Unity Love Conciousness [Quantum]
Master Healer

Working With The Magic & Wisdom Of The Heart

Velkommen til en anderledes bevidsthedsrejse og uddannelse.
Jeg er så glad for at du er her. 
Om det for dig er en bevidsthedsrejse eller en uddannelse – eller begge dele – kommer an på hvad du mærker kalder på dig. Hvad der tapper ind i DIN sjæls unikke DNA og Blueprints, som lige nu ligger i dvale, og som ønsker at blive aktiveret og opgraderet og assistere dig i at åbne for din indre Master Healer.

Mens du fordyber dig i beskrivelsen af uddannelsen herunder vil du mærke noget i dig aktiverer og kalde dig hjem, hvis denne uddannelse er for dig. Fordi jeg har lagt en bevidsthed ud, der kalder dem hjem, der er klar til at aktiverer deres Master Healer, på dette tidspunkt og tage livet til The Next Level.

Det vil stå klart for dig, da du er naturligt draget af et bevidsthedsarbejde og ekspansion. Du vil hurtig mærke om uddannelsen og denne bevidsthedsrejse taler til noget dybere i dig. Til eventyret og fantasien og til det ubevidste. 

På uddannelsen vil du finde sammen med ligesindede i et særligt sjælefælleskab, en Soultribe der kaldes til samling, da tiden er nu. En genkendelighed Du vil mærke en intuitiv genkendelse af de andre på holdet, så snart du connecter med dem i begyndelsen af uddannelsen.

– – – – – – – – –

BLUEPRINT AF DIN MASTER HEALER AKTIVERING
FØRSTE MODUL AF DE 9 – START: 7 & 8 AUGUST 2021

Kan du kende dig selv i noget af følgende?

ღ Du har altid følt dig anderledes, underlig og “udenfor” enten det meste af dit liv eller særligt de sidste år mere og mere.
ღ Du har en levende fantasi, og har “særlige” fornemmelser / forbindelser.
ღ Du sanser og fornemmer mennesker, dyr og natur.

ღ Det magiske univers tiltaler dig
(du er draget af Troldmænd, Drager, Trolde, Feer m.m.).

ღDu har en legende sjæl / et indre barn, der længes efter frihed, glæde og leg.
ღ Du har en stor kreativitet, men ved ikke helt hvad du skal gøre med den.
ღ Du tænker og ser tingene anderledes end andre omkring dig.
ღ Du finder en helt særlig ro i naturen.
ღ Du føler dig særligt forbundet med naturen og dyr.
ღ Du får ofte at vide, at du er god til at lytte og/eller give gode råd.
ღ Andre har det godt i dit selskab og føler sig løftet i din nærhed.

ღ Du er træt af dit nuværende arbejde, der bare ikke taler til dig mere, og du har lyst til at lave noget andet, men har ikke fundet ud af hvad.
ღ Du vil gerne arbejder med mennesker, men har ikke fundet den rigtige vinkel endnu, der føltes sjov, spændende og anderledes.
ღ Du er draget imod at skulle arbejde med noget andet end der, hvor du er lige nu, men du går stadig og “leder” efter hvilken sammensætning og form det skal have.
ღ Du er nysgerrig på dine potentialer og har lyst til at tage livet i en ny retning med langt mere eventyr og glæde.

ღღღ

Hvis én eller flere punkter taler til dig, er du landet her af en særlig grund. Du er klar til at åbne for en ny retning i dit liv, hvor nysgerrighed, viljestyrke, glæde, mod og eventyr er en del af dit nye kapitel. Hvor der vil blive åbnet for mere magi og nærvær.

Du kan vælge ULC [Quantum] Master Healer uddannelse, for din egen skyld fordi du ønsker at støtte din egen udvikling, eller fordi du ønsker at arbejde med mennesker, hjertebevidsthed, at kunne støtte andre i deres sjæls- og hjerteopvågning på DIN egen unikke måde. 

ღღღ

ULC [Quantum] Master Healer handler om DIG, og din vej hjem til din sjæls visdom. Det kan være du ønsker at skrive en bog, lave musik, være kunstner, foredragsholder eller noget helt helt andet. Det handler alt sammen om dit bidrag. Uddannelse vil hjælpe dig med at finde ind i din kerne, ind i din egen sandhed om hvem, du er her for at være.

På uddannelsen støttes alle individuelt ind i dit eget hjertes kraft og magi, og der bliver åbnet ind til DIT personlige og unikke bidrag, som du er kommet her for at folde ud.

NOTE: Der er *begrænsning på antal deltagere på uddannelsen, mine guider ved hvornår det første hold er fyldt op. Derudover skal du være opmærksom på, at jeg går igennem hver “ansøgning”, der melder sig til. Hvor jeg med hjælp fra dit højeste selv og sjælsteam vil “læse” hvor du er på din sjælsrejse, og om du er klar til denne rejse, samt hvor du eventuelt kan være opmærksom lige nu, for mest vækst, hvor du kan opleve blokering og hvordan du kan arbejde med dit potentiale.

*Begrænset antal pladser, samt ansøgning om optagelse. For at mærke ind på hvor du er i forhold til dette skridt på din sjælsekspansion. Se det som din forsikring, vid at du aldrig ville være landet her på siden, eller hos mig, hvis potentialet ikke ligger hos dig. Så TAK for at komme forbi, modtage og tage ind.

UDDANNELSENS INDHOLD OG OPBYGNING

Herunder på siden, finder du en dybere beskrivelse af uddannelsens
9 moduler, struktur, datoer og pris (bemærk at der er early bird pris…) mm.

Du skal vide, at når du læser videre herfra, tager du en aktivering med dig, både i det du læser, lytter til og ser, der kommunikerer med noget dybere i din sjæl, da alt er kodet med forskellige aktiveringer. Så lyt til dine sanser og følelser og indsigter den næste tid. Kroppen kan reagerer med forskellige symptomer, mens det arbejder og aktiverer i DNA og på celleplan. Du kan opleve uro eller anden aktivitet i kroppen, trykken i hovedet, natte-uro m.m. mens processerne arbejder i dig.

Bemærk! Du er altid velkommen til at række ud hvis du føler dig overvældet eller har spørgsmål.
Book én kort samtale via SMS: 61601322.

Og så vil jeg gerne benytte mig af muligheden for at sige mange tak, smukke menneske og vise vilde sjæl. For modet og nysgerrigheden på dit potentiale og ekspansion på din sjæls-rejse. Og lige meget om du vælger at reservere plads på uddannelsen eller ej, får du noget med, der støtter dig lige nu.

GRUND/ BASIS UDDANNELSE
[9 livs-transformerende måneder]

EARLY-BIRD PRIS
INVESTERING IALT: 33.300 KR

Det er kun muligt at fortsætte til MODUL 2
hvis du har taget GRUND/ BASIS 
UDDANNELSEN

[SPAR 25% ved at sende din ansøgning senest 1 juni 2021]
Både ved køb af Basis / Grund uddannelsen eller ved køb af begge moduler].
Læs mere om din investering og afbetaling længere nede.

– – – – – – – – –

START: BLUEPRINT AKTIVERING
FØRSTE WEEKEND I AUGUST 2021

START: 7 & 8 AUGUST 2021

(Første gang vi mødes er det over 2 dage med aktiveringer af Master Healer Blueprint og dit unikke instrument, samt healing og opgradering af dit lyslegme mm.)

Afbetal optil 36 måneder

Eller hiv fat i mig for en aftale om afbetaling. Lad dig ikke begrænse af hvad du tror er muligt og ikke muligt. Vid du er støttet i det som kalder på dig og jeg støtter hvor jeg kan for også at imøde komme hvad der er muligt.

Ingen pres og ingen mangel tankegang, se mulighederne og ikke begrænsningerne.
Lad universet og dine guider vise dig vejen.

LÆS MERE OM PRIS OG AFBETALING NEDERST.

Symbolaktivering /opgradering til underbevidstheden
opgradering af sjælsbevidsthed


Hver måned vil der være tilknyttet et symbol til hver aktivering og integrering. Til blandt andet udvidelse på dit tredje øje og forbindelsen til din intuition. Du connecter dig med symbolet, slapper af, måske lukker øjnene lidt i og forbinder dig med symbolet. Mærk nu efter og lad de billeder eller “fortællinger”, metafore mm. lad dit indre univers åbne sig for dig. Hvad fortæller symbolet dig for en historie, hvad mærker eller sanser du? Stol på dine sanser, lad dig “åbne” og forbind dig til symbolet med din intention. Dette symbol støtter og åbner for din intuition og dit tredje øje. Mærk hvad der sker i din krone, og i dit tredje øje og kroppen.  

Connect med mig - Lidt om mig og min rejse hertil # Samt én lille aktivering

by Joylynn Lightfield

Hvordan er strukturen?

 Hver måned mødes vi og har én dag med undervisning, det vil varierer hvor lang tid men ca. 5timer med pause. Nogle moduler er undervisningen og energiarbejdet delt udover 2 dage. Du får info om det kommende modul ca. en uge før modul start. Med indhold og længde.

Der er derudover én FB gruppe, hvor vi deler vores personlige opgaver og oplevelser undervejs i processerne og reflektionerne mm. Derudover er det også et netværk du vil have i ryggen både under og efter uddannelsen, så længe det føles som et rigtigt bidrag for dig. Hvor vi årligt vil mødes eller laver noget sammen, hvor vi skiftevis har vores bidrag, til gruppen.

Øvelses ark og opgaver til måneden forude, til fordybelse i månedens emne og område samt energi værktøj (healings værktøj). Du kan samle det hele i din egen “Master Path-Book” med noter til hvordan du eventuelt selv udvikler videre på de forskellige energetiske tilgange og værktøjer, så det matcher dit unikke Master Blueprint.

Øvelser samt symbolaktivering, til styrke af intuition samt intuitiv vejledning / guidance / sjælsterapi. Alternativ værktøj og tilgang udfra din personlige tilgang med din intuition som guide. Øve med en partner.

Aktivering, opgradering og implementering, af dit fysiske og energetiske legeme. Aktivering og implementering af Energiværktøjer samt instruktioner, du også vil få på PDF, så du kan begynde at bygge din egen videnbank.  

ღღღ

Der vil altid være én mulighed for at række ud efter mig, hvis der er et behov for det, men ellers vil der henover uddannelsen også være LIVE webinars, hvor vi mødes og går ind i de spørgmål der er kommet op, så  alle får gavn af svarene der er kommet op, da vi hurtigt vil opleve at vi har gavn af hinandens indsigter, processer mm.

NOGET AF DIT UDBYTTE

Hvorfor tage på denne rejse?
Hvad kan du bruge den til på den anden side? 

Du vil lære at navigerer i og forstår dig på bevidsthedslag og energi arbejde udfra din egen intuition og sjæls visdom. Der aktiveres igennem dit Master Healer Blueprint. Du får et netværk og en sjælefamilie du kan spare med og øve dig med. Så længe du føler det er rigtigt for dig. Du vil stå stærkere i din egen intuition og retning for din videre rejse, i forhold til hvordan du også skal bruge denne nye bevidsthed du åbner for, som du aktiverer undervejs, naturligt din egen “hylde” og sammenkobling, altså hvordan dine evner skal bruges, om de er kreative eller om det er i forhold til et arbejde med mennesker.

Det er en anden måde at arbejde på hvor du bruger dit personlige værktøj. Intuitionen og sjæls-DNA der aktiveres under vejs. Du vil stille og roligt blive mere selvstændig, og vil lære dine blindevinkler og faldgrupper at kende, dit “mørke” og “dit lys” og hvordan du arbejder med det og meget mere.

– – – – – – – – – 

MÆRK IND I SJÆLEN – DIT KALD PÅ SANDHED
[Kildebudskab og aktivering]
“Åben for dit eget potentiale og kun du og du alene kan åbne for din egen helligdom. Din sjæls- visdoms kilde bestræber sig på ærbødighed og overgivelse. Hengiv dig, hjertebarn af kilden. Åben for dit sande jeg, din sande form og for kilden i kilden af dig. Giv slip i hjertet og åben dig for universets helligdom og giv kærligheden luft under vingerne af din essens. Din væren.

Genfind dit nu og forbind dig i lysets. “EX-IA-TARA.”

 

Kom og hver med i den GRATIS workshop. Du er velkommen til at invitere andre ind forbi begivenheden, som du mener ville nyde godt af begivenheden og opgraderingen.
Du kan læse meget mere om Workshoppen når du lander i gruppen.

DU FINDER GRUPPEN TIL MINI WORKSHOPPEN HER

 

2 DAGE MED MAGI &

HJERTEÅBNENDE SESSIONER

SAMT FORSTÅELSE AF DET INTUITIVE ARBEJDE

MED DIN SJÆL SOM NAVIGATION MM.

Vi arbejder ca. 1 1/2 time hver dag.

Vi starter KL 20:00 hver aften.

 

– – – – – – – – – 

DATOER: Mandag d. 3 maj | torsdag d. 6 maj
– – – – –

 

DAG 1: Hjertefokus

Hjerte aktivering og healing med De 4 Hjertesøjler: Hjertemod, Hjertetillid, Hjerteværd, Hjertesårbar.
 
Vi arbejder med blokeringer i de forskellige temaer, i de forskellige ben. Derudover vil jeg aktiverer Hjertetræet og Hjertependulet til afbalancering og oprydning / rensning af din Hjertekerne og de skuffelser mm. der har lagt sig om Hjertet og lukker af for lykke, glæde og kærligheden. Samt hjerteblokeringer, hvilke temaer kan du være opmærksomme på, der afslører at hjertet holder “afstand” og er styret af andet end din sjæls sandhed.
Dertil vender jeg lidt om Blindspots, som vi generelt også vil fordybe os mere i, på uddannelsen, da disse også er gode at forstå sig på, hvorfor vi kan ende med at får følelsen af og “gå i ring”.

Alt sammen til fordel for at kunne arbejde mere udfra Hjertet, og connecte med dit Højeste Selv. Her vil jeg også give en kort introduktion af mit arbejde og mig, min rejse henover de sidste par og hvorfor jeg laver denne uddannelse.

Dag 2: Frekvens & DNA

Chakraarbejde med hele chakrasystemet og forståelse af vigtigheden af det Indrebarn, og frekvensarbejde i de forskellige energilag. Mental, Fysiske, Følsesmæssige (Astral legemet) samt det Sjælelige lag. Samt det energetiske arbejde i lagene, sammenhængen er vigtig og relevant for frekvens arbejdet.
Her vil jeg også lave en kort Intuitiv præsentation af ULC [Q] Master Healer Uddannelsen.

Er det vigtigt at vide hvad du får ud af uddannelsen, eller er det nok at hjertet er din guide? Vi taler lidt om mirakler og manifistationer – hvor jeg vil dele lidt af mine egne små mirakler blandt andet en manifistation på mere end 500.000KR.


Derudover laver vi en opgradering og aktivering med Dragerne, Lemuria’s Hvide Gyldne Drage, Orions Hvide Drage, til opgradering af din vibration og integration af lyskoder der aktiverer dit lyslegeme og DNA til Magi med én særlig hjælper, der vil assisterer i denne aktivering, denne session. Samtidig laver vi en aktivering af den mest optimale Timeline lige nu.

 DE 9 BASISMODULER & 8 AKTIVERINGER
[Energiværktøjerne]

Vi samarbejer og aktiverer i et område af gangen. Med øvelser til intuitiv terapi, undervisning, jævnligt Q/A hver anden måned til opsamling og uddybning mm. Processerne arbejder imellem hver måned, og vi samler op i energierne efter behov. Hver måned åbnes for et nyt led/lag og der laves én aktivering i dit DNA / Blueprint, der åbner for nye led i dit sjælspotentiale samt din Master Healer.
Det er op til dig at arbejde videre og skabe en dybere forståelse for hvert område, hvis du mærker at du skal dette, jeg står og støtter ved siden af der hvor jeg kan.
 Det er dit eget ansvar at udvide og forstå de værktøjer der åbnes for, på den anden side af uddannelsen, hvordan det falder dig naturligt at koble dig på mm.

ღღღ

1) Master Healer Blueprint Aktivering+ opgradering af Lightbody
I den efterfølgende måned er der plads til process og fordybelse i denne åbning der er skabt. Du får også et ark til fordybelse for at gå mere i dybden med din intuition og hvordan du ser med dit tredje øje. Om det er visuelt eller følende på kroppen, dine evner støtter op om dit tredje øje og hvordan du modtager dine svar, budskaber og kommunikation. 

2) Indrebarn / Chakrahealing / opgradering
(Samt Energybody, Spiraler (kalibrering) og energilag)
Aktivering af energispiralerne, samt hvordan de aktiveres og bruges.og opgradering af dit Chakra system, så det matcher dit nye Blueprint og det arbejde vi bevæger os ind i de kommende måneder.
Så du kan holde de nye frekvens lag der åbnes for. Derudover går vi ind og etablere de nødvendige opkoblinger til det kvantefysiske felt, hvor de energetiske
værktøjer er koblet op på, som du arbejder ud fra med din egen intuition.
Dertil er der også undervisning i de forskellige energi-lag.
(Denne undervisning kommer til at ligge sig over 2 dage.)
 

