Jeg vil lige dele med dig, hvordan du kan tjekke om du har overvækst af CANDIDA i kroppen. Jeg var selv SÅ overrasket over, hvordan du kan finde ud af det på egen hånd, udenom lægen.

 

Sådan kan du tjekke om du har overvækst af CANDIDA:

1: Du kan tage til lægen med en “frisk” pølle og lade dem foretage de nødvendige tests for at bedømme om der er Overvækst af CANDIDA i din krop.

2: MEN hvis du som jeg tænkte “yes, der findes en anden måde hvor jeg ikke behøver samle mine ekskrementer sammen, den afprøver jeg lige selv” Så gør følgende: om morgenen når du vågner, samler du så meget morgenspyt du kan, som det første inden du drikker, tisser eller gør andet. Tag så et glas med vand og spyt ned i glasset. Ja, det er super simpelt. Nu skal du så observerer hvordan dit spyt reagerer. Bevæger sig rundt i glasset.

a: Hvis dit spyt ligner en “røg sky” og flyder rundt i glasset som en eller anden alien, der så hvis du drysser en lille smule sukker i vandet, reagerer på sukkeret, ved at dykke ned efter det, som en “levende” organisme. SÅ har du overvækst af CANDIDA i dit system.

b: Ligger der sig en klat med luftbobler på toppen af vandet, der er gennemsigtigt, måske lidt hvidt, pga. luftboblerne. SÅ har du et sundt system der er i balance med CANDIDA’en, som du har i kroppen lige meget hvad.

Jeg husker stadig første gang jeg så den “røg sky” i glasset, der fyldte det meste af glasset og bevægede sig rundt som noget der var levende. Jeg græd, hulkede og blev total bange, hvad er det jeg har i mit system?

Den første uge uden sukker, uden brød og gær osv. var et rent helvede, jeg havde den værste hovedpine og dunkende hoved. Jeg har altså døjet med både spændingshovedpiner og migræne så når jeg siger at denne var slem og vedvarende, så var den det virkelig.

Jeg gik rundt som en zombie og kunne fysisk mærke hvordan mit indre skreg og kaldte på sukker, bare lidt. Heldigvis er jeg godt stædig og ihærdig så når jeg først har taget et valg, så går jeg med det. Det gjorde jeg, holdte i og blev ved. Jeg var SÅ træt, havde problemer med at sove, pga. hovedpinen og en meget urolig krop.

Efter den første uge, fik jeg det stille og roligt bedre.

Tågen fra mit hoved lettede og jeg begyndte igen at fornemme “farverne” i hverdagen, og mærkede at jeg ikke længere skulle kæmpe for min energi. Proppe mig med sukker, for at holde eftermiddagen ud eller udbryde i raserianfald jeg ikke kunne forstå blev udløst, af ingenting. Den er lidt uhyggelig den CANDIDA i overvækst, jeg skal i dag være opmærksom på CANDIDA’en i min krop, da jeg meget hurtigt ved for meget sukker-indtag mærker den på min tunge, som en svigen og med et hvidere udtryk end normalt.

Faktisk kan du have forskellige former for symptomer fra person til person, det er derfor også svært at genkende den, fordi den kan udløse forskelige ting, alt efter din krop og hvor længe du har haft din overvækst.

 

Tak fordi du var nysgerrig på mit skriv i dag.

Med en taknemmelighed for min kloge krop.

Joy

 

 

%d bloggers like this: