Intuitiv Soulsession m. Healing

90min + 30min opfølgning efterfølgende,
Kontakt mig for kort samtale inden, for at afklare dine udfordringer og
herefter 
sammensætter jeg sessionen til dig.
– Samtale/Coaching/Visualisering
– Healing af forskellig art sat sammen (Intuitiv Holistisk Healing)
der er sammensat specielt og unikt til dig
HUSK: Jeg har Money Back Guarantee

Intuitiv Holistisk Fjernhealing

Fjernhealingen afbalancerer dit energifelt og krop. Jeg arbejder med flere former for healing i denne ene session, og på flere bevidsthedslag. Det bliver alt sammen udføreligt beskrevet skriftligt i den PDF du modtager efterfølgende. Hvor du også får budskaber og indsigter om lige det du har brug for at vide lige nu, om din specifikke situation. Der er mulighed for én reflekterende samtale efterfølgende, der hjælper med afklaring og helhedsforståelse, hvor der også er plads til at reflektere og vejledning. Du kan vælge imellem 30min og 60min.
HUSK: Jeg har Money Back Guarantee

Kortlæsning med Orakle & Tarotkort mm.

Brug kortlæsningerne til større klarhed og til specifikke budskaber. Jeg ser meget kortene som et redskab, der giver vejledning og støtte i forskellige perioder hvor vi kan være nysgerrige eller udfordret og har brug for støtte og indblik ind i hvad der kan forventes i forskellige situationer.
HUSK: Jeg har Money Back Guarantee

Kortlæsning & Fjernhealinger
+ samtale/opfølgning

Brug kortlæsningerne og fjernhealingen til udvidede indsigter, balancering af dit energisystem, og få en bredere og bedre forståelse af de forskellige udfordringer, som du oplever i din krop, eller i dit liv lige nu. Fjernhealingen støtter rigtig fint op om kortlæsningen og de ting som kom frem her.
HUSK: Jeg har Money Back Guarantee