THE DRAGON ACTIVATION WORKSHOP

Aktivering af din egen personlige Drage + Sjæls DNA

Tid til at hente din power hjem

3 sessioner, healing, aktivering og forståelse af din egen personlige drage og jeres tilknytning og forståelse af jeres samarbejde. Der vil udvikle sig hen over tid, samt gruppe til samarbejde.

DET FØRSTE HOLD SÆRPRIS: 777KR
[PRISEN BLIVER FREMOVER 999KR
]


– – – – – – – – – – – – – – – – – – –


Første workshop starter d. 21
 april 2021
Sessionerne ligges henover 3 torsdage med start KL 20:00 

2 LIVE + 1 fjernhealing med stabilisering og kanalisering
fra / med Drage-energien 
Samt kort opfølgning i gruppen / afslutning efterfølgende
Mulighed for eventuelle spørgsmål til din personlige drage
og jeres samarbejde mm.

(LIVE sessionerne vare 1-1/2 til 2 timer Fjernhealingen vare 30min)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – –

ღ Skab kontakten til din indre styrke
ღ Få en forståelse af jeres samarbejde
ღ Konkrete værktøjer til selvfordybelse omkring din power
ღ Få en forståelse af dragerne, deres rolle
ღ En anden tilgang til at koble dig på din intuition
ღ Hvordan fortsætter du på egen hånd
ღ Øvelser med arbejdet med din drage
ღ Sådan bygger du et bånd og kontakt/relation op med din drage

ღ Healing med mit Drage team x 3
(Lemurien Drage, Kamp Drage fra Atlantis og 
ღ Min rejse og aktivering med Dragerne
ღ De 3 Drager jeg har personligt knyttet til mig lige nu

BONUS: SPAR 10%
På mit Drage forløb der kommer i starten af maj 2021
Når du har deltaget på denne workshop.

Du vil kunne mærke at Dragerne kalder dig ind, og det eventuelle arbejde med Dragerne er noget for dig, mens du du fordyber dig i workshoppen. Det vil føles nysgerrig fornemmelse og som en “åben fornemmelse”.
Stol på din intuition og har du spørgsmål så send mig en mail eller besked, så svarer jeg dig hurtigst muligt.


(Send mig eventuelt én sms, og book et uforpligtende møde hvis du har spørgsmål).

BLIVER DU DRAGET?

Mine drager støtter dig i din bevidsthedsudvidelse og opkobling til en opgradering på dit Blueprint samt Timeline. Med denne opkobling vil du åbne yderligere for din intuition og dit samarbejde med Dragerne.

De arbejder i forskellige demensioner og er med til at transformere i forskellige bevidsthedslag og overgangen i den nye bevidsthed, igen på forskellige fronter. Den personlige drage som du kalder hjem igennem denne session, vil assisterer dig videre i din sjælsudvidelse og bevidsthedsforståelse, af dig selv og din sjæl. Det er forskelligt hvilken drage er knyttet til hver enkelt, nogle får et æg der endnu ikke er klækket og andre får en lille eller mindre drage. Der vil blive ved med at vokse sammen med dig.

På denne lille workshop får du opkoblingen og værktøjet til selvhealing og videre arbejde med din Drage / Drager efterfølgende, også i gruppen der fortsætter på den anden side. Flere vil komme til i arbejdet med Dragerne.

 

Du er derudover også tilknyttet en Facebook gruppe hvor det vil være muligt for dig at dele dine øvelser og oplevelser og hvor jeg også kan svare på dine spørgsmål mens der arbejdes.

BONUS VED DELTAGELSE PÅ WORKSHOPPEN

Du får 10% rabat på selve Drage forløbet jeg starter i Maj. 6 moduler – 6 sessioner og 6 aktiveringer med Dragerne, til aktivering af Blueprints, Magiker DNA samt navigation af Dragerne og yderligere aktiveringer af flere af de Drager du kan samarbejde med til forskellige formål mm. Skriv dig på mit Nyhedsbrev eller følg med på min Facebookside for update til forløbet. Inden længe kommer der mere info om forløbet.

Mulighed for afbetaling
I 2 omgange: 444KR | 333KR

MobilPay: 61601322
Mulighed for betaling via EasyMe inden længe.

FØRSTE HOLD START 21 april 2021
777KR inkl. (Herefter 999KR)

HOLD START

Det første hold START 21 April 2020.


SÆRLIG BEVIDSTHEDS AKTIVERING
MED DRAGERNE

FJERNSESSION
30min + Dragebudskaber
Healing og aktivering særligt med Dragerne
Kort skriv over sessionen og hvad der er arbejdet på,
hvis noget træder særligt frem.

PRIS: 444KR

. . . . . . . . . . . . . . . .

 

Transformation og udvidelse af bevidsthed
Et samarbejde med mine aktiverede drager lige nu.
Lemurien Drage – (Den Hvide Gyldne Drage) Aktivering af blandt DNA, hævning af frekvenser/vibration og aktivering af Blueprints. Samarbejder også med min Hvide troldmand.  Min Atlantis (Kamp Drage) Aktivering af blandt andet indre power og bevidsthedsudvidelse og integration af lyskoder fra Atlantis. Den “lille maskot”, rigtig god til arbejdet med blindspots og blinde vinkler, arbejder hovedsageligt i Hjertebevidstheden.
Han er generelt én lille hjælper som assisterer de andre, i deres arbejde også.Den er også med til at arbejde i dine DNA-strenge, og koder. I “omkodninger”, samt arbejdet i de latente ubevidste lag. 
Dertil er der kommet Element-dragerne og Den Hvide Drage fra Orion,
der igen assistere med at aktiverer DNA, opgraderinger og støtter i healing med Moderjord og mere til.

 

UDTALELSE FRA DEN PERSONLIGE DRAGEAKTIVERINGS SESSION
“❤️ Joylynn… jeg har ingen ord. Din beskrivelse er fuldstændig det jeg oplevede og så evig meget mere.. ❤️ jeg har den sidste uge haft en stærk forbindelse til Roa. Nu har jeg mødt Glorias power og kærlighed❤️ på 1/2 time har jeg sluppet så meget mere end før !! Jeg tuede, hulkede og slap meget af barnets smerte. Jeg havde den største kærlige glæde i hjertet. Jeg mærker en varme og pulsering i Hara ❤️ tror mit Hara har været snævret ind, nu åbner det sig og åbner sig stadig.. wooo Kæreste Joylynn we did Dance with Dragons ❤️ jeg tror jeg vil kunne skimte min vej tydeligere nu ❤️ kæmpe kærlighed for dig, jeg er så taknemmelig for at kende dig smukkeste Joylynn ❤️” – Anni Ø

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i det magiske univers, med
Dragerne ved roret. Du kan læse meget mere om mig HER.

De Kærligste Hilsner
Joylynn Lightfield

Udtalelser & Anbefalinger

“Jeg faldt helt tilfældigt over Joylynn på Facebook omkring 1 marts 2020. Forud for det har jeg gået med voldsomme smerter i 2 år grundet 5 sammenfald i ryggen. Heldigvis for det, endelig havde universet hørt min bøn om hjælp. Efter at havde været med på de 4 hjertesøjler og en enkelt guidet session, er jeg bare kommet så langt. Det overrasker mig meget hvor langt jeg er kommet. Jeg har lagt meget af min smertestillende på hylden. Kan bevæge mig mere, og smerterne er blevet meget mindre, sover bedre, alt sammen på kort tid.

Joylynn får virkelig mine allerbedste og varmeste anbefalinger, hendes måde at arbejde på er helt unik, fuld af visdom, humor og kærlighed til det menneske jeg er. Hendes omsorg og kærlighed er noget helt særligt for hendes måde at være på. En kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med hende i de processer der kommer op /frem. Samtidig føler jeg mig støttet hele vejen. Glæder mig til at fortsætte samarbejdet med Joylynn både med at få min krop mere stabil og ikke mindst min spirituelle udvikling. Sessionerne med Joylynn er en fantastisk oplevelse, som går dybt i sjæl og krop. Mærker tydeligt hvor dybt sessionerne arbejder og hvor de arbejder når hun går igang.

Jeg er dybt taknemmelig over at have fundet dig Joylynn. Har faktisk prøvet mange behandlinger de sidste år uden resultat. Håber mange får øjnene op for hvor fantastisk Joylynn er til sit arbejde og med hvilken kærlighed, man bliver favnet.Tusind tak for al din hjælp Joylynn 💖 glæder mig til fremtiden. Livet som så mørkt ud fuld af smerter, er nu vendt til en forventning om alt det gode jeg har i vente. TAK 💖 “

Gitte Hollensted

“Jeg har modtaget 3 fjernhealinger indtil videre, da jeg lige nu står i en dyb sorgfuld livskrise involverende andre, bla. med tidligere livkarma og forpligtelser. Et stor tung sten som fører tilbage til barndommen.
Jeg er imponeret hos Joylynns præcision, med de skriftlige tilbagemeldninger på det der kommer frem under healingerne. Det er også mega spændende, at der kommer andet end blot beskrivelse af mig og min krop/energilegemer ind, men der er mestre, engle, kraftdyr mv, som bliver udførligt beskrevet i forhold til deres bidrag under healingen. Lys, diamanter, krystaller mv.

Jeg mærker ikke noget under selve healingen, hvilket er typisk mig, men om aftenen og dagene efter mærker jeg tydelig reduktion af symptomer, og det jeg arbejder med at forløse. Det bliver nemmere for mig at se lektionerne i dem og se det foroven. Jeg føler mig lettere, kan mærke at spændingen og kontraktionerne i kroppen bliver løsnet.

Jeg er overud glad, for at jeg comittede til denne proces hos Joylynn, da det har været en massiv støtte under min svære situation som er længerevarende. Jeg er overrasket over, at der hurtigt bliver besvaret i forhold til mine spørgsmål eller andet og der kommer flere clairvoyante uddybninger end blot de tilbagemeldinger der er.

Jeg føler mig hel tryg og er tidlidsfuld. Det skinner tydeligt igennem, at Joylynn engagement er autentisk og vigtig for hende. En smule misundelig på de mange talenter hun kan spille på 🙂 

Charlotte Larsen

“Har netop modtaget en Intuitiv holistisk fjernhealing fra skønne Joylynn ❤️En helt igennem fantastisk oplevelse, som jeg på det varmeste kan anbefale! Lyttede til “Arms of an angel” og følte mig i den grad omfavnet af Joylynn’s fine, højtvibrerende healingsenergi ❤️ De smukke budskaber, der kom igennem ræsonnerer på et dybere plan og jeg er SÅ spændt på at se, hvad denne healing har sat igang ❤️ Jeg kan mærke på glædesboblerne i min mave, at det føles så godt og sandt ❤️ Af hjertet 1000 tak, smukke sjæl ❤️

Mariann

“Jeg fik en SPEED healing af Joylynn igår. Det var en ubeskrivelig positiv oplevelse! Jeg havde en specifik blokering som faktisk blev fjernet. Jeg fik svar på mine spørgsmål under og efter healingen. Jeg fik ro på i de områder som har forstyrret mig, de sidste mange mdr. og fik den dejligste dybe søvn i nat og sov som jeg ikke har kunnet længe.
Dette skal opleves før man tror på det. Tro på mig prøv det, du bliver ikke skuffet. Det føles som om Joylynn når omkring alle de områder der støjer lige nu, også bare på de 15minutter. Det virkede på mig, jeg kan kun anbefale sessionen og Joylynn, og giver SPEED healing 10 ud af 10 point ❤️Fantastisk ubeskrivelig oplevelse. Joylynn, du er bare dygtig og et fantastisk menneske. Så dejligt og trygt at vide jeg altid kan bruge dig til at heale mig, når jeg har og får brug det. – TAK ❤️

Nazia

Skriv dig på mit Nyhedsbrev
og hold dig opdateret

Modtag min GRATIS mini workshop: 3 blindspots der blokerer dig fra, overflod, kærlighed og din intuition
– som vi ofte overser.

 – – – – – – – – – – – – – – – – –


I din FREBIE får du følgende: 1 PDF med fordybelse, viden og øvelser, 1 arbejdslydfil og 2 Guidede Meditationer / Healinger. Ved at skrive dig op til mit Nyhedsbrev vil du fremover modtage indsigt og øvelser og en masse andet, der styrker din power, bevidsthed, intuition, samt hjertekontakt igennem nærvær, indre ro og selvkærlig adfærd mm. Du får også at vide når der er nyt på plakaten herfra mig af forskellig art, fra mit univers.
 

WORKSHOP

Online & Zoom

FANG MIG PÅ TELEFON

(+45) 6160 1322

FANG MIG PÅ MAIL

mail@joylynnlightfield.com