3) Integration og process / fordøjelse 
(Spiritual Bypassing / Ego blokeringer / Arketype)
Denne måned er der undervisning i de forskellige blindspots, deres “funktion” og én større forståelse af Ego, hvordan deres blokeringer ser ud og mekanismerne for disse. Vi laver én grundlæggende støttende healing på hele systemet og dit lyslegeme. Der er ingen aktivering af energiværktøj da energien stadig er ret aktiv fra Blueprint aktiveringen samt den underbevidste “indrebarn” – bevidsthed vi er tappet ind i. Derfor er denne måned tiltængt til blandt andet selvfordybelse og “landning” i energierne. Hvor der også er støtte at hente hvis det behov opstår.
 

ღღღ


4) Hjertesøjler (tillid, mod, værd, sårbar)

Aktivering af søjlerne samt healing og opgradering på Penialkirtlen, forstå den som en antænde og din forbindelse der styrkes op til universets kilde, hvor du kan hente visdom hjem, til brug i dit arbejde. Der kigger også en kreativ aktivering her, hvor Hjertesøjlerne også støtter i en hjerteåbning og sanselighed.

5) Hjertetræet / Hjerteblokeringer
Aktivering og healing med Hjertetræet, samt din egen opkobling og arbejde med Hjertetræet med udgangspunkt og forståelse af dit eget hjerte og healing. Du navigerer udfra dine egne dybder af dit hjerte, det vil altid være i udvikling på samme måde som du udvikler dig. Din egen hjerteopkobling er vigtig for din opkobling og arbejde med intuitionen og Hjertetræet.

6) Balancehjulet / Hjertekompaset + “Englevinger”
Aktivering af og forståelse af Balancehjulet samt Hjertekompaset. Første del af dagen modtager du healing af begge elementer. Her efter laves aktiveringen i de balance-lag der er nødvendig for opkoblingen til Balancehjulet og Hjertekompaset. Her igen forbindes værktøjet op på din egen intuition og det vil blive ved med at arbejde mens du udvikler din kontakt til din intuition. Derudover aktiveres Englevingerne, der arbejder og støtter dit lysfelt og dit lysarbejde. På dette tidspunt er de klar til aktivering. Det vil åbne sig i aktiveringen hvad der ellers er brug for at klikke ind i, da det vil være unikt, hvad der er brug for på dette tidspunkt.

7) Hjerte / Energi – pendulet
Healing og stabilisering samt aktivering af Hjertenergi Pendulet, der støtter og assisterer i opgradering af din Hjertefrekvens og kontaktet til din Hjertebevidsthed. Det er også i de ubevidste og undertrykte lag vi har sorg og andet “uset”, som pendulet assisterer i og få op til overfladen.

8) Aktivering af din indre gudinde (Gral / aktivering og værktøjet)
Her kaldes Grals energien ind til en dybere healing og vækkelse af din Gudinde kraft. Værktøjet og opkoblingen til den feminine kraft etableres og herigennem vil du også kobles på ULC energiens kraft til støtte healing og aktivering på og i dine sjælslag. Oprydning i de karmiske lag og i det den feminine moderlige og skabende kraft.

9) Maskulin / Feminin (Ying/Yang – dualitet udligning)
Dualitets værktøjet til opgradering i bevidsthed og til én dybere forståelse af hvor du henter din Power fra. I det neutrale og afbalancerede. Igen også en aktivering i det ubevidste lag og en større forståelse af perspektivering i energien. Her aktiveres intuitionen også yderligere, til opkobling til din egen sjæls-bog.
 

MODUL 2: POWER HEALINGS VÆRKTØJ

MODUL 2 vare 4 måneder og hver måned går vi i dybderne med et Power healings værktøj, til healing, forløsning, opgradering og aktivering.

Vi aktiverer hver måned et nyt værktøj, der hver i sær vil åbne for en ny process, nye potentialer og åbne for din egen sjæls og hjertebevidsthed. Disse aktiverings og power healings værktøjer er kun muligt at få adgang til hvis BASIS MODULET er gennemført.

