Velkommen til

The Magic Circle Club
-til dig der er nysgerrig på og ønsker at være nysgerrig på dit menneskelige potentiale igennem et spirituelt og holistisk syn

Helt kort er The Magic Circle Club for dig, der ønsker forandring og udvikling eller som bare er nysgerrig. Du får energetisk støtte, igennem bevidsthedsøvelser og små “frø” der sås i underbevidstheden, med øvelser, inspiration, opskrifter, læsninger og healing mm. hver måned. Den er for dig der er  nysgerrig og som ønsker at udforske og forstå universets kræfter og magi igennem dit menneske-væsen, og potentialer.  

– – – –

Hvad går denne Club ud på?
Hvad kan jeg forvente mig?
Hvad har jeg adgang til?
Hvorfor vælge at joine?

Læs med herunder og få svarene.

– – – –

PRIS: 129KR pr. måned resten af 2019
// Du kan altid framelde dig, hvis du oplever det ikke var noget for dig.

Meld dig til direkte på SMS: 61601322 (med navn og e-mail) Du kan også 
melde dig til her nederst på siden, i kontaktformularen eller skrive en mail til mig på mail@joylynnlightfield.com med navn / mail / ønsket betaling. Så lukker jeg dig ind i FB gruppen så snart du har betalt. Du kan overfører på MobilPay / bankoverførsel indtil videre.
Jeg arbejder lige nu på at få en bedre løsning, og tilmeldelse sat op her på siden. Tak for tålmodigheden.

 

 

Dette får du hver måned:

– 2-4 Healinger af forskellig art

– Daglige Budskaber fra kort (Tarot/Vejledning/Engle, Orakel-kort, Kanaliseret)

– Energiboost, hvor vi sætte fokus på Universets magi og love (bla. Manifistationer igennem bevidsthedsøvelser).

– Inspiration til Holistisk Living

– 1 fuldmånelæsning med kanaliseret budskaber til gruppen.

– 1 nymånelæsning med kanaliseret budskaber til gruppen.

– 1-2 Opskrifter til det holistiske nærende køkken / Lækkerier

– Fokus på taknemmelighed, karma samt affirmations

– Samt overraskelser hver måned. Tilbud og meget andet.

– – – –

DERUDOVER KAN DU FORVENTE:

– Øvelser/emner mm. der styrker din bevidsthed, spirituelle udvikling og booster hjertemagien.

– GRATIS gaver til The Magic Circle Club medlemmere.

– Livelæsninger personligt for dem vi når mens vi er på sammen 

– – – –

EKSTRA:

– Få adgang til materialet, fra alle måneder til download. (Dog vil alt indhold slettes når vi rammer januar, fordi vi slipper det gamle og starte op på nyt – men du kan downloade indholdet, hvis du ønsker at beholde det.

– 20% rabat på mine sessioner/ydelser resten af 2019. 

– Rabatter mm. fra andre udbydere til lækre produkter og healinger mm.
(Eks. Lev Vel By Hvornum – med mere end 5000 produkter, hvor du kan købe ind med god samvittighed. Se mere her: www.hvornum.com)

– Særlige tilbud kun for medlemmere

– Konkurrencer for gruppens medlemmere.

– – – –

PRIS: 129KR pr. måned resten af 2019
Meld dig til direkte på SMS: 61601322 (med navn og e-mail) eller scroll helt ned til kontaktformularen nederst på siden.

– Kort efter at jeg har modtaget din betaling/registrering, vil du blive inviteret til den hemmelige lukkede gruppe på Facebook. Der kan gå op til 48 timer alt efter hvor travlt jeg lige har det.

Meld dig til her nederst på siden, i kontaktformularen.

The Magic Circle Club

Er skabt udfra nysgerrighed og fordi jeg ønskede at dele min egen viden, erfaringer ud, samt dele mine evner og “give tilbage”, igennem “bare mig”. Det hele støtter op om den udvikling vi oplever lige nu. Blandt andet igennem den spirituelle udvikling / opvågning der foregår. Og der hvor vi nu står i vores liv.

