SELFLOVE & POWERFLOW

Bliv mere selvstændig og ærlig overfor dig selv

Kender du dine medafhængigheds – mønstre (Codependency) & blindspots?

 

Er du træt af og skabe de samme forhold i dit liv, tiltrække de samme
mennesker der har forventninger til dig eller en partner der ikke respekterer dig,
dine følelser, grænser og behov? Træt og føle du ikker er “nok” eller “god nok”?

Bliv klogere på dine traumereaktioner og hvilket “indrebarn” der styrer dine handlinger og følelser,
så du styrkes i og forstå og hvad du er styret af, efter anerkendelse og indsigt kommer der 
handling og så forandring. Der bakker det nye op, de selvkærlige trin til anerkendelse og handling.

>> Bliv din egen selvkærlige power-kvinde og bedste ven<<

9 uger, nyt materiale og opgaver hver uge. Healinger og meditationer og øvelser til fordybelser af hvor du måske går udenom kernen til sorg og smerte eller vrede. Lær og omfavne de svære følelser og giv dem plads til healing og indsigt.

DET FØRSTE HOLD PRIS: 2700KR
[FORLØSBET STARTER D 10/maj – TAG DEN I DIT EGET TEMPO HERFRA
]
Du har mulighed for at række ud til mig undervejs, hvis der skulle blive brug for det.


– – – – – – – – – – – – – – – – – – –


9 ugers kreativ og powerfuld personlig transformation, til selvindsigt og selvhealing og selvfordybelse. Lær og forstå og ære dine behov, grænser og intuition og få øje på hvad du så længe har overset eller gået uden om. Det du ikke vil mærke eller anerkende. Her på forløbet har jeg skabt et healings rum til fordybelse, indsigt og selvhealing, hvor vi knytter os på naturens healende krafter og i fælllesskab med kreative opgaver igennem blandt andet Kunstterapi, kroppen som guide og naturen som bindeled. Dertil har jeg krydret forløbet med én masse powerhealinger der støtter processerne hver uge, til at få ryddet op i dine “misforståede” programmeringer i forhold til om “du er nok” “gør det godt nok” og “hvem du i virkeligheden er”. Så du kan møde mere op for og som DIG, i dit liv og i dine relationer. 


– – – – – – – – – – – – – – – – – – –

ღ Hvem er du? Hvis jeg fortæller dig du er alt andet end dine titler eller det du “kan” – ved du så hvem du er? – Lær og forstå hvornår det er dit ego der spiller ind og hvornår intuitionen og sjælen hvisker til dig.

ღ Når vi forstår hvad selvkærlighed er kan vi møde mere op, sætte tydeligere grænser og respekterer os selv og behov mere

ღ Udvis din bevidsthed på dit samarbejde med din intuition, dit højeste selv og universet til indsigt, “powerbuilding” og selvhealing igennem ansvar.

ღ Forstå hvor dine mekanismer og blindspot kommer fra eller er opstået fra, herfra begynder du at tage nye valg, og handle udfra en ny bevidsthed.

BONUS: Få mit MINI forløb – MINI Quantum Leap Workshop
Hvis du er med på det første hold fra d. 10 / maj 2021.
VÆRDI: 2400KR
+ Personlig session med mig til en værdi af 950KR
Derudover sparer du 25% der ligges oveni fra næste forløb.

Forstå dine blind spots – find hjem i og med selvkærlighed

Bliv bedre til at sige ja til sig selv, forstå dine blinde vinkler og hvad du forsøger at gemme dig fra.Mærk mere glæde og kærlighed i dit liv. Et anderledes, legende og kreativt udviklings forløb med healing / clearing og fokus på medafhængigheds tendenser / Codependency samt gamle historier der holder dig fra at stå i dig.
Vi vil arbejde med alle følelserne og følges ad ind i sårbarheden og de afkroge af hjertet der har oplevet svigt, tillidssvigt og hvor vi også har svigtet os selv. Ud af offerrollen og ind i din egen selvstændighed. Stå stærkere i din forståelse af dine mekanismer, reaktionsmønstre og lad healingen assisterer og hjælpe dig til hurtigere success og transformation. I dit forhold til dig selv og til din omverden, i kærlighed, til familien mm.
Få sluppet kontrolen og perfektionisten og bliv mere fri i dit eget udtryk og feminine kraft, da det er herfra vi også henter en del healing hjem. 

 Samt meget meget mere.


(Send mig eventuelt én sms, på 61601322
og book et uforpligtende møde hvis du har spørgsmål
).

ER DET NU DU VIL VÆRE DINE
UNDSKYLDNINGER KVIT?

