SJÆLEBILLEDER / SOULPAINTINGS

Når jeg maler tuner jeg ind i energien, helt intuitivt og instinktivt. Jeg har ikke en fast idé når jeg går til lærredet, men mere en fornemmelse og en følelse. Det er det som får lov til at fører penslen og de forskellige energetiske strøg.

Jeg ser mig selv som én historiefortæller i meget af det jeg laver og jeg elsker at skildrer følelser, stemninger og historier. Jeg ønsker som kunstner at give eller vække en følelse hos beskueren, de kommer i kontakt med, eller genkender fra deres eget liv, når de betragter mine værker. Der skal være noget der drager, noget simpelt og alligevel være fyldt med detaljer, karakter, energi og dybde. Hvor du får lyst til at fordybe dig og få kontakt til dine egne dybder. Der er leget med farvespil og struktur samt sjælefortællinger i de forskellige billeder der både er lettere abstrakte eller med genkendelige elementer.

Kontakt mig for eventuelle udstillinger og køb: artist@joylynnlightfield.com

RISE (Reserveret)

Den stille engel, der bringer ro og fremgang med sig, hun gør plads til fordybelse. Hun giver dig plads til bare at være, tillader og gør plads til dine følelser, dem som er, omfavner stilheden, stilheden vi nogle gange løber fra 

Selvom hun er stille og fin i hendes ynde, og for nogen kan have en meget “langsom” attitude, er hun powerfuld og støttende, klar til at Rejse sig (RISE) til en hver udfordring og lejlighed, hvor man kunne have brug for ekstra støtte. Hun løfter din gnist – din sjæl – og guider dig fremad.

80×100 // Farverne er blå, grønne og gule og i forskellige nuancer af disse, som giver et helt unikt flow og energi i billedet. Der bliver dragende i sin enkelthed og fortælling.

THE ANGEL MIRABEL (SOLGT)

Hun har en historie at fortælle – hvad mon hun fortæller dig?

Hun har en feminin kraft og sårbarhed med sig, og hjælper med en healende energi at heale din sårbare og feminine kraft i dig.. seksualiteten og det frodige får plads og hun favner hendes egen sorg.. med vingerne strakt der viser hun sit potentiale og hun samler kræfter så hun atter kan rejse sig 

80×100 // Farverne er beroligende og dybe i de meget blå toner, hvor den violette, hvide og tyrkise bryder og skaber et smukt samspil i billedets dybde.

Dette sjælebillede er personligt udført, hvor jeg er tunet ind i den personlige energi til ejeren der bestilte billedet. Der har en healende og støttende energi helt særligt for / til vedkommende.

MEET ALBERT (IKKE TIL SALG)

Løven er står i sin styrke og som står fast, måske i stormvejr? Han er et powerfuldt kraftdyr og da jeg gik til lærredet en dag, sprang han nærmest selv frem fra baggrunden. Han var ikke planlagt, men bevægelserne skabte pludselig hans manke og derfra kom han nærmest af sig selv.

80×100 // Dybe og rødlige i baggrunden, og Albert er i beige, guld og hvide nuancer og toner. 

 

ROOT (Ikke længere til salg)

Der er noget der stikker ud fra det røde dyb, der fanger dit øje. Der er fokus på Rodchakraet i de dybe røde farver og toner. En sårbar fortælling om genfindelse, et blik, et øjeblik hvor du føler dig fanget, men har et ønske om at slippe fri af dine egne dybder der tynger og blokerer for dit flow. Et healende værk for blandt andet flow, sexualitet og sensitive dybder.

80×100 // Farverne der er brugt til dette sjælebillede er røde og blå, i varme toner og som får en meget interessant dybde.

THINKING MAN (SOLGT)

Mens alle andre holdte Påske, holdte jeg på farver og pensel.. og skabte
“The Thinking man”, jeg har holdt lidt på ham lige siden, for jeg føler han har brug for ekstra omsorg, og omfavnelse.. selvom jeg tror det er den han har givet mig 

Den indre konflikt, er ikke altid synlig for øjet, “The Thinking Man” er et billede på én indre maskuline konflikt, om følelser og splittelse, indre ro eller indre kaos i et stille udtryk.

Måske hviler der én sorg i hjertet på ham, men følelserne er undertrykt og vises ikke, men kigger du efter kan du mærke hans indre kamp og konflikt. Som han hjælper dig med at give plads. Der er nogle ting der begynder at vågne i den maskuline mand, hans følelser presser ham ud i et følelses-hav, som den røde intense farve repræsenterer og favner så fint. 

Når du studerer ham langt fra ligner han en ældre mand, og tæt på er han én ung mand. En splittelse imellem at være den voksne og stadig være ung? Alt efter fra hvilken side du ser ham fra fortæller han en ny historie. Der gemmer sig et smil, et håb fra den ene vinkel, fra en anden er det dybsindigheden og eftertænksomheden, som han hjælper dig med at være med.

Han giver plads til det hele, giver manden og det maskuline en stemme, og tillader at de dybe følelser der kan være svære at rumme, rummes.

 

80×100 // Røde og blå og grønne farver, for at skabe dybde og intensitet sætter tonerne og rammerne i dette billlede. Der både skildrer en kriger, måske en indre kriger, måske den unge mand med dybde og indre kampe han ikke deler med omverdenen. Farverne supplerer hans fortælling og nerve, men virkelig fornemmer i hans nærvær.

 

EMY

Den kærlige og omsorgsgivne mor giraf, kysser blidt sin unge. De er nærmest gemt i billedet, støttet og udstråler en nænsomhed og ømhed. De står ikke tydeligt frem, fordi der er brug for denne nænsomhed, med det blide øje, fokus og nærværet, kan du finde dem, imellem alle farverne. Et omsorgs billede, der talte til dit indrebarn, det uskyldige og det som ønsker at blive favnet og set med kærlige øjne. 

Billedet har en meget blid og nænsom energi med sig, der er moderlig, feminin og samtidig støttende. Farvespillet taler både til liv og til håb. Og har en healende energi over sig, der indbyder til leg, lethed og fordybelse i din egen feminine og hengivne energi, så du kan bruge denne i din hverdag.

80×100 // Lyse toner af regnbuens farver, der smelter ind i hinanden, og i sig selv har en historie at fortælle. Lad dig forfører at bevægelserne i dette sjæleværk og mærk en indre ro sprede sig.

 

GODDESS

Through the eyes of my soul..

She was born 

No limits
No fear
Just love
Allowing
Pure essence

This is a part of me of all of us, the divine in us all.. the feminine ruler and the knowing with no doubt.. the caregiver and the rebirth of us all..

Her name is “Divine Lady GODDESS” with empowering forces she gives you strength you did not know you had.. she helps you rise when you think you can no more.. and when you want to give up she lightens your burdens and fuels your soul.. she is your own inner goddess of the divine, the purest of empowerment. With her feminin sensuel being she allows you to be more.. and she comes with the message of REBIRTH.

Healing the feminine in you..

She took me 4 months to complete.. I struggled with her, as if I had to grow before she could grow. Before she could be. All that she is. Like a piece of me had to awaken before I could finish her with the right energy in my strokes.. she IS rebirth of the hidden in us all.. she IS everything in one, the whole of the feminine energy.. in passion.. on fire.. with the touch of an empress and the embodiment of the mother 

80×100 // Røde, violette, gule farver af passion og sammenslutning former dette billede, og skaber en lidenskabelig og poverfuld kvinde af format og styrke det hviler i hendes sårbarhed.