker det.. Et meget givende forløb som løsner op for blokeringer og selv indsigt i lige præcis det tempo som din sjæl har brug for. Et forløb der åbner mere og mere op for blokeringer.. Oplever mange nye indsigter og bliver meget kloger på sig selv og hvorfor man har reageret som man har gjort. Dette forløb er en gave for livet og går dybt ind i hjertet. Der opstår mange aha-oplevelser under vejs i forløbet og jeg er dybt taknemlig for at ha taget dette forløb. At arbejde med de 4 hjerte søjler har ændret mit liv til meget mere glæde, selvforståelse og selvkærlighed mm.En sjæls rejse jeg ikke ville være for uden. Tusind tak Joylynn for denne fantastiske rejse.. din åbne og pragtfulde elskelige måde at være på og læremester.. af hjertet tak for denne smukke skønne gave for livet mærker det dybt ind i hjerte og sjæl.. ❤️❤️Hvis man føler sig låst fast eller mister lidt af gnisten og glæden til sig selv, forståelsen af egne problematikker, så er dette forløb lige for dig, du vil komme på en rejse som ingen grænser har, du vil opleve at hjertet og sjæl liver op i helt nye store formater.. du finder ind i det inderste dybt inde i dag og mærke glæden og kærligheden. Alle kan deltage i forløbet , det er din egen sjæl der styre tempoet og lige præcis det som du har brug for.. du kan og vil ikke føle dig forkert for det er dig dette forløb handler om og det kommer lige fra dit inderste i hjertet ❤️

Birgitte J

Har netop modtaget en Intuitiv holistisk fjernhealing fra skønne Joylynn ❤️En helt igennem fantastisk oplevelse, som jeg på det varmeste kan anbefale! Lyttede til “Arms of an angel” og følte mig i den grad omfavnet af Joylynn’s fine, højtvibrerende healingsenergi ❤️ De smukke budskaber, der kom igennem ræsonnerer på et dybere plan og jeg er SÅ spændt på at se, hvad denne healing har sat igang ❤️ Jeg kan mærke på glædesboblerne i min mave, at det føles så godt og sandt ❤️ Af hjertet 1000 tak, smukke sjæl ❤️

Mariann

Jeg er igang med at starte et nyt kapitel i mit liv, og igang med at finde mig selv, og min spiritualitet. Vejen her til har ikke lige frem været en dans på roser. Men så fandt jeg tilfældigt Joylynn på Facebook. Jeg følte mig draget af hende på en måde jeg ikke har prøvet før. Og nu forstår jeg hvorfor! På de 3 uger jeg har været i kontakt med hende er det virkelig gået stærkt!
En fjern healing, og hendes netop overstået mini forløb, har virkelig åbnet for min spiritualitet, tro på mig selv og hvad jeg kan. Og har følelsen af hun var en solstråle der lyste på den vej jeg skulle gå.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. ❤️🙏🏻 Julia R.

Jeg har modtaget 3 fjernhealinger indtil videre, da jeg lige nu står i en dyb sorgfuld livskrise involverende andre, bla. med tidligere livkarma og forpligtelser. Et stor tung sten som fører tilbage til barndommen.
Jeg er imponeret hos Joylynns præcision, med de skriftlige tilbagemeldninger på det der kommer frem under healingerne. Det er også mega spændende, at der kommer andet end blot beskrivelse af mig og min krop/energilegemer ind, men der er mestre, engle, kraftdyr mv, som bliver udførligt beskrevet i forhold til deres bidrag under healingen. Lys, diamanter, krystaller mv.

Jeg mærker ikke noget under selve healingen, hvilket er typisk mig, men om aftenen og dagene efter mærker jeg tydelig reduktion af symptomer, og det jeg arbejder med at forløse. Det bliver nemmere for mig at se lektionerne i dem og se det foroven. Jeg føler mig lettere, kan mærke at spændingen og kontraktionerne i kroppen bliver løsnet.

Jeg er overud glad, for at jeg comittede til denne proces hos Joylynn, da det har været en massiv støtte under min svære situation som er længerevarende. Jeg er overrasket over, at der hurtigt bliver besvaret i forhold til mine spørgsmål eller andet og der kommer flere clairvoyante uddybninger end blot de tilbagemeldinger der er.

Jeg føler mig hel tryg og er tidlidsfuld. Det skinner tydeligt igennem, at Joylynn engagement er autentisk og vigtig for hende.
Er en smule misundelig på de mange talenter hun kan spille på 🙂 Charlotte

Skriv dig op til mit Nyhedsbrev og få først besked…

Jeg sender KUN nyhedsbrev ud, når jeg har Workshops, særlige Nyheder, udstilinger eller har lavet unika-værker, som jeg sælger. Nyhedsbrevets læsere er de første til at se alt det nye, og de værker der sættes til salg.

KICKSTARTER

Hjemme hos dig selv.

FANG MIG PÅ TELEFON

(+45) 6160 1322

FANG MIG PÅ MAIL

mail@joylynnlightfield.com

FØLG MED PÅ FACEBOOK SIDEN

[Healing Of Hearts] for GRATIS healinger, Pick A Pile, øvelser til at styrke intuitionen og meget mere. Følg linket herunder.