QUANTUM LEAP

Tid til forandring med hjertet i front

4 Måneders kvantespring
[Hæv din Hjertevibration & åben for universets mirakler igennem dit eget magiske hjerte & selvkærlighed til alt hvad du er]


[PRISEN FOR 4MDR. INTENS SJÆLEARBEJDE: 6.660KR]

Næste hold start: EFTERÅRET 2021

Hvert hold har et max antal deltagere pr. hold, for at jeg kan være ordentlig tilstede og følge med i opgaver og udviklingen af holdet.
 
[Det er muligt at afbetale: eks. 4x1665KR]
Eller skriv til mig hvis du har brug for én ekstra måned eller lignende, så ser vi om vi kan finde én løsning. Det vigtigste er at du mærker at du vil med, resten er formaliteter som vi kan finde en løsning på. 

– – – – – – – – – – – – – – – – – – –

“Hvis man føler sig låst fast eller mister lidt af gnisten og glæden til sig selv, forståelsen af egne problematikker, så er dette forløb lige for dig, du vil komme på en rejse som ingen grænser har, du vil opleve at hjertet og sjæl liver op i helt nye store formater.. du finder ind i det inderste dybt inde i dig og mærker glæden og kærligheden.” – Birgitte J.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – –

ღ Åben for dit sjælspotentiale 
ღ Hæv din hjertebevidsthed
ღ Aktivering af din hjertemagi
ღ Stå stærkt i DIG og din intuition
ღ Arbejd med dit værd & selvkærlighed
ღ Få en dybere forståelse af din sjæl
ღ Hvad blokerer dig fra at kunne leve et liv udfra hjertet

ღ Indsigt og fordybelse af dine udfordringer
ღ Dyb Transformation på sjæleplan

ღ Intuitivt sjælsforløb på flere planer
ღ Aktivering af de mest optimale tidslinjer

HVEM ER FORLØBET TIL?

Der er ingen forudsætninger for hvem der kan drage med på sjælsrejsen, du mærker en helt naturlig dragenhed mod forløbet, helt indefra hjerte. Måske endda uforklarende, du ved det bare. Forløbet er et dybt transformerende healings og udviklings forløb, til dig der mærker at du er klar til næste skridt i dit liv. Der ønsker at forene det fysiske med det åndelige aspekt af dig. Vi arbejder i forskellige bevidsthedslag, (det fysiske, mentale, psykiske og det æteriske, spirituelle) hvor vi arbejder på at skabe en groundende fordybelse af hvem du er, også som sjæl, hvor begge dele forenes og vi genskaber en selvkærlig balance hos dig. I flere områder af dit liv.

 

“Alle kan deltage i forløbet, det er din egen sjæl der styrer tempoet og lige præcis det som du har brug for.. du kan og vil ikke føle dig forkert for det er dig dette forløb handler om og det kommer lige fra dit inderste i hjertet ❤️” – Birgitte Jensen

 – – –

BEMÆRK MAX ANTAL: 9 IALT

 – – –

Mærk efter i og hos dig om QL-forløbet er noget for dig, mens du lytter og læser, du kan mærke det dybt indefra. Det føles som et JA TAK og som en “åben fornemmelse”. – stol på din intuition og har du brug for en kort samtale for afklaring, så kan du fange mig på telefon (Helst på SMS – så kan vi aftale tid derefter): 61601322

 

TIDLIGERE DELTAGERE UDDYBER:

“Et forløb der på alle måder trækker en hjem i hjerte og sjæl. Din intuition bliver tydeligere og du mærker det.. Et meget givende forløb som løsner op for blokeringer og selv indsigt i lige præcis det tempo som din sjæl har brug for. Et forløb der åbner mere og mere op for blokeringer.. Oplever mange nye indsigter og du bliver meget klogere på dig selv og hvorfor du har reageret som du har gjort.