Så er dette selvkærlige powerforløb måske lige det du har ledt efter.
Hvis du er træt af at du spænder ben for dig selv, ikke føler du “møder op i dit liv” eller føler du kunne være en bedre bedste ven, overfor dig selv.

Jeg har selv i ALT for mange år, været min egen værste fjende. Jeg have sat så mange begrænsninger op for mig selv, og forstod ikke den smerte jeg gik rundt med indeni. DOG har jeg altid været kendt som den positive og kærlige og hjælpsomme menneske der ALDRIG sagde nej. Det blev til overvægt, stress i 2 omgange, en depression, mennesker i mit liv der udnyttede mit væsen og som havde forventninger til hvem jeg skulle være eller møde op som. Jeg havde så meget selvhad og selvforagt, der gjorde at jeg talte mig selv ned og aldrig op. Jeg var et offer, indeni, indtil jeg begyndte at åbne for smerten af og fra mine svigt. Dem fra min barndom i et hjem med alkohol, psykisk, fysisk terror og  følelsesmæssigt svigt, manipulation og kontrol og Gasslighting. Listen kunne fortsætte. Du kan læse mere om rejsen HER. 

Først da jeg begyndte at owne MIG, og mine følelser og dyrkede selvkærligheden og de psykiske lag, begyndte jeg at kunne åbne for mit potentiale og glæde og kærlighed. Så jeg “kender vejen”. Jeg ved den er unik for os hver i sær, jeg har dog efterhånden en del med fra min egen rejse og de skridt jeg selv har taget, som menneske og sjæl. Derfor har dette forløb i et stykke tid lagt og “ulmet”, fordi jeg gerne vil gøre det i en “anden ånd”, derfor er kreativiteten og healingen en stor del af denne rejse på dette forløb.

 

Du er derudover også tilknyttet en Facebook gruppe hvor det vil være muligt for dig at dele dine øvelser, indsigter og oplevelser fra ugen, som du opfordres til. Da vi får SÅ meget ud af og dele med hinanden. Der også åbner for healing. Jeg vil jævnligt kigge ind i gruppen og ligge mine egne tanker “på bordet” og jeg følger med hele vejen.

I DE 9 UGER KOMMER VI IGENNEM FØLGENDE

Noget af det vi bruger og arbejder i hver uge:
Dyrke taknemmeligheden i forskellige områder af vores liv, uddybet.
Arbejde med selvhealing og intuition. Kreative opgaver til healing af blandt andet særligt for de 3 nederste Chakraer. Derudover vil der være udfordringer og øvelser for at flytte dine begrænsninger, komfortzone, perfektionisten og kontrollen mm. Derudover skal vi også have alle de energetiske lag aktiveret, altså dit følelseslegeme, det fysiske legeme, dit mental legeme og dit sjæls / åndelige legeme (spirituelle lag).
Da dit sjæls-arkiv også påvirker dit liv, i dette liv. Overbevisninger og mønstre der styrer vores liv fra det ubevidste lag, uden vi er klar over det.

Stille og roligt udvider vi vores bevidsthed på de forskellige områder. 

– – – – – – – – – – –

HVER UGE NYE TEMAER OG ARBEJDSOMRÅDER:

1) Selvhealing og introduktion af det indrebarn og egoet, samarbejdet.
2) Forståelse af selvkærlighed, tillid / selvbillede og vores værd.
3) Følelserne vi ikke vil “røre ved” – vi giver vreden plads og omsorg
4) Skyld og skam omkring kroppen, følelser, sexualitet, kvindelighed mm.
5) Nydelse og udtryk omkring kroppen, følelser, sexualitet, kvindelighed mm.
6) Standarder, tilgivelse og sårbarhed samt væren i dit eget selvskab.
7) Ansvar og blindspots – Codependency samt Spiritual Bypassing.
8) Hjertet og sjælens kald til overflod og flow.
9) Nysgerrighed, leg og kontrakten med dig selv. Hvad nu?

 

Under hver uge er der forskellige opgaver og øvelser som du kan dele i gruppen, som jeg på det kraftigste vil anbefale dig af gøre. Det giver så meget til både din egen udvikling, og til andre. Der er nogle faste rutiner og vaner vi går ind og starter op i uge 1 der fortsætter resten af forløbet. Du bliver bedt om ofte at mærke ind i hvad der føles rigtigt og selvkærligt overfor dig selv. Brug din samtale med mig, undervejs på forløbet, når du føler du har brug for at vende der hvor du er “kommet til”, hvis du kan mærke en modstand eller føler du har brug for at have en og spille bold med omkring et emne.

