Idag har jeg lyst til at sætte nogle ord på min egen indre frustration, lige nu, omkring frygten. For mit hjerte hiver og flår mig i én retning, mens min logiske hjerne forsøger at overbevise mig om noget andet, er det noget du mon kan genkende?

Jeg tror nemlig det er noget vi alle oplever før eller siden.

At gå med hjertet, det taler jeg rigtig meget om, fordi jeg har set og oplevet miraklerne udfolde sig, når jeg har gået med den bankende muskel, i hånden. Ladet den vise vejen og bare læne mig i tillid og kærlighed, til det jeg mærker og ønsker inderligt. Og på aller magiske vis, har vejen foldet sig ud.

Det er bare ikke altid lige nemt at stå der, at lade sig læne i tilliden altså, når du føler du kigger ned i afgrunden, hvor du ikke kan se hvor langt der er ned. Det er fordi vores fornuft bliver ved med at fortælle dig alle skræk historierne. Der ønsker at holde dig fast, der ønsker at blokerer dig, stoppe dig, fra at leve din drøm eller det liv, der måske ikke er det du lever idag. Der virker skræmmende fordi du ikke kender udfaldet, af det skridt du mærker du skal tage, helt ud i afgrunden. Derefter bare være i tillid til, at du lander blødt.

Frygten tager over, handlingslammer dig og blokerer fra at du udvikler dig, folde dig ud og sprede dine vinger som den sommerfugl du faktisk er. Det er egentlig helt naturligt, det er en kunst at gå med det rene hjerte, at kunne lytte til det og lade dig gå “i blinde” med hvad du mærker, og bare forvente at der ligger en stor blød velour pude for enden af “dybet”.

Det betyder ikke at det gør det nemmere, bare fordi du bliver bevidst om hvordan din hjerne spiller dig et spil, hvor du aller mest har lyst til at boykotte reglerne.

MEN ved at nogle gange er de chancer vi tager nødvendige, hvis vi ønsker forandring, eller ønsker at udvikle os og forme det liv vi ønsker.

 

3 ting du kan gøre når du “høre” frygten tage over:

1) Læg en hånd på panden og berolig din hjerne med sætningen “Jeg hører hvad du siger, men jeg er lige igang med noget andet” – ligesom du ville gøre det på et lille barn, der er urolig. Det er faktisk noget med at ved at du fysisk bringer fokus til det forerste af din hjerne, så er der nogle nervebaner der “tager kontakt” og du vil blive mere rolig.

2) RYST din røv! eller faktisk hele kroppen, hop op og ned og mærk hvordan din krop reagerer på bevægelserne. Du fjerner på den måde fokuset fra hjernen og NED i kroppen. Væk fra skræk tankerne.

3) Vær blid og god ved dig selv, tag omsorg om den frygt der kommer, for den kommer for at passe på dig, selvom det måske er en gammel frygt du ikke kan bruge til noget mere, så har dens funktion været at passe på dig. Endda nogle gange for at du kunne overleve.

 

Vores krop husker ALT, det gør vores hjerne ikke. Den information kan du finde ind til, gøre dig klog på og omfaven, transformerer så du ikke lader dig blokerer af den, nu. Vi har alle en fortid, der er historier vores hjerne fortæller os, der er følelser vores krop husker, der får hjernen til at “go amok”. Så ved at du bliver mere bevidst om din historie og hvad de gør ved dig, jo stærkere vil du stå ♥

Tak fordi du læste med idag, og må vi sammen tøjle frygten bare en smule, så vi kan leve endnu mere autentisk og udfra voers hjerte ♥

 

/ Joylynn

 

 

%d bloggers like this: