Soulmentoring Design & Business / Grafisk Designer & Vejleder

Dette forløb er for dig der er Alternativ Behandler, Psykoterapeut, Coach, Massør, Sexolog, Healer mm. Der ønsker støtte og sparring samt udvikling af din identitet. Enten som nystartet eller måske står du et sted hvor noget nyt skal til.

Vi arbejder med dit personlige udtryk og understøtter dit unikke bedrag til verden, hvordan kommunikerer vi det ud til omverdenen. Altså arbejder vi også med at finde frem til din “stemme” i markedsføring/Salg og Design og hvor du finder dine kunder i fremtiden.

Udover og være dit “Grafiske Design & kommunikations hus” så er jeg også din personlige vejleder/mentor og Coach. Der blandt andet hjælper dig med at holde fokus og komme i mål med dine drømme, samtidig med at jeg hjælper dig i den process det også er, når man skal til at sælge sig selv og sit produkt. Der kan ligge forskellige blokeringer og gamle overbevisninger som du ikke længere har brug for at tage med dig.

Igennem forskellige sessioner, healinger og samtaler, arbejder vi med at styrke dit selvværd og arbejder med de forskellige temaer der kan dukke op omkring din business og skaber én identitet du kan være stolt over, der repræsenterer den du er og dit unikke bidrag.

Herunder kan du læse meget mere af det du får, og hvilke fordele der er og trække på, ide forskellige forløb mm.

Larven / Bassispakken

Her får du basispakken, som er den mindste design og udviklings pakke, hvor du får det allermest vigtige til at gå igang med din business. Du får et stærkt grafisk udtryk og design, så du kan begynde din rejse som selvstændig.

– – –

Dette får du med når du vælger larven:

– Designudtryk / sparring omkring DIT personlige udtryk
– Design / rådtråd til identiteten
– Visitkort
– Logo og symbol
– 2 times sparring/coaching i forhold til din business(markedsføring, tekst, målsætning, handlingsplan, marketingsplan, udfordringer mm.)

– – –

– Intromøde, enten personligt eller over telefon 1 times varighed.

En fjernhealing inklusiv 45min sparring og coaching der følger op på sessionen. Dette støtter dig i din process og giver et indblik i dine problematikker lige nu, som gør dig opmærksom på eventuelle problematikker i forhold til din business og person.

En kortlæsning på PDF med tilhørende 30min session, hvor jeg igen Coacher og vejleder dig på de emner der er kommet op. Den handler specifik om din business og hvad du skal være opmærksom på de første måneder op til et halvt år. 

– Fysisk statusmøde undervejs 1 stk. / kan også tages online.

VARIGHED: 2mdr. (aftales nærmere ved start)

– – – – –

PRIS: 4.950KR
VÆRDI MERE END 7.000KR SAMLET

MULIGT AT AFBETALE i 2 måneder: 2475KR PR.MÅNED 

Sommerfuglen / Mellempakken

erHer får du mellempakken, som er den mellemste design og udviklings pakke, hvor du får det mest muligt for pengene, til at komme ordentlig igang med markedsføring mm. Du får et stærkt sammenhængende grafisk udtryk og design, så du kan begynde din rejse som selvstændig.

– – –

Dette får du med når du vælger Sommerfulgen:

– Designudtryk / rødtråd at arbejde udfra
– Visitkort
– Logo og symbol
– Flyer / eller kort samt plakat
– 4 times sparring/coaching i forhold til din business (markedsføring, tekst, blog, målsætning, handlingsplan, marketingsplan, udfordringer mm.)

– – –

– Intromøde, enten personligt eller over telefon 1 times varighed.

fjernhealinger / a 60min inklusiv 30min sparring og coaching der følger op på sessionen. Dette støtter dig i din process og giver et indblik i dine problematikker lige nu, som gør dig opmærksom på eventuelle problematikker i forhold til din business og person.

En kortlæsning på PDF + healing med tilhørende 45min session, hvor jeg igen Coacher og vejleder dig på de emner der er kommet op. Den handler specifik om din business og hvad du skal være opmærksom på de første måneder op til et halvt år.

Én Healings Meditation der går ind og arbejder med gamle overbevisninger og blokeringer i forhold til din business. Personlige blokeringer, som du kan høre så længe du føler der er behov for det. 

– Korte opfølgende møder undervejs, over telefon. 

– Fysiske statusmøder undervejs 2 stk. / kan også tages online.

VARIGHED: 2-3mdr. (aftales ved start) 

– – – – –

PRIS: 7.950KR
VÆRDI MERE END 9.000KR SAMLET

MULIGT AT AFBETALE i 2 måneder: 3975KR PR.MÅNED

Guldsmeden / Den helt store pakke

Her får du den største design og udviklings pakke, hvor du får det mest muligt for pengene, til at komme ordentlig igang med markedsføring mm. Du får et stærkt sammenhængende grafisk udtryk og design, så du kan begynde din rejse som selvstændig.

– – – 

Dette får du med når du vælger Guldsmeden:

– Designudtryk / rødtråd at arbejde udfra
– Visitkort
– Logo og symbol
– Flyer / eller kort + plakat
– SoMe (Socialemedier) Strategi og sparring / Design udtryk til FB
– Annonce og konkurrenceplanlægning mm.
– 8 times sparring/coaching i forhold til din business (markedsføring, tekst, målsætning, handlingsplan, marketingsplan, udfordringer mm.) Vi tales ved løbende, ca. hver anden til tredje uge.

– – – 

– Intromøde, enten personligt eller over telefon 1 times varighed.

– 30min guidning og læsning fra kort til intro

3 fjernhealinger inklusiv 45min sparring og coaching der følger op på sessionen. Dette støtter dig i din process og giver et indblik i dine problematikker lige nu, som gør dig opmærksom på eventuelle problematikker i forhold til din business og person.

– En fysisk session, med healing og samtale 2-3 timers varighed. Bliv støttet mest muligt i din business og personlige udvikling, sammen med din business.
(Har du ikke mulighed for at komme til mig, er denne session byttet ud med en fjernsession og samtale).

En kortlæsning på PDF+ healing med tilhørende 45min session, hvor jeg igen Coacher og vejleder dig på de emner der er kommet op. Den handler specifik om din business og hvad du skal være opmærksom på de første måneder samt det første år – hvor du skal holde fokus og hvor er det bedst for dig at investerer.

Én Healings Meditation der går ind og arbejder med gamle overbevisninger og blokeringer i forhold til din business. Personlige blokeringer, som du kan høre så længe du føler der er behov for det.

– Korte opfølgende møder undervejs, over telefon. 

– Fysiske statusmøder undervejs 2 stk. / kan også tages online.

VARIGHED: 2-3mdr.

– – – 

PRIS: 11.950KR
VÆRDI MERE END 16.000KR SAMLET

MULIGT AT AFBETALE i 2 måneder: 5975KR PR.MÅNED 
MULIGT AT AFBETALE i 3 måneder:
3985KR PR.MÅNED 

Den tilpassede version - til dit budget og ønsker

Her har vi en kort samtale over dine behov og skræddersyer et forløb til dig, det passer dit behov og økonomi.

– – –

Vi taler om dine udfordringer og ønsker samt behov.
Det kan være du ønsker noget specifikt udarbejdet, og dertil også et bestemt fokus i forhold til udvikling og healing i den proces du står overfor eller er i lige nu. Vi tager en snak om det hele, hvor efter jeg sender til oplæg afsted til dig, du kan godkende, inden vi går igang med arbejdet.

Altså det er muligt at få det som du har brug for, om det er SoMe hjælp, teknisk grafisk hjælp, design eller sparring på marketing/kommunikation. Lad os tage en kort snak om dit behov, inden du beslutter dig. Så sammensætter jeg gerne et forløb til dig som matcher dit behov og økonomi. 

Ønsker du istedet én times sparring på Design, Marketing/Kommunikation, SoMe eller Strategi, hjælp til navn mm. så kan du også hyrer mig for én time. Se meget mere under PRISER.

VARIGHED: Bestemmes til at starte med. 

Køb eventuelt et klippekort for mindre sparring og teknisk/grafisk hjælp.
PRIS: 5x20min 900KR

– – – 

KONTAKT MIG FOR EN SAMTALE OM DIT BEHOV:
TEL: 61601322
Mail: mail@joylynnlightfield.com