BONUS VED DELTAGELSE PÅ
SELFLOVE & POWERFLOW – FORLØBET

MINI Quantum Workshoppen (værdi: 2400KR)
1 samtale + healing alt efter behov á 60min (værdi: 950KR)

Mulighed for afbetaling
I 2 omgange: 2 x 1350KR

MobilPay: 61601322
Mulighed for betaling via EasyMe inden længe.

FØRSTE HOLD START 10MAj 2021
2700KR (AFBETAL I 2 OMGANGE 1350KR)

HOLD START

Det første hold START 10 MAJ 2021.


HEALINGERNE

3 x FJERNSESSIONER
30 – 45min (udrensninger og arbejde med dit personlige team)

HEALINGSMEDITATIONER MED AKTIVERINGER
20-30min (hver uge)

3 LIVE SESSIONER
60-90min (til spørgsmål og en guidet session)

Læs mere om mine healinger mm. under referencer eller HER.


. . . 
. . . . . . . . . . . . .

 

Transformation og udvidelse af bevidsthed
Dette forløb er en kobling imellem at forstå, mærke og tage ejerskab for. Det er et sjælsudvidende forløb bygget på selvkærlighed til dig der føler du har “forsømt dig selv”, eller dig der føler du går for meget på kompromis med dig selv og hvad du ønsker ud af livet på alle fronter. Måske du er træt af altid at sige ja når du mener nej, måske taler du grimt til dig selv og dulmer med underholdning, sex, mad eller en fyldt kalender og brænder dit lyd i begge ender? ALT jeg laver handler om transformation og forandring, og det er lige hvad dette forløb ligger op til igennem selvkærlige trin, leg, nysgerrighed og ansvar. I et trygt og nærende rum. Løft dine standarder i dit liv.

 

UDTALELSE FRA MIT QUANTUM LEAP FORLØB:

“Jeg kan varmt anbefale Joylynn som spirituel mentor og healer, hun favner stort og støtter og rummer kærligt så jeg føler mig tryg, set og hørt. Det er en gave at være i et forløb med Joylynn, hun er en rigtig god vejviser og et smukt spejl. Hun giver så meget af sig selv at jeg selv føler mig ansporet til at åbne ind til “gemmerne” og samtidig føle at “alt er godt, alt er som det skal være”. Dette kursus har formået at få mig ud over min egen komfortzone flere gange og det er bemærkelsesværdigt for mig. 
På kurset er der også en personlig session med Joylynn, udover samtalen fik jeg også en healing og det er ganske specielt og opløftende at modtage Joylynns healinger,
jeg følte mig så påskønnet, elsket og værdig.
Dette kursus er en gave du ikke vil undvære, hvis du ønsker at få ryddet op i mønstre og overbevisninger der ikke tjener dig længere og som følge heraf at kunne åbne mere for dit eget lys og turde stå i det. 🙏❤️😘“ 
– Birgitthe Justesen.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i det magiske univers, med
Dragerne ved roret. Du kan læse meget mere om mig HER.

De Kærligste Hilsner
Joylynn Lightfield

Udtalelser & Anbefalinger

“Jeg faldt helt tilfældigt over Joylynn på Facebook omkring 1 marts 2020. Forud for det har jeg gået med voldsomme smerter i 2 år grundet 5 sammenfald i ryggen. Heldigvis for det, endelig havde universet hørt min bøn om hjælp. Efter at havde været med på de 4 hjertesøjler og en enkelt guidet session, er jeg bare kommet så langt. Det overrasker mig meget hvor langt jeg er kommet. Jeg har lagt meget af min smertestillende på hylden. Kan bevæge mig mere, og smerterne er blevet meget mindre, sover bedre, alt sammen på kort tid.

Joylynn får virkelig mine allerbedste og varmeste anbefalinger, hendes måde at arbejde på er helt unik, fuld af visdom, humor og kærlighed til det menneske jeg er. Hendes omsorg og kærlighed er noget helt særligt for hendes måde at være på. En kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med hende i de processer der kommer op /frem. Samtidig føler jeg mig støttet hele vejen. Glæder mig til at fortsætte samarbejdet med Joylynn både med at få min krop mere stabil og ikke mindst min spirituelle udvikling. Sessionerne med Joylynn er en fantastisk oplevelse, som går dybt i sjæl og krop. Mærker tydeligt hvor dybt sessionerne arbejder og hvor de arbejder når hun går igang.

