Forskellige referencer

Jeg faldt helt tilfældigt over Joylynn på Facebook omkring 1 marts 2020.Forud for det har jeg gået med voldsomme smerter i 2 år grundet 5 sammenfald i ryggen. Heldigvis for det, endelig havde universet hørt min bøn om hjælp. Efter at havde været med på de 4 hjertesøjler og en enkelt guidet session, er jeg bare kommet så langt. Det overrasker mig meget hvor langt jeg er kommet. Jeg har lagt meget af min smertestillende på hylden.Kan bevæge mig mere, og smerterne er blevet meget mindre, sover bedre, alt sammen på kort tid.

Joylynn får virkelig mine allerbedste og varmeste anbefalinger, hendes måde at arbejde på er helt unik, fuld af visdom, humor og kærlighed til det menneske jeg er. Hendes omsorg og kærlighed er noget helt særligt for hendes måde at være på. En kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med hende i de processer der kommer op /frem. Samtidig føler jeg mig støttet hele vejen. Glæder mig til at fortsætte samarbejdet med Joylynn både med at få min krop mere stabil og ikke mindst min spirituelle udvikling. Sessionerne med Joylynn er en fantastisk oplevelse, som går dybt i sjæl og krop. Mærker tydeligt hvor dybt sessionerne arbejder og hvor de arbejder når hun går igang.

Jeg er dybt taknemmelig over at have fundet dig Joylynn. Har faktisk prøvet mange behandlinger de sidste år uden resultat. Håber mange får øjnene op for hvor fantastisk Joylynn er til sit arbejde og med hvilken kærlighed, man bliver favnet.Tusind tak for al din hjælp Joylynn 💖 glæder mig til fremtiden. Livet som så mørkt ud fuld af smerter, er nu vendt til en forventning om alt det gode jeg har i vente. TAK 💖

Gitte Hollensted | Soulmentoring & Healings forløb mm. over længere tid

Jeg fik en SPEED healing af Joylynn igår. Det var en ubeskrivelig positiv oplevelse! Jeg havde en specifik blokering som faktisk blev fjernet. Jeg fik svar på mine spørgsmål under og efter healingen. Jeg fik ro på i de områder som har forstyrret mig, de sidste mange mdr. og fik den dejligste dybe søvn i nat og sov som jeg ikke har kunnet længe.
Dette skal opleves før man tror på det. Tro på mig prøv det, du bliver ikke skuffet. Det føles som om Joylynn når omkring alle de områder der støjer lige nu, også bare på de 15minutter. Det virkede på mig, jeg kan kun anbefale sessionen og Joylynn, og giver SPEED healing 10 ud af 10 point ❤️Fantastisk ubeskrivelig
 oplevelse. Joylynn, du er bare dygtig og et fantastisk menneske. Så dejligt og trygt at vide jeg altid kan bruge dig til at heale mig, når jeg har og får brug det. – TAK ❤️

Nazia x 2 | SPEED Healing - Intuitiv Holistisk Healing på SPEED

Jeg var en af de heldige der modtog 15 min. SPEED fjernhealing.. Jeg havde faktisk ikke de store forventninger, men hold nu op en sindssyg oplevelse.. Jeg kunne nærmest mærke i kroppen hvor hun arbejdede, mens jeg lå og hørte smuk musik. Jeg modtog endvidere en pdf hvor hun havde skrevet, hvad hun mærkede… Det var fuldstændig spot on, og jeg overvejer meget kraftigt at bestille en fuld session hos hende. De største anbefalinger til Joylynn herfra 

Susanne | SPEED Healing - Intuitiv Holistisk Healing på SPEED

Jeg kan med stort hjerte og respekt anbefale Joylynn. Lige fra første bestilling af kort og læsning har hun været total skarp, ærlig, sympatisk, empatisk og meget professionel. Jeg har modtaget meget mere end jeg har forventet og hun er seriøs og utrolig omfavnede i alt hendes arbejde og som menneske. Giv dig selv den gave at købe en af hendes ydelser.

Jeg er så glad for at jeg gjorde og jeg vil gøre det igen når jeg har brug for det. Det har virkelig sat mange processer igang hos mig som er yderst positive. Jeg har kun ros at give til Joylynn. Tusind tak for din kæmpe hjælp og fordi du er dig❤️

Dorte Timmermann | Intuitiv Holistisk Fjernhealing + læsninger

Joylynn har lavet to fjernhealinger på mig og samtidig har jeg fået en hel masse kortlæsninger og jeg kan kun sige “WOW”. Hun er bare SÅ dygtig og rammer SPOT ON i både healinger og læsninger. Jeg er vildt imponeret over hendes arbejde, hun er både grundig og detaljeret i hendes formidling mm. Jeg vil på det varmeste anbefale hende til andre, da jeg mener, hun vil kunne hjælpe med at løsne mange knuder op, i ens liv ❤️

Nazia | Intuitiv Holistisk Fjernhealing + læsninger & samtale

Joylynn er en varm og oprigtig personer, der evner at forene spirit og vores verden på en let forståelig måde. Hun er præcis i hendes udmeldinger og deler glædeligt ud af hendes viden fra hendes hjerte. Jeg er meget taknemmelig for kunne følge Joylynns rejse 🙏

Anja Thejl | Intuitiv Holistisk Fjernhealing

Der er ingen tvivl om at Joylynn kan støtte en forandringsproces. Hvad skete der lige? Jeg ved det ikke.. Men noget spændende skete der..

Og det fortsætter..

Selv har jeg en baggrund som avanceret kropspsykoterapeut, bag mig, og kan derigennem forklare de processer jeg selv er med til at skabe, gennem dialog og berøring med enten fysiologi eller psykologi. Med min session med Joylynn, oplevede jeg et usædvanligt frirum og en positiv frigørelse, som jeg endnu ikke kan beskrive med ord.

Jeg oplevede en læsning/guidening, der gav mening, og som udviklede min nysgerrighed til mig selv, gennem længere tid. Netop forankringen af oplevelsen og læsningen/guideningen, var med til at holde processen igennem lang tid. Vil stærkt overveje et længere mentorforløb eller healingsforløb i forbindelse med, både min personlige proces/udvikling og opbygning/design og sparring af min selvstændige virksomhed. Da jeg også har haft fornøjelsen af og samarbejde med Joylynn omkring min virksomhed.

Steen | Fysisk session

Jeg kan kun give mine VARMESTE anbefalinger af Joylynn. Mig og mine børn har fået fjernhealing af Joylynn, flere gange. Blandt andet én aften mens børnene sov. Vores kommunikation og energi var anspændt og der opstod ofte kontroverser og gnidninger.

Børnene “råbte mig op” (der var noget indeni mig der skulle ses på) og det hele var ofte meget kaotisk, jeg reagerede ofte ikke fra et groundet roligt sted som jeg ønskede, men istedet med en vild og frustreret“ego-energi”. Det endte i skæld ud alt for ofte.

Morgenen efter healingen var der ligesom genfundet en forbindelse og en balance mellem os. Den mindste var ikke nær så hidsig og den store var igen imødekommende og ikke så fjendtligt anlagt. Min energi var rolig og mere i balance.

Det er cirka 1 måned siden og der har været op og nedture, men generelt har der være flere opture end før og jeg ved nu at vi kan “finde hinanden” igen og med hjælp fra Joylynn bliver det hele lettere.

For nyligt fik min kæreste så en healing (han var ikke hjemme sidst). Han mærkede “ro og afslappethed” efterfølgende. En hvilen i sig selv som han havde savnet den seneste tid.

Joylynn er bestemt et “besøg værd” og hendes væsen er det mest kærlige og behagelige. Af hjertet TAK 💖🙏🏻

Mette | Intuitiv Holistisk Fjernhealing

Jeg har modtaget en dyb Intuitiv & Kvantefysisk Healing, hvor både sanser og lyd blev forkælet under sessionen hos Joylynn.

Blev ført fra hovedet ned i kroppen og samlet ud i universet med forskellige teknikker.

Via musik, lukkede øjne og min krops lyst til bevægelse blev verden udenfor sat på pause og min egen indre melodi/takt slået an. Min krop dansede og især armene skabte poesi.

På briksen modtog jeg efterfølgende en intuitiv/kvantefysisk behandling og healing, hvor Joylynns kontakt til min sjæls rum blandt andet skabte forbindelse til spirituelle væsner, f.eks. enhjørningen og ørnen kom med kraftfulde budskaber til mig 💖🙏🏻

Behandlingen sluttede af med korttrækning/læsning og samtale om det, der er aktuelt for mig i mit liv pt. Og ramte SÅ fint plet.

Jeg følte mig groundet, forbundet opad, set og i den grad løftet, på alle planer, af sessionen 💖

Joylynn har en fantastisk evne til at være der – for dig – i behandlingen/ og under hele sessionen.

Forkæl dig selv – bestil en tid.

Birthe | Fysisk session

Jeg købte for nogle uger siden en SPEEDY hos Joylynn👌
Hold nu op jeg får helt gåsehud når jeg tænker på det….. Hun ramte fuldstændig plet 😍
Hun fortalte mig at der ville være en høj mand som bankede på snart… Boom 💥🥳 ja da og så i de her corona tider hvor jeg har været spærret inde nu i 6 uger. da jeg også lige har været igennem en operation. 🙈 han skrev til mig en fredag aften og det var bare fantastisk…. Den tur jeg har været på de seneste år har så gjort at jeg hurtig bliver mistroisk 🙈🤯og der tager jeg fat i Joylynn igen og b’er om hun ikke vil lægge kort på os begge 2🤗så jeg var helt sikker😍🥳fordi det hele bare var så nemt… igen skulle jeg bare være i det og huske at nyde det for han var god for mig 💓 men huske mig selv….
Joylynn har været fuldstændig fantastisk og ramt helt plet med sine læsninger så fedt 👌🤗 tak for dig og tak for det du har givet mig og mit liv 💓❤️🌺
Sofie Søndergaard | SPEEDY + LÆSNING

Jeg har modtaget intuitive holistiske fjernhealinger af Joylynn   Intense, kærlige og kraftfulde healinger – og ikke mindst fantastiske skriv/budskaber som sendes efterfølgende  Disse budskaber har givet mig dybe svar på det der rumsterer i mig. Jeg har følt mig støttet og omfavnet af Joylynn hele vejen og har stor tillid til, at jeg til enhver tid kan række ud hvis der er behov for det  
Joylynn får min varmeste anbefaling 

Hanne | Intuitiv Holistisk Healing - Healings Forløb

Jeg har modtaget 3 fjernhealinger indtil videre, da jeg lige nu står i en dyb sorgfuld livskrise involverende andre, bla. med tidligere livkarma og forpligtelser. Et stor tung sten som fører tilbage til barndommen.
Jeg er imponeret hos Joylynns præcision, med de skriftlige tilbagemeldninger på det der kommer frem under healingerne. Det er også mega spændende, at der kommer andet end blot beskrivelse af mig og min krop/energilegemer ind, men der er mestre, engle, kraftdyr mv, som bliver udførligt beskrevet i forhold til deres bidrag under healingen. Lys, diamanter, krystaller mv.

Jeg mærker ikke noget under selve healingen, hvilket er typisk mig, men om aftenen og dagene efter mærker jeg tydelig reduktion af symptomer, og det jeg arbejder med at forløse. Det bliver nemmere for mig at se lektionerne i dem og se det foroven. Jeg føler mig lettere, kan mærke at spændingen og kontraktionerne i kroppen bliver løsnet.

Jeg er overud glad, for at jeg comittede til denne proces hos Joylynn, da det har været en massiv støtte under min svære situation som er længerevarende. Jeg er overrasket over, at der hurtigt bliver besvaret i forhold til mine spørgsmål eller andet og der kommer flere clairvoyante uddybninger end blot de tilbagemeldinger der er.