Dette forløb er en gave for livet og går dybt ind i hjertet. Der opstår mange aha-oplevelser undervejs i forløbet og jeg er dybt taknemlig for at have taget dette forløb. At arbejde med de 4 hjertesøjler har ændret mit liv til meget mere glæde, selvforståelse og selvkærlighed mm. En sjæls rejse jeg ikke ville være for uden. Tusind tak Joylynn for denne fantastiske rejse.. din åbne og pragtfulde elskelige måde at være på og læremester.. af hjertet tak for denne smukke skønne gave for livet mærker det dybt ind i hjerte og sjæl.. ❤️❤️ ” – Birgitte Jensen 

– – – – – – – – – – – – – – – –

“Det var et super godt forløb alt i alt. Rigtig godt med ugentlige opgaver og “livemøder”. Det var en rigtig fin start med præsentation og opgaver i f.h.t. hinanden og på hver vores måde med vores “talenter” hver især. Rigtig godt at få mulighed for at få kigget på eget levet liv og se sammenhænge til mønstre og nuværende liv, kærligt støttet og rummet. Et kærligt, støttende og kompetent “spark” henimod at favne mig selv og at turde stå i mit lys med mine evner og talenter og at turde tro på at alt er 
godt alt er som det skal være.” – Birgitthe Justesen

Et energetisk opløft i samarbejde med The Light Grid, Ritualer, Øvelser, Initieringer og kanaliserede opgraderinger og Healinger, aktiveringer, Clearings samt meget mere. Med hjælp fra både det Galaktiske felt, dit eget spirituelle team, De forskellige Mestre, De 4 Hjertesøjler, Quantum Heart Healing mm.

Du vil blive udfordret på din komfortzone, kontrol, tillid og intuition, med blandt andet øvelser, som vi laver sammen i gruppen. Bliv gode venner med dine skyggesider og forstå dit indrebarn, så du lukker op for mere selvindsigt, glæde og begejstring.

Der er LIVE SESSIONER fordelt ud over forløbet, ca. hver anden uge, men jeg giver besked i Facebookgruppen. IGEN tilpasser vi LIVE SESSIONERNE efter processerne og hvad der egentlig er behovfor. Vi laver gerne en læsning efterfulgt af en LIVE healing / aktivering mm. med en varighed på 1-2 timer alt efter hvad vi skal ind i.

. . .

Jeg tjekker jævnligt ind i gruppen hver uge hvor jeg vejleder og støtter i de temaer vi arbejder i. Derudover giver jeg også retninglinjer for ugen hver uge, med opgaver og lignende. Det hele er dog sat UNIKT OG INTUITIVT sammen hver uge, tilpasset holdet. For mest flow og for at arbejde med det som kommer op. Jeg deltager selv i reflektioner og opgaverne på forløbet, til fordybelse, åbning og indsigt.

. . .

HVERT FORLØB ER SIN HELT EGEN
[SKRÆDDERSYET]

Det særlige ved lige netop QL er at det er intuitivt sat sammen, men er bygget op på de 4 Hjertesøjler, som grundlag. Det skaber flow og mest udvikling, for dem som møder op til transformation på sjæleplan, hold til hold. Alle kan være med, du er støttet på din sjælsåbning og den opvågning din sjæloplever lige der hvor du står, fra dit højeste selv og dit sjælsteam. Vi bruger den første måned på nogle grundlæggende ting, inden vi fortsætter med hjertesøjlerne. Bassismappen åbnes den første måned, her kan du gå igennem indholdet i dit eget tempo og vi får etableret ritualer og selvkærlige rutiner mm. Vi vil øve os i og forstå når universet og guiderne taler til os og udvide vores perspektiv til indsigt og fordybelse, som bliver en naturlig del af rejsen efterfølgende.

Efter den første måned går vi igang med de 4 Hjertesøjler i de forskellige temaer du kan læse mere om herunder. Jeg mærker hele tiden ind i hvor gruppen er og justerer ind, og former opgaverne efter hvor vi er. ALT er styret af mit team og min intuition, da alting altid er i forandring.