Jeg er dybt taknemmelig over at have fundet dig Joylynn. Har faktisk prøvet mange behandlinger de sidste år uden resultat. Håber mange får øjnene op for hvor fantastisk Joylynn er til sit arbejde og med hvilken kærlighed, man bliver favnet.Tusind tak for al din hjælp Joylynn 💖 glæder mig til fremtiden. Livet som så mørkt ud fuld af smerter, er nu vendt til en forventning om alt det gode jeg har i vente. TAK 💖 “

Gitte Hollensted

“Jeg har modtaget 3 fjernhealinger indtil videre, da jeg lige nu står i en dyb sorgfuld livskrise involverende andre, bla. med tidligere livkarma og forpligtelser. Et stor tung sten som fører tilbage til barndommen.
Jeg er imponeret hos Joylynns præcision, med de skriftlige tilbagemeldninger på det der kommer frem under healingerne. Det er også mega spændende, at der kommer andet end blot beskrivelse af mig og min krop/energilegemer ind, men der er mestre, engle, kraftdyr mv, som bliver udførligt beskrevet i forhold til deres bidrag under healingen. Lys, diamanter, krystaller mv.

Jeg mærker ikke noget under selve healingen, hvilket er typisk mig, men om aftenen og dagene efter mærker jeg tydelig reduktion af symptomer, og det jeg arbejder med at forløse. Det bliver nemmere for mig at se lektionerne i dem og se det foroven. Jeg føler mig lettere, kan mærke at spændingen og kontraktionerne i kroppen bliver løsnet.

Jeg er overud glad, for at jeg comittede til denne proces hos Joylynn, da det har været en massiv støtte under min svære situation som er længerevarende. Jeg er overrasket over, at der hurtigt bliver besvaret i forhold til mine spørgsmål eller andet og der kommer flere clairvoyante uddybninger end blot de tilbagemeldinger der er.

Jeg føler mig hel tryg og er tidlidsfuld. Det skinner tydeligt igennem, at Joylynn engagement er autentisk og vigtig for hende. En smule misundelig på de mange talenter hun kan spille på 🙂 

Charlotte Larsen

“Har netop modtaget en Intuitiv holistisk fjernhealing fra skønne Joylynn ❤️En helt igennem fantastisk oplevelse, som jeg på det varmeste kan anbefale! Lyttede til “Arms of an angel” og følte mig i den grad omfavnet af Joylynn’s fine, højtvibrerende healingsenergi ❤️ De smukke budskaber, der kom igennem ræsonnerer på et dybere plan og jeg er SÅ spændt på at se, hvad denne healing har sat igang ❤️ Jeg kan mærke på glædesboblerne i min mave, at det føles så godt og sandt ❤️ Af hjertet 1000 tak, smukke sjæl ❤️

Mariann

“Jeg fik en SPEED healing af Joylynn igår. Det var en ubeskrivelig positiv oplevelse! Jeg havde en specifik blokering som faktisk blev fjernet. Jeg fik svar på mine spørgsmål under og efter healingen. Jeg fik ro på i de områder som har forstyrret mig, de sidste mange mdr. og fik den dejligste dybe søvn i nat og sov som jeg ikke har kunnet længe.
Dette skal opleves før man tror på det. Tro på mig prøv det, du bliver ikke skuffet. Det føles som om Joylynn når omkring alle de områder der støjer lige nu, også bare på de 15minutter. Det virkede på mig, jeg kan kun anbefale sessionen og Joylynn, og giver SPEED healing 10 ud af 10 point ❤️Fantastisk ubeskrivelig oplevelse. Joylynn, du er bare dygtig og et fantastisk menneske. Så dejligt og trygt at vide jeg altid kan bruge dig til at heale mig, når jeg har og får brug det. – TAK ❤️

Nazia

Skriv dig på mit Nyhedsbrev
og hold dig opdateret

Modtag min GRATIS mini workshop: 3 blindspots der blokerer dig fra, overflod, kærlighed og din intuition
– som vi ofte overser.

 – – – – – – – – – – – – – – – – –


I din FREBIE får du følgende: 1 PDF med fordybelse, viden og øvelser, 1 arbejdslydfil og 2 Guidede Meditationer / Healinger. Ved at skrive dig op til mit Nyhedsbrev vil du fremover modtage indsigt og øvelser og en masse andet, der styrker din power, bevidsthed, intuition, samt hjertekontakt igennem nærvær, indre ro og selvkærlig adfærd mm. Du får også at vide når der er nyt på plakaten herfra mig af forskellig art, fra mit univers.
 

WORKSHOP

Online & Zoom

FANG MIG PÅ TELEFON

(+45) 6160 1322

FANG MIG PÅ MAIL

mail@joylynnlightfield.com