Jeg føler mig hel tryg og er tidlidsfuld. Det skinner tydeligt igennem, at Joylynn engagement er autentisk og vigtig for hende. En smule misundelig på de mange talenter hun kan spille på 🙂 

Charlotte Larsen | Intuitiv Holistisk Healing - Forløb mm.

Jeg blev virkelig blæst bagover af Joylynns intuitive holistiske healing, jeg mærkede energierne i kroppen, medes jeg lå på min sofa. Og blev vild overrasket da jeg modtog hendes skriv på PDF, det var fra et tidligere liv.
Og sikke en oplevelse. Det gav mig virkelig et skub i en retning hvor jeg ellers havde tænkt; det er ikke lige nu, det må vente. SKØNT med en påmindelse, og et skub, der derefter gav grund til handling. Jeg er meget taknemlig.Det kan jeg varmt anbefale 5 stjerner ❤️ 

Lis | Holistisk fjernhealing

Har netop modtaget en Intuitiv holistisk fjernhealing fra skønne Joylynn ❤️ En helt igennem fantastisk oplevelse, som jeg på det varmeste kan anbefale! Lyttede til “Arms of an angel” og følte mig i den grad omfavnet af Joylynn’s fine, højtvibrerende healingsenergi ❤️ De smukke budskaber, der kom igennem ræsonnerer på et dybere plan og jeg er SÅ spændt på at se, hvad denne healing har sat igang ❤️ Jeg kan mærke på glædesboblerne i min mave, at det føles så godt og sandt ❤️ Af hjertet 1000 tak, smukke sjæl ❤️

Mariann | Fjernhealing + læsning/samtale

Jeg fik en SPEED healing af Joylynn fornyelig.
Det var en vidunderlig oplevelse!
Jeg kunne mærke på min krop hvor hun arbejdede.
Efter healing oplevede jeg ekstrem lethed og ro i hjertet og mærker dejlige kærlige energi i min krop.
Joylynn er så kærlig og behagelig og jeg kan varm anbefale hende.
Jeg er ikke tvivl at jeg vil kontakte hende igen, når jeg får brug for healing.
Det føles og opleves så sandt og kærligt.
Jeg er dyb dyb taknemmelig 💖 

Moshgan | SPEED Healing

Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til Healing of Hearts og Joylynn Lightfield.
Jeg har modtaget healing af Joylynn, en ny oplevelse for mig, som gav mig klarhed, retning og ro. Tak Joylynn for den måde du arbejder på. Jeg sætter stort pris på din personlige og ærlige måde at arbejde på.
Jeg havde ikke prøvet healing før og du gav mig en oplevelse hvor jeg følte mig forkælet og forstået. 🙏

Pernille | Fysisk session + fjernhealing

Jeg kan varmt anbefale Joylynn 💖
Hun er nærværende og har en skøn personlighed. Hun er meget Tillidsvækkende og dygtig til at guide en ind til ens følelser, så man bedre kan mærke og forstå kroppens budskaber.


Hun formår at give ro i krop og sind hvis det handler om smertelindring som sætter sig i kroppen som nakke-rygsmerter eller andet, der mester hun sit håndværk og er så dygtig. 💖🙏🏻

Majse | Fysisk Healing

Kære Joylynn, jeg blev overrasket over at du ramte så plet med uroen omkring mig, som jeg sagtens kunne bekræfte da jeg lige har overstået en flytning og mange ting “Flyder” for mig. Din healing hjalp mig da jeg allerede næste dag kunne mærke en ændring og ro 💖 og ikke mindst kom du ind omkring min ømhed i mit højre ben, som jeg går og tumler lidt med i perioder med ømhed/smerter i højre ben og laver gymnastik øvelser for dette 😊 Så må sige du ramte plet 😎 tusind tak for hjælpen ❤️

Karsten | SPEED Healing