BEMÆRK MAX ANTAL: 9 IALT

DE 4 HJERTESØJLER UDDYBET:

Quantum Heart Healing er en intens healing fokuseret på hjertets blokeringer mm. og foregår i det kvantefysiskefelt. De 4 Hjertesøjler arbejder med de 4 forskellige overordnede temaer, der blokerer hjertet fra at åbne sig for overflod, kærlighed, indsigter, muligheder og magi. Samtidig med at den hæver din hjertevibration. Der vil støtte og hjælpe dig derhen, hvor du kan stole på og lade dig guide af intuitionen og hjertet mm. hvor du omfavner mere af dit Sjælspotentiale på rekord tid.


De 4 Hjertesøljer arbejder på at få dig hjem i hjertet og hjælper dig med at tage kvantespring ind i dit sjælskald og sjælssandhed. samtidig med at de hæver din hjertevibration. 
Det gøres igennem forløsninger af blokeringer og overbevisninger mm., der vil vise sig for dig, løbende og som det du føler dig klar til.

– – –

Du kan selv bede om at tage “et spring” i din udvikling, du sætter blot en intention inden hver optaget LIVE session, og henter herefter det ned du er klar til. Du vil udvikle dig for hver gang du lytter til hver fil, og vil fornemme at en process er gået igang.

ღ 1 Hjertetillid 
Dyb forbindelse til din intuition og til tilliden du finder i dit hjerte og igennem dit højeste selv. Vi lever i tillid når vi lever udfra hjertet. At du ER støttet og bakket op af dit højeste selv og af Universet. Det er her vi er i total ro med slipper frygten. Find ind til miraklerne og få kontakt til dit magiske hjertes kraft. Vi arbejder også energetisk på at slippe “kontrollen” så du ikke holder energien fast. 

ღ 2 Hjerteværd
Udfra værd tiltrækker vi det vi føler vi “fortjener”.  Ser du din værdi? Kræver du dit værd? Vi arbejder også her på at få dig til at omfavne din “storhed” og potentiale. Der arbejdes blandt andet på forskellige blokeringer og sjælsstykker som vi henter hjem. Der er også et energiarbejde på hvor du siger ja og nej til dig selv. Du fortjener det bedste, så der arbejdes på at åbne for hjerteflow igennem dit Hjerteværd.

ღ 3 Hjertemod
Handlekraft og at “turde” gå med det som føles rigtig for DIG, der flytter dig væk fra hvor du sammenligner dig med andre, ikke føler dig god nok og hvor du omfavner din indre modige “hjertekriger”.

ღ 4 Hjertesårbar
Igennem sårbarhed findes en enorm styrke, den skal vi ind og have kontakt til her. Du kan muligvis opleve uro under denne session, da ego blandt andet er udfordret på at omfavne sårbarheden. Vi genskaber en dyb dyb kontakt til de inderste hjerte-lag, og åbner for og genskaber forbindelsen til din sårbarhed. For hver gang du lytter til sessionen henter du power fra sorg fra skuffelse og svigt mm. du kan have oplevet som blokerer hjertet fra at åbne sig for kærlighed og overflod.


PRISEN FOR DE 4 LIVS-TRANSFORMERENDE MÅNEDER LANDER PÅ: 
6.660KR

DET FÅR DU MED:
(PÅ QUANTUM LEAP FORLØBET)

ღ 4 x LIVE SESSIONER MED INTENS QUANTUM HEART HEALING
ღ 
4 x SUPPLERENDE KANALISERET HEALINGS LYDFILER
(De 4 Hjertesøjler værdi: 4400KR)
. . .

ღ 1 x PERSONLIG ONLINE SESSION 
(60-75min værdi: 950KR)

ღ 10-12 LIVE SESSIONER PÅ FACEBOOK
OVER DE 4 MÅNEDER

. . .

BONUSFIL 1  – Spirituelopvågning 1t 15min
(værdi 399KR)

BONUSFIL 2 – Dyb ro & Grounding
(værdi 299KR)

BONUS 3 – MINI FORLØBET QUANTUM LEAP
(værdi: 2600KR)

. . .

