Soulhealing forløb

Til dig der ønsker en større fokus på Healing. Der har udfordringer og blokeringer i kroppen, af smerter, stress, sorg, livskrise, selvværdsudfordringer,  mm. Her er sammensat et healings forløb der understøtter din process bedst muligt, ved at gå til udfordringerne med forskellige healinger. Der skaber balance, ro, klarhed og indsigter osv.

Der vil være lidt afvigelser da jeg intuitivt går ind og tilretter forløbet så det passer til dit behov lige nu. Når du tager kontakt til mig bedes du beskrive dine udfordringer og problemstilling. Du får oplægget tilsendt efterfølgende, som du kan godkende, inden vi endeligt går igang.

Forløbet indeholder følgende

Varighed 3 mdr.

Vi arbejer sammen 3 måneder ad gangen, helt overordnet. For at opnå de bedste resultater og for at støtte din udvikling bedst muligt. Jeg har erfaret at de bedste resultater kræver at vi tager ansvar og at vi skal have tiden til at arbejde med os.

Derudover sætter jeg gerne et helt unikt forløb sammen til dig, som vi kan tage en dialog omkring der eksempelvis indeholder flere fysiske sessioner eller lignende. 

– – – – –

SoulHealing forløbet er blandt andet energetisk støtte, med hovedfokus på healing, der vil skabe mere ro/balance/grounding og bevidsthed, samlet over 3 måneder.

Hver måned får du følgende:

– 1 PDF læsning – Orakel/tarotkort med tilhørende fjernhealing. Samt en reflekterende samtale/coaching af 45min varighed.

– 1 Fjernhealing med Kvantefysisk/Intuitiv-Healing m. budskaber – sendes til dig på PDF. Sessionen varer ca. 1 time. Reflekterende samtale efterfølgende.

– 1 Fysisk session (2 times varighed – Højbjerg), én velvære og nærværende Healingssession. Alt efter om vi er i naturen, en kombi eller om der er ritualer / øvelser. Det er en Intuitiv session, hvor healingen/sessionen er forskellig alt efter det behov der ligger lige nu.

(Noget af det du kan forvente er, Klangmassage, afspændende ansigtsmassage, ritualer/øvelser, brug af naturen, healinger af forskellig slags, brugen af alle sanser mm.) 

DERDUOVER:

– Så står jeg til rådighed hvis du ønsker at vende nogle af de ting, der kommer op løbende, efter healingerne. Samlet 1 time, hvis der er behov for det.

– Personlig Healingsmeditation/guidening, ca. 15minutters varighed tilsendes, der kan bruges så  længe du føler den giver dig noget. Eller i de 3 måneder vi arbejder sammen.

– – – – –

PRIS: 3395KR
(Nogle af sessionerne fås slet ikke udenfor forløbet) 
Forløbet vil løbe op i mere end 4000KR
MULIGT AT AFBETALE i  2 måneder: 1695KR PR.MÅNED