STRUKTUREN PÅ OVERBYGNING 2:
Møde i starten af hver måned med aktivering og opgradering.
Arbejds og øve-ark udleveres, som vi allerede kender det.
Sidst på måneden Q/A session, hvordan er det gået samt brugen af de forskellige værktøjer til eget brug og til brug i samarbejde med andre.

Derudover skal vi på Modul lærer at samarbejde med bevidstheder, med Kristus energien, Lady Mary, Magdalena energien. Derudover Kosmos / universet og Moderjord, samt dit videre samarbejde og udvikling af bevidsthedsforståelse.


FØRSTE MÅNED

Kanalisering og åbning for healing igennem guidede sessioner. Hvordan skal du bruge dit sjælspotentiale? Hvor ligger dit potentiale. Hvor ligger din Master Healer i dvale, i hvilken retning kan du gå med dine potentiale. Brugen af din kanaliserede healinger om det er til andre eller fordi du skal bruge det til kodning af diverse elementer. Healingsværktøj, kunst, Naturegrids / Lightgrids og afkodninger mm.

1) Bassis områder og retning
2) Find tryghed i din egen stemme og vejledning / guidening / “podning”.


ANDEN MÅNED

Aktivering og opgradering til at kunne arbejde med tidligere liv, samt clearings i de energetiske lag samt din egen unikke tilgang til at arbejde med tidligere liv, hvad du særligt aktiverer igennem dette arbejde i sjælskartoteket. Aktivering og opgradering af din intuition til at forbinde dig med andres Sjælsbibliotek.

1) Bassis viden omkring brugen af denne form for healing og forløsning.
Til hvad og hvornår? Hvordan du lader intuitionen guide dig.

2) Beskyttelse og klargørelse samt afslutning og rensning.
3) Din naturlige tilgang og struktur.
4) Øvning med andre.

TREDJE MÅNED

Healing og aktivering af din personlige Healings Drage samt Magiker / bevidstheden. Den Healings Drage der er personligt knyttet til dit unikke “sjælsaftryk” vil assisterer dig i særlige situationer og assisterer i healinger i og udfra Demensioner / frekvenser fra 7 dimension og over. Det er lidt forskelligt hvad hver Drage assisterer i, så dette er også et personligt stykke arbejde / opdagelse.

Du lærer at aktiverer og kommunikerer med den og forstå den og jeres unikke samarbejde. Der er en personlig session knyttet med denne aktivering efterfølgende.

Her åbner vi også for yderlige arbejde med bevidsthedsforståelsen, og samarbejdet med Kosmos / Universet og Moderjord. I vil også her modtage en healing med
Grals-nøglen. Her skal vi også arbejde med “flamerne”, til healing.

 

FJERDE MÅNED

Atlantis Anker + Søjlerne. Aktivering af Atlantis DNA i dit Healings koder i dit Akasha Arkiv / Sjælsbibliotek. Vi vil starte med at opgraderer dit lyslegeme for at du ville kunne holde de lyskoder der aktiveres og du vil dernæst modtage de koder fra Atlantisk der er og som ligger aktive for dig lige nu. Der hvor du er klar til at opgraderer til, i dit sjælskartotek. De 4 søjler aktiveres i anden session, herefter er der mulighed for at afprøve og arbejde med søjlerne som healings værktøj. Alle 4 søjler skal aktiveres for at de kan bruges på andre. Første søjle er hovedet sageligt for at forankre dig og skabe din kontakt til Ankeret, der bliver din kilde og din “databank” som du trækker fra, når du skal ind og heale herfra. Er du landet her på siden og føler dig draget af Ankeret er det svar nok til at du har lyskoder, opgraderinger mm. liggende i dit Blueprint og i din sjæls DNA.

VARIGHED: 4 MÅNEDER
INVESTERING: 11.100 KR

Det er kun muligt at tage MODUL 2 hvis du har
taget BASIS MODULET

– – – – – –

EARLY BIRD PÅ BÅDE GRUND/BASIS UDDANNELSEN
Send ansøgning 
senest 1 juni 2021 og SPAR 25%

DET FÅR DU NÅR DU VÆLGER
GRUND/ BASSIS + MODUL 2

13 måneder med dyb sjælstransformation på indre og ydre plan.
Mere end 14 energiværktøjer / aktiveringer til bevidsthedsudvidelse, transformation
og healing samt en 
dybere forståelse af din sjæl og hvem du er samt dit unikke sjælsbidrag og udtryk.

Arbejdsbog og øvelser hver måned til fordybelse og videre arbejde unikt for dig.
Grundlæggende forståelse af dit sjælspotentiale.
Du får 3 unikke LIVE sessioner – Til fordybelse og personligt arbejdet med dine evner, intuition, blokeringer, healing mm. og det som er relevant at arbejde med hos dig specifikt lige nu. (Af 120min til én værdi på mere end 3000KR).

Facebookgruppe og Netværk + øvning af redskaber / sessioner og fintuning.
Personlig støtte og vejledning hele vejen.

EKSTRA / BONUS:
Quantum Leap MINI Workshop (værdi 2400KR)

Du sparer 25% af hele beløbet, der er trukket fra prisen
(NORMAL PRIS FOR BEGGE MODULER BLIVER FREMOVER 55.500KR)

SEND DIN ANSØGNING SENEST 1 JUNI 2021.
+ SPAR 10% på overbygning 1 og 2 (Fysisk Initiering + business) Du kan også udskyde dette hvis du vil det næste gang istedet. Du kan stadig bruge rabatten.

+ 3 EKSTRA personlige sessioner til indre fordybelse / dine værktøjer mm. 
(Af ca. 120min til én værdi på mere end 3000KR).

INVESTERING

GRUND/ BASIS UDDANNELSEN
[9 livs-transformerende måneder]

EARLY-BIRD PRIS
INVESTERING IALT: 33.300KR

MULIGHED OF AT AFBETALE I OP TIL 36 MÅNEDER

4 RATER x 8.325KR OM MÅNEDEN
12 RATER x 2.775KR OM MÅNEDEN
24 RATER x 1.390KR OM MÅNEDEN
36 RATER x 925KR OM MÅNEDEN

ANSØG INDEN 1 JUNI
HEREFTER ER PRISEN 41.625KR

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Det er kun muligt at fortsætte til MODUL 2
hvis du har taget GRUND/ BASIS UDDANNELSEN


– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

GRUND/ BASIS UDDANNELSEN & MODUL 2
[13 måneders indre og ydre forandring for livet]
INVESTERING: 44.400KR
MULIGHED OF AT AFBETALE I OP TIL 36 MÅNEDER

4 RATER x 11.100KR OM MÅNEDEN
12 RATER x 37.00KR OM MÅNEDEN
24 RATER x 1.850KR OM MÅNEDEN
36 RATER x 1.235KR OM MÅNEDEN

ANSØG INDEN 1 JUNI
HEREFTER ER PRISEN 55.500KR


– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en kort snak om uddannelsen,
hvis du har brug for at stille et par spørgsmål. Find kontaktoplysninger nederst.

ANSØGNING / OPTAGELSE:
Dette er din forsikring på at dit team har sagt god for at du er klar til dette skridt, jeg vil derudover vende tilbage til mig med et par ord til hvad der er kommet igennem til dig, hvad du eksempelvis skal være ops på, på uddannelsen. Hvor du eks. vil have en tendens til at sabortere dig selv, eller flygte.
Både for at du kan være opmærksom på uddannelsen, eller som du kan
tage med dig videre. 

Udfyld ansøgnings skemaet, via linket herunder.

– – – – – – – – – 

Du bliver lukket ind I FB gruppen så snart du har commited dig til denne
livsrejse, har fået bekræftet din optagelse og har sendt din første rate
til uddannelsen til mig.

De Kærligste Hilsner Joylynn Lightfield
Du er derudover velkommen til at kigge forbi på Youtube, hvor du kan connecte med mine guidede sessioner. Her ligger lidt forskelligt der støtter din bevidsthedsudvidelse / forståelse, igennem Hjertet og intuitionen. Opdag dig selv i dine blindspots, og bliv klogere på dine Hjerteblokeringer, der holder dig tilbage fra og udleve dit potentiale. Jeg er stadig ny herinde så med tiden vil jeg gerne støtte op med materiale der styrker din hjertebevidsthed, sjælsrejse og udvikling af
både dit menneske og sjæl igennem hjertets kraft og magi.
 

Du kan også læse meget mere om mig HER.

“Jeg er her ikke for at please dit ego, men for at ære din sjæl”.

KONTAKT: mail@joylynnlightfield.com 
| Healing Of Hearts – FB | MOBIL (SMS): 61601322