Spirituelopvågning Lydfilen

Lydfil med Healing & Aktivering

Spirituelopvågning/forståelse/redskaber og hvordan kommer jeg nemmest igennem min opvågning?
DARK NIGHT OF THE SOUL

Spirituelopvågning hvad er værd at vide?
En lydfil med uddybelse af den spirituelle opvågning, hvor du måske kan gennemskue hvor du selv er i processen. Hvad kan du forvente og hvad er det overhovedet?
Fordyb dig i filen så mange gange du har brug for det, der er derudover også lagt en healing ind, der aktiverer dig i den process du er i lige nu og støtter dig energetisk videre. Der er en healing tilknyttet denne fil, der aktiveres ved start. Hvor du støttes og hjælpes i din egen opvågning og spirituelle udvikling, til det som du er klart il at modtage. Filen har en værdi i sig selv på 399KR

Spirituelopvågning - Lydfil med Healing & Aktivering

by Indtalt af Joylynn Lightfield

Lidt om mig – Mentor & Vejleder

Joylynn Lightfield

Helt kort er jeg til daglig Illustrator / Kunstner, Spirituel Mentor & Healer. Jeg arbejder meget intuitivt der hvor jeg “bevæger mig”. Jeg har arbejdet med personlig udvikling i mere end 8 år. Min egen spirituelle udvikling startede for små 10år siden.
I 2017 tog mit liv en anden drejning og spiritualiteten blev en del af min hverdag sådan for alvor i 2019. 
Du kan se flere af mine ting her på hjemmesiden og læse mere om hvad jeg også laver under all me.

– – –

Du er altid velkommen til at række ud, hvis du sidder inde med nogle spørgsmål. Find mine kontakt oplysninger nederst på siden, du fanger mig bedst på mail.

– – –

FANG MIG PÅ TELEFON

(+45) 6160 1322

FANG MIG PÅ MAIL

mail@joylynnlightfield.com