+ EN BASSISMAPPEN – med forskellige værktøjer til hverdagen, i en spiritueludvikling, arbejde med bevidstheden, hjertebevidsthed. Nyt indhold når jeg fornemmer der er behov for det, mappen vil vokse over tid, med temaer og emner der er relevante for at uddybe “meningen” med hvem vi er som menneske og sjæl.

– – – 

BASISMAPPEN INDEHOLDER EX.:
Øvelser med det tredje øje
Udvikling og vejrtrækning 
Ritualer og intentioner 

Relationer og din sjælsopvågning 
Grænsesætning | selvværd | selvkærlighed 
Intuitiv spisning og afkodning af kroppens behov 
Sjælsopvågning og kærlighed
Seksualitet og bevidste skaberkraft
Sensualitet og bevægelse 

Omfavn mørket igennem lys og forstå dine arketyper
BASISMAPPEN udvider sig for hvert forløb 


VÆRDI OVER 4000KR

HELE FORLØBET HAR EN VÆRDI PÅ OVER 11.500KR IALT

Vi arbejder på forløbet i det fysiske, mentale, psykiske og det spirituelle / Æteriske Lag Æterlegemet : De fire lag der ligger her er, set fra det yderste og mest fine:
1) Sundhedsauraen, der fungerer som vores immunforsvar.
2) Livsaktivitetsauraen, som er et billede på, hvordan vi manifesterer,
med handling, følelse og tanke. 3) Sandhedsauraen, som viser hvor autentiske vi er i vores udtryk samt handling. 4) Det sidste lag er det kemiske strukturs aura, som modtager og fordeler livsenergi og dermed optagelse af næringsstoffer som f.eks. vitaminer og mineraler.

Det er min intuition “hvilken vej vi skal”, og derfor er det ikke alt der er “skema lagt” end det jeg oplyser / opridser her. Vi vil også udfordrer kontrol og perfektionisten. For at styrke os selv i tillid og hengivenhed til intuition og hjertets kald mm.

MULIGHED FOR AFBETALING:

PRIS PR. MÅNED OVER 4 MÅNEDER: 1.665KR

BETAL MED DET SAMME: 6.660KR

[BEMÆRK MAX ANTAL: 9 IALT]

Du kan overfører via MobilPay eller via Bankoverførsel, hvis du ønsker at købe igennem dit firma kan jeg lave en specifik faktura rettet til dit firma, notér eventuelt detaljerne på din bestilling eller skriv én mail til mig. 

Forløbet der vil ændre din måde at være i verden på PRIS: 6.660KR [For 4 måneders kvantespring].

Du kan tage forløbet 4 gange til en noget reduceret pris (4x600KR), hvis du ønsker at arbejde videre i dette forum. De skal dog tages efter hinanden, herefter bliver du sendt videre, på egne vinger. Du har adgang til alt, det eneste anderledes er at du ikke selv modtager en personlig session, det gør du kun på det første forløb.

Gruppen med indhold og opgaver og adgang til BASISMAPPEN er aktiv en måned efter forløbet er afsluttet, herefterslettes gruppen og indhold. For at slippe energien og alt det vi har lagt fra os i gruppen.

PRIS FOR FORLØBET 6.660KR 
START EFTERÅRET 2021 
[Tag hjertet & sjælen tilbage]

Andet hold STARTER til efteråret 2021.

FÅ EN FORNEMMELSE AF MIG:

Joylynn Lightfield

Et nysgerrigt hjertemenneske, med kreativitet og udvikling som passion. Helt kort er jeg til daglig Illustrator / Kunstner og Spirituel Mentor, Alkymist, Quantum Heart Healer mm. Jeg arbejder meget intuitivt der hvor jeg “bevæger mig” og det vil du også opleve i mine sessioner og forløb. Det hele tilpasses dig, samt der hvor du er, men du vil altid opleve at mine sessioner kærligt skubber til din udvikling, åbner for indsigt og fordybelse samt det din sjæl er klar til at modtage på nuværende tidspunkt. Jeg er oprindeligt uddannet Grafisk Designer, men har sidenhen læst til intuitiv Coach,  har forskellige kurser i personligudvikling, energiarbejde, kunstterapi og mindfulness mm. med mig. Derudover har jeg selv arbejdet med personlig udvikling siden 2014ca. Du kan se flere af de ting jeg laver, her på hjemmesiden og læse mere lige her.

– – –

Quantum Leap: Tid til forandring med hjertet i front

HELE FORLØBET har én værdi på over 11.500KR

– – –

Du får tilsendt et link på mail. 

Du lukkes ind i den lukkede Facebook gruppe mm. efter jeg har modtaget din betaling. Filerne får du adgang til i den anden måned hvor jeg åbner for BASISmappen. Din personlige online session ligges i kalenderen på et intuitivt valgt tidspunkt henover de 4 måneder. Linket modtager du når vi nærmer os forløbets start.

PRIS 6.660KR

Næste hold starter i efteråret 2021.

Udtalelser & Anbefalinger

“Udviklende. Så hvorledes barndom har præget mig på godt og ondt. Forstår nu at intentioner er vigtige. Jeg hviler overordnet mere i mig selv nu. Befriende at komme i forbindelse med sorg der ikke var udtrykt. Min healingsevne er kommet mere frem. Samt på en helt anden måde. Man skal bl.a. tage forløbet hvis man vil blive klogere på sig selv ❤️

Gitte Hollensted

Jeg har modtaget 3 fjernhealinger indtil videre, da jeg lige nu står i en dyb sorgfuld livskrise involverende andre, bla. med tidligere livkarma og forpligtelser. Et stor tung sten som fører tilbage til barndommen.
Jeg er imponeret hos Joylynns præcision, med de skriftlige tilbagemeldninger på det der kommer frem under healingerne. Det er også mega spændende, at der kommer andet end blot beskrivelse af mig og min krop/energilegemer ind, men der er mestre, engle, kraftdyr mv, som bliver udførligt beskrevet i forhold til deres bidrag under healingen. Lys, diamanter, krystaller mv.

Jeg mærker ikke noget under selve healingen, hvilket er typisk mig, men om aftenen og dagene efter mærker jeg tydelig reduktion af symptomer, og det jeg arbejder med at forløse. Det bliver nemmere for mig at se lektionerne i dem og se det foroven. Jeg føler mig lettere, kan mærke at spændingen og kontraktionerne i kroppen bliver løsnet.

Jeg er overud glad, for at jeg comittede til denne proces hos Joylynn, da det har været en massiv støtte under min svære situation som er længerevarende. Jeg er overrasket over, at der hurtigt bliver besvaret i forhold til mine spørgsmål eller andet og der kommer flere clairvoyante uddybninger end blot de tilbagemeldinger der er.

Jeg føler mig hel tryg og er tidlidsfuld. Det skinner tydeligt igennem, at Joylynn engagement er autentisk og vigtig for hende.
Er en smule misundelig på de mange talenter hun kan spille på 🙂 Charlotte

“Et forløb der på alle måder trækker en hjem i hjerte og sjæl. Din intuition bliver tydeligere og du mærker det.. Et meget givende forløb som løsner op for blokeringer og selv indsigt i lige præcis det tempo som din sjæl har brug for. Et forløb der åbner mere og mere op for blokeringer.. Oplever mange nye indsigter og du bliver meget klogere på dig selv og hvorfor du har reageret som du har gjort. Dette forløb er en gave for livet og går dybt ind i hjertet. Der opstår mange aha-oplevelser undervejs i forløbet og jeg er dybt taknemlig for at have taget dette forløb. At arbejde med de 4 hjertesøjler har ændret mit liv til meget mere glæde, selvforståelse og selvkærlighed mm. En sjæls rejse jeg ikke ville være for uden.

Tusind tak Joylynn for denne fantastiske rejse.. din åbne og pragtfulde elskelige måde at være på og læremester.. af hjertet tak for denne smukke skønne gave for livet mærker det dybt ind i hjerte og sjæl.. ❤️❤️  Hvis man føler sig låst fast eller mister lidt af gnisten og glæden til sig selv, forståelsen af egne problematikker, så er dette forløb lige for dig, du vil komme på en rejse som ingen grænser har, du vil opleve at hjertet og sjæl liver op i helt nye store formater.. du finder ind i det inderste dybt inde i dig og mærker glæden og kærligheden.
Alle kan deltage i forløbet, det er din egen sjæl der styrer tempoet og lige præcis det som du har brug for.. du kan og vil ikke føle dig forkert for det er dig dette forløb handler om og det kommer lige fra dit inderste i hjertet ❤️”.
Birgitte J

Har netop modtaget en Intuitiv holistisk fjernhealing fra skønne Joylynn ❤️En helt igennem fantastisk oplevelse, som jeg på det varmeste kan anbefale! Lyttede til “Arms of an angel” og følte mig i den grad omfavnet af Joylynn’s fine, højtvibrerende healingsenergi ❤️ De smukke budskaber, der kom igennem ræsonnerer på et dybere plan og jeg er SÅ spændt på at se, hvad denne healing har sat igang ❤️ Jeg kan mærke på glædesboblerne i min mave, at det føles så godt og sandt ❤️ Af hjertet 1000 tak, smukke sjæl ❤️ Mariann

Jeg kan varmt anbefale Joylynn som spirituel mentor og healer, hun favner stort og støtter og rummer kærligt så jeg føler mig tryg, set og hørt. Det er en gave at være i et forløb med Joylynn, hun er en rigtig god vejviser og et smukt spejl.

Hun giver så meget af sig selv at jeg selv føler mig ansporet til at åbne ind til “gemmerne” og samtidig føle at “alt er godt, alt er som det skal være”. Dette kursus har formået at få mig ud over min egen komfortzone flere gange og det er bemærkelsesværdigt for mig.

På kurset er der også en personlig session med Joylynn, udover samtalen fik jeg også en healing og det er ganske specielt og opløftende at modtage Joylynns healinger, jeg følte mig så påskønnet, elsket og værdig. Dette kursus er en gave du ikke vil undvære, hvis du ønsker at få ryddet op i mønstre og overbevisninger der ikke tjener dig længere og som følge heraf at kunne åbne mere for dit eget lys og turde stå i det. 🙏❤️😘 Birgitthe Justesen

Jeg er igang med at starte et nyt kapitel i mit liv, og igang med at finde mig selv, og min spiritualitet. Vejen her til har ikke lige frem været en dans på roser. Men så fandt jeg tilfældigt Joylynn på Facebook. Jeg følte mig draget af hende på en måde jeg ikke har prøvet før. Og nu forstår jeg hvorfor! På de 3 uger jeg har været i kontakt med hende er det virkelig gået stærkt!
En fjern healing, og hendes netop overstået mini forløb, har virkelig åbnet for min spiritualitet, tro på mig selv og hvad jeg kan. Og har følelsen af hun var en solstråle der lyste på den vej jeg skulle gå.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. ❤️🙏🏻 Julia R.

Skriv dig på mit Nyhedsbrev
og hold dig opdateret

Modtag min GRATIS mini workshop: 3 blindspots der blokerer dig fra, overflod, kærlighed og din intuition
– som vi ofte overser.

 – – – – – – – – – – – – – – – – –

 

I din FREBIE får du følgende: 1 PDF med fordybelse, viden og øvelser, 1 arbejdslydfil og 2 Guidede Meditationer / Healinger. Ved at skrive dig op til mit Nyhedsbrev vil du fremover modtage indsigt og øvelser og en masse andet, der styrker din power, bevidsthed, intuition, samt hjertekontakt igennem nærvær, indre ro og selvkærlig adfærd mm. Du får også at vide når der er nyt på plakaten herfra mig af forskellig art,
fra mit univers.

HVOR?

Hjemme hos dig selv.

FANG MIG PÅ TELEFON

(+45) 6160 1322

FANG MIG PÅ MAIL

mail@joylynnlightfield.com