Nysgerrigheden vokser og med denne klub får du MAX for pengene, hver måned. Den støtter op om din process og din bevidsthed udfra et energetisk og bevidst standpunkt i spiselige jordnære bidder.

Udvikling og forandring står aldrig stille. Jeg ønsker at du igennem The Magic Circle Club, oplever en kærlig og nærværende vejledning. Hvor der er plads til nysgerrighed og åbenhed. 

Du kan læse mere om mig på Bloggen eller under Om mig, hvis du ønsker at fordybe dig i mine kompetencer, hvad jeg ellers laver og hvem jeg er.

I GRUPPEN
Vil der være mindre øvelser og temaer løbende, der styrker din intuition og dit spirituelle ben / nysgerrighed, som du kan reflekterer over. 
Det er her vi samles i energien til healinger og kortlæsninger mm.
Der vil derudover ind imellem, være mulighed for at stille spørgsmål.

Og du må hjertens gerne bare være en flue på væggen, hvis det er det du har brug for. Det eneste “krav” der er, er at du er nysgerrig og åben 😉 

– – – – 

Følg med på Healing Of Hearts på Facebook for blandt andet gratis månedlæsninger, “Pick A Pile”, viden omkring healing, personlige erfaringer/reflektioner og spirituel udvikling mm. fra min personlige rejse og skattekiste. Nyt indhold hver uge. 

Meld dig til The Magic Circe Club her nederst på siden, i kontaktformularen.

– – – –

NOTE: Der vil være forskellige hvilke temaer/emner, der kommer op og vende ind imellem. Det er ikke hver måned at der er et tema, der er plads til ro og fordybelse, hengivelse mm. Men det er forskelligt hvor meget hvert tema vil fylde igennem måneden. Det er min intuition der bestemmer hvad og hvornår hvad sker.

Nogle af temaerne kunne være: Indrebarn og nysgerrighed/forbindelsen til dit højeste selv, kreativitet og intuition, frygtens stemmer, universets hemmelige sprog, magiens folder, sådan healer du din egen krop. Naturen og den feminine balance/Naturterapi på egen hånd, forstå når kroppen kommunikerer, Kunstterapi som meditation. Kontrollens lange arm og meget meget mere. Nogle emner vil gå igen senere, for at arbejde i flere dybere lag. 

– – – –

PRIS: 129KR pr. måned resten af 2019
Meld dig til direkte på SMS: 61601322 (med navn og e-mail) eller scroll helt ned til kontaktformularen her nederst på siden.

// Du kan altid framelde dig, hvis du oplever, det ikke var noget for dig / der er ingen binding.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ FØLGENDE:
Der holdes øje med tonen og energien i gruppen. Det er meningen at The Magic Circle Club er et sted hvor du kan være nysgerrig på dit menneskelige potentiale og hvor du får et energetisk løft, på den spirituelle rejse og i den travle hverdag hvor vi kan flygte fra værdierne og ansvaret for vores følelsesliv.
Med The Magic Circle Club får du nærværende indhold og inspiration til et holistisk liv med et smil på læben. Om du oplever én spirituel opvågning, eller bare er nysgerrig på at udvikle dit eget spirituelle ben samt intuition, så er du velkommen. Der er ingen krav til om du er spirituel eller ej, og klubben er for både mænd og kvinder.

Nok den billigste udviklings mulighed på markedet hvor du kan stimulerer krop – sind og ånd og ikke mindst nysgerrigheden omkring spirituelle emner, udvikling og universets love.
 

Jeg glæder mig meget til at have dig med.

// Kærligst Joylynn Lightfield

Tilmeld mig The Magic Circle Club

Betaling

Hvordan ønsker du at betale?

